Aket-Atum Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2007 Çok fena ya..Mora yarımadası tutuşmuş yanıyor..durmuyor, sönmüyor, kontrol edilemiyor. 62 kişi ölmüş diye duydum en son.. http://fotogaleri.ntvmsnbc.com/detay.aspx?categoryID=8&galleryID=493&picID=5041&dp=1
Azure_Knight Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2007 o kadar yerde aynı anda yangın çıkmaz var bi olay olan güzelim ormanlara oluyor üstüne can kayıplarıda üzücü tabi
Aket-Atum Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2007 Sabotak olduğu kesinleşmiş diye okudum ekşisözlükte ..ama ne derece güvenilir bilemem.
tellos Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2007 3gün milli yas ilan edilmiş sanırım, geçmiş olsun.
huun Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2007 Yazık günah ya o ormanlara, içindeki hayvanata, nebata. İnsanoğlunun şerefsizliği sınır tanımıyor, yanarım yanarım da en çok ona yanarım.
toggie Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2007 yapanlar insallah turk değildir. bu ne ya, felaket :([ Mesaj 27 Ağustos 2007, Pazartesi - 20:33 tarihinde, toggie tarafından güncellenmiştir ]
Natanyal Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2007 çok büyük yardımlara ihtiyacı var gibi gözüküyor.Çevredeki tüm ülkeler yardım etse çok iyi olur,off ya üzüldüm. Dünya'nin en güzel bölgelerinden biri yanıyor,üstelik bir çok antik yunan eserinin olduğu bölgelerde tehlike altında anladığım kadarıyla,off [ Mesaj 27 Ağustos 2007, Pazartesi - 20:37 tarihinde, DarKRideR tarafından güncellenmiştir ]
Aket-Atum Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2007 said: yapanlar insallah turk değildir. yok artık ya...hadi çok zeki bir millet değiliz ama o derece de değil.
demise666 Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2007 Bu felakete sebep olanlara hayvan sifati bile yakismaz.
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2007 abi resim çok fake yalnız.orjinalinde sadece dumanlar var yani. başbakan şey demiş bide sanırım neden ordudan yardım istemiyorsunz diye. askerden yardım alan sivillr konumuna düşmek istemiyoruz demiş(guilddeki yunanlıdan doğrulattım) gerizekalılık heryerde demekki.keşke bizde yardım etsek söndürme babında çünkü acayip korkunç bir durum var
arcane Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2007 Yardım etmek için yangın uçağı yollamak dışında bir seçenek yok, o da orman yangınlarından nasibimizi almakta olduğumuzdan mümkün değil.
AzureSlayer Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2007 said: yapanlar insallah turk değildir. lol bu ne ya [ Mesaj 27 Ağustos 2007, Pazartesi - 20:49 tarihinde, AzureSlayer tarafından güncellenmiştir ]
Eternalus Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2007 abi lol demeyin ben de korktum harbiden iki kişiyi gözaltına almışlar türk olsalar çoktan açıklarlardı. 170 yerde birden çıkmış yanlız oha
Cthulhu Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2007 e abi türk olsun size ne ki onu anlamıyorum ben..uzay fotosunu görene kadar bizdekiler kadar falan sandımdı da haberlerde gördüğüm foto sonrası oha dedim.bir uçak da biz gönderiyoruz yarın.kızılay da hazırlanmış gelin demelerini bekliyor.
Soulless Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2007 said: Yardım etmek için yangın uçağı yollamak dışında bir seçenek yok, o da orman yangınlarından nasibimizi almakta olduğumuzdan mümkün değil Yinede iyiniyetimizi gostermek acisindan kucuk bir grup gonderilebilirdi birkac gun once.Yarin bizim ihtiyacimiz olsa hangi yuzle bekleyecegiz yardim? Bizim cevre bakani 3 gun sonra , reklam yapmak icin yardim istermisiniz diye soruyor telefonda. Yazik okadar olen insana ve yanan ormana.
Cthulhu Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2007 tamam da sen uçak gönderdim geldi mi hE?diyemezsin.yardım talebinde bulunursun ok gel yardım et baba derler öyle gönderirsin..ki öyle de oldu zaten bugün ok geldi yarın gidiyor uçak.
Overseer Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2007 63 kişi ya. bide evleri kurtarcaz diye olmuş olan =/
Soulless Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2007 3 gundur yaniyor Cthulhu , bir telefon acmak kac dakika surer ? Bakanlar kurulu kararimi gerekiyor yardim icin ?
Absolut Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2007 Yazık günah ya güzelim ormanlar yanıyor, insanlar ölüyor. Davet beklemeden bizim sormamız lazım böyle bir durumda.
maelstrom Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2007 google earthten baktim biraz da, kirmizi gorunuyor adanin buyuk bir kısmı.
aktiftablet Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2007 Önce çatır çatır biz bi yandık. Sonra bunlar çok daha kötü yandılar. Ben yne komlpo teorileri üretiyorum..
geffen Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2007 yazık ya.. tüm coğrafyanın anası belleniyor. sadece yunanistan değil
Soulless Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2007 Aynen bizdeki gibi onlarda emlak mafyasindan supheleniyor ilk olarak.BBC de yazan bu. Yunanistan'da da ormanlik bolgeye ev yapmak yasak.
bLackcha0s Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2007 Yunan hükümeti en büyük terör saldırısı olarak nitelendiriyor.Buna karşın hiçbirşey yapmıyor. AB uçak kurtarma ekipleri asker gönderdik diyorlar fakat halk Rus uçakları dışında başka hiçbirşey görmediklerini söylüyorlar. Kundakçıların yakalanması için verilen 1 milyon avro yu ise Yunan Özel kanalı AlphaTv vermiş. Açıklanan ölü sayısı gerçek sayının çok çok altında olduğu söyleniyor.Nitekim daha hiçbir köye girilmemiş.Yüzlerce ev varmış yanan.Hiçbir kurtarma ekibi veya asker yanmış köylere girip sayım yapmamışlar hasar raporu çıkarmamışlar.Gerçek ölü sayısının yüzlerce olucağından korkuluyor. Yunanistan ın sabatoj yaptığı bir gerçek Türkiye de fakat Türkiye nin politikasında böyle birşey olacağını zannetmiyorum. yazık oldu çatır çatır yanıyor.Çok üzücü.
Wispy Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2007 Ya adamların 24 tane yangın söndürme uçağı var adamlar aciz kaldı. Merak ediyorum böyle bir yangının 10 da 1 i büyüklüğünde birşey Türkiye'de çıksa sorması ayıp biz ne bok yiyeceğiz ?
Öne çıkan mesajlar