Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Killi erkekler Rejoice!

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Habere gore killi erkekler daha zeki oluyormus. 20 sene sonra bi ise yaricaklarini biliyodum heheheyt be IQ mu yukseltiyolar.

Killi Mail +5; Brilliance

Haber Kaynagi

[ Mesaj 26 Ağustos 2007, Pazar - 17:53 tarihinde, BonePART tarafından güncellenmiştir ]
Mesaj tarihi:
said:
GÖĞÜS
Chicago'da yapılan bir araştırmada, iri göğüslü kadınların IQ'sunun küçük göğüslü kadınlarınkine göre 10 puan daha yüksek olduğu ortaya çıktı.

kan memelerde zaman kaybedip beyne daha az gitmiyo mu,sirkulasyon yavaslamiyo mu buyuk memelilerde
Mesaj tarihi:
Haha böle şeyleri araştıranlara mı üzülsem yoksa bunlara inananlara mı:)İnşallah dur lan iq bonusu var diye kıçını başını jiletlemez millet.

[ Mesaj 26 Ağustos 2007, Pazar - 18:08 tarihinde, Theghosthand tarafından güncellenmiştir ]
Mesaj tarihi:
gidip kil ektirtmek cok celiskili olur o zaman iq olayiyla.

bu duruma göre, finlandiya ve diger iskandinav ülkelerindeki yımırta organizmalar, daha az zekiler.
bizim yurdum magandalari da(bildigimiz magandalar, killi erkeklerden bahsetmiyorum) zekalarini baska yerlere kullaniyorlar.

'' sen gerisekalisin, o killar sana olmamis reyis. git agda yap.''

edit: typo yaptim, IQ'ma verin.

[ Mesaj 26 Ağustos 2007, Pazar - 18:26 tarihinde, vaniLLe tarafından güncellenmiştir ]
Mesaj tarihi:
açık renk gözlüler de zeki demişler ama, iskandinavlar oradan kapatıyor. ha bi de göğüs mevzusundan olabilir.
bi de bu araştırmaya göre hem zekiyim hem kaslıyım.

[ Mesaj 26 Ağustos 2007, Pazar - 18:22 tarihinde, Sly-One tarafından güncellenmiştir ]
Mesaj tarihi:
arda sen kendine kıllı diyorsan yuh artık.nasıl olurda ekmeğin bir parçasından kendime koparırım diye kasma yavrucum hiç.ayrıyetten kıllıyım,gururluyum.gerçi birazda keliz ama ne yapalım.

[ Mesaj 26 Ağustos 2007, Pazar - 20:04 tarihinde, Pyro tarafından güncellenmiştir ]
Mesaj tarihi:
işte zaman zaman böyle avutucu araştırmalar yayınlanıyor, makarna şişmanlatmaz, şarap kalp hastalığına iyi gelir, kılda keramet vardır gibi.. :p
  • Yeni Oluştur...