Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Son Nefeste Müslüman

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
aklında pişmanlık olup da müslüman olduysa belki affolunur ama iyi kıstırırlar enhada "niye daha önce olmadın son dakikada" diye. Ama "ehehe ben hep pohu yedim şimdi müslüman oliim cennet muhaaa" varsa cehennem herald?
Mesaj tarihi:
simpsons'ın filminde efsane bi sahne vardı, spoiler olabilir izlemeyenler için ama, şimdi springfield'ı karantinaya alcaklar, bi karanlık çökmeye başlıyo yan yana bi bar ve bi de kilise var. kiliseden insanlar koşuşturup bara gidiyolar, bardan insanlar çıkıp kiliseye koşuyolar dünyanın sonu geldi diye ehahe
Mesaj tarihi:
said:
Absolut
Kim demiş onu Allah yolunda adam öldürüyorum kardeşim sen mi bilien bunca ölen adam mı bilecek? :)

euhue allahtan ameller niyete göre de insan niyetini bu kadar mı açık belli eder. sen allah yolunda mı öldürüyorsun o adamları cennete girmek için mi? çıkar kokusu
Mesaj tarihi:
Not:1Ermeniler baş örtüsü takarlar; özelliklede köylüleri.

Not:2 Firavun olayı islamın en çuvalladığı noktadır. Kitaptaki hikayelerin büyük çoğunluğu Eski ve Yeni Ahit'ten arak ve birebir aynıyken bu hikayenin sonu farklı olmuş. Diğer kitapta Firavun sağ kalıyor Kuranda ölüyor. Mısır tarihi ve kalıntılar Tevrat-İncil'i doğruluyor çünkü adam o olaydan sonra anasının dini sene yaşamış. Mezarı falan var hatta mumyası var.

[ Mesaj 28 Ağustos 2007, Salı - 00:34 tarihinde, ombakkombak tarafından güncellenmiştir ]
Mesaj tarihi:
agalar intihar bombacıların beyinlerini yıkıyolar.kimse mal gibi gidip kendini patlatmaz yanii.o yüzden onların ki günah değil die biliyorm.çünkü yaptıkları işi anlamıyolar ok.
Mesaj tarihi:
said:
En uyuz olduğum şeydir böyle bir topiğe girip beni ilgilendirmiyor denmesi ama demeliyim bu durumda.

Neden ilgilendirsin bizi adamın ölürken Müslüman olması?

Ne demek isteniyor yani hak yolu budur oylar AKP'ye wtf!!??

Ha politikayla ilgisi de olmayabilir ama öbür türlü propaganda oluyor yine. Bakın elin Ermenisi 101 yaşında ölürken Müslüman oldu, siz de imana gelin gibi bir amaç olabilir?

Gereksiz suçlama yapmayı sevmem ama ben anlam veremedim. Ne amaçla koyulduğu samimi bir biçimde söylense rahatlayacağım.

Amaç konunun tamamen geyiğe sardırılmasıydı, ki amacına ulaşmış sanırım. En mükemmel yorum da bu üstteki.

"İşkillendim şimdi ben, ne demek istiyor bu topikte, beni dine davet ediyor, ama ben dindar olamam, Allah korusun, :paranoyaparanoyaparanoya:"
Mesaj tarihi:
said:
agalar intihar bombacıların beyinlerini yıkıyolar.kimse mal gibi gidip kendini patlatmaz yanii.o yüzden onların ki günah değil die biliyorm.çünkü yaptıkları işi anlamıyolar ok.

allah kafanın içindeki kıvrımlı şeyi ve düşünme gücünü insana boşuna vermemiş di mi?
beyninin yıkanması hiçbir şekilde öldürmenin bahanesi olamaz. başkasını öldüren de kendini öldüren de dinimize göre cehenneme gidiyor.
bu ancak kaza durumlarında değişebilir. bir de savaş tabi.

[ Mesaj 28 Ağustos 2007, Salı - 09:05 tarihinde, toggie tarafından güncellenmiştir ]
Mesaj tarihi:
Cihad inanisina gore muslumanligin olmadigi heryer savas meydani, vede digerleri dusman askeri..

Yani eleman gidip kendini havaya ucurdugunda yaninda coluk cocuk 50 kisi goturdugunde aslinda onlarin inanisina gore..

-Aslan yavrusunu gordunmu abdul, yaninda 50 dusmani daha goturdu bir kahraman olarak oldu simdi cennette gununu gun edicek..

bizimkine gore..

birtarafina sey ettigimin sey cocugu kopoglu kopek vs vs vs vs vs vs vs vs vs vs vs vs vs..
  • Yeni Oluştur...