Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Yunanistanki Orman Yangını

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
çok büyük yardımlara ihtiyacı var gibi gözüküyor.Çevredeki tüm ülkeler yardım etse çok iyi olur,off ya üzüldüm.

Dünya'nin en güzel bölgelerinden biri yanıyor,üstelik bir çok antik yunan eserinin olduğu bölgelerde tehlike altında anladığım kadarıyla,off

[ Mesaj 27 Ağustos 2007, Pazartesi - 20:37 tarihinde, DarKRideR tarafından güncellenmiştir ]
Mesaj tarihi:
abi resim çok fake yalnız.orjinalinde sadece dumanlar var yani.

başbakan şey demiş bide sanırım neden ordudan yardım istemiyorsunz diye.
askerden yardım alan sivillr konumuna düşmek istemiyoruz demiş(guilddeki yunanlıdan doğrulattım) gerizekalılık heryerde demekki.keşke bizde yardım etsek söndürme babında çünkü acayip korkunç bir durum var
Mesaj tarihi:
e abi türk olsun size ne ki onu anlamıyorum ben..uzay fotosunu görene kadar bizdekiler kadar falan sandımdı da haberlerde gördüğüm foto sonrası oha dedim.bir uçak da biz gönderiyoruz yarın.kızılay da hazırlanmış gelin demelerini bekliyor.
Mesaj tarihi:
said:
Yardım etmek için yangın uçağı yollamak dışında bir seçenek yok, o da orman yangınlarından nasibimizi almakta olduğumuzdan mümkün değil

Yinede iyiniyetimizi gostermek acisindan kucuk bir grup gonderilebilirdi birkac gun once.Yarin bizim ihtiyacimiz olsa hangi yuzle bekleyecegiz yardim?

Bizim cevre bakani 3 gun sonra , reklam yapmak icin yardim istermisiniz diye soruyor telefonda. Yazik okadar olen insana ve yanan ormana.
Mesaj tarihi:
tamam da sen uçak gönderdim geldi mi hE?diyemezsin.yardım talebinde bulunursun ok gel yardım et baba derler öyle gönderirsin..ki öyle de oldu zaten bugün ok geldi yarın gidiyor uçak.
Mesaj tarihi:
Yunan hükümeti en büyük terör saldırısı olarak nitelendiriyor.Buna karşın hiçbirşey yapmıyor.
AB uçak kurtarma ekipleri asker gönderdik diyorlar fakat halk Rus uçakları dışında başka hiçbirşey görmediklerini söylüyorlar.

Kundakçıların yakalanması için verilen 1 milyon avro yu ise Yunan Özel kanalı AlphaTv vermiş.

Açıklanan ölü sayısı gerçek sayının çok çok altında olduğu söyleniyor.Nitekim daha hiçbir köye girilmemiş.Yüzlerce ev varmış yanan.Hiçbir kurtarma ekibi veya asker yanmış köylere girip sayım yapmamışlar hasar raporu çıkarmamışlar.Gerçek ölü sayısının yüzlerce olucağından korkuluyor.

Yunanistan ın sabatoj yaptığı bir gerçek Türkiye de fakat Türkiye nin politikasında böyle birşey olacağını zannetmiyorum.

yazık oldu çatır çatır yanıyor.Çok üzücü.
Mesaj tarihi:
Ya adamların 24 tane yangın söndürme uçağı var adamlar aciz kaldı.

Merak ediyorum böyle bir yangının 10 da 1 i büyüklüğünde birşey Türkiye'de çıksa sorması ayıp biz ne bok yiyeceğiz ?
  • Yeni Oluştur...