Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Crysis

Batilc

Öne çıkan mesajlar

sanmıyorum maviden problem çıkmaz heralde.

buarada

SadGamer said:
Orjinal almayın korsan alın sonra CryTek'e bağış falan yapın para direk dağıtıcı EA'e gider.

Amaç türkiye'de orjinal oyuna ilgi olduğunu göstermek ve çok satış yapılabilmesi.Daha sonra yapılacak oyunlarda türkçe dil desteği şansı var.Sadece "anam türk firması türk oyunu" diye değil.Adamların istediğide bu zaten,bunun yapılabilmesi için kardeşlerimize böyle bişey sunduk,umarız gereken ilgiyi görür ve bundan sonraki oyunlarda türkçe dil desteği olur diyolar.
Sosyal ağlarda paylaş

Korax said:

Amaç türkiye'de orjinal oyuna ilgi olduğunu göstermek ve çok satış yapılabilmesi.Daha sonra yapılacak oyunlarda türkçe dil desteği şansı var.Sadece "anam türk firması türk oyunu" diye değil.Adamların istediğide bu zaten,bunun yapılabilmesi için kardeşlerimize böyle bişey sunduk,umarız gereken ilgiyi görür ve bundan sonraki oyunlarda türkçe dil desteği olur diyolar.

Hayal görmemek lazım bir yerde işleri bitti de Türkçe mi ekliyecekler ha olsa iyi olur da olmayacak dua'ya amin diyoruz burada.
Sosyal ağlarda paylaş

SadGamer said:
Orjinal almayın korsan alın sonra CryTek'e bağış falan yapın para direk dağıtıcı EA'e gider.

Kendi kendine bi teori uydurup hayal gören benmiyim diye sorasım geliyor.Cevat Yerli'nin röportajını izlemedin heralde.Benimde,adamlarında umduğu şey aynı.Çünkü nekadar Türkiye'den bağış yapıldığına değil,istatistiklere bakacak adamlar.Enazından Türkiye'deki oyuncu pazar payı daha çok düşünülerek bi kaç adım atar.Önemli olan burada bi kitlenin olduğunu göstermek.Adamın anlattığı bu,benim uydurduğum değil.
Sosyal ağlarda paylaş

Daesu said:
olurmu , tabikide satış başına para alıyor Ea+türkiyeye kim getiriyorsada dagıtımından alıyor parayı

oyun ham haliyle 30 milyonsa 20 milyonda bu adamlara gidiyor misal

yanlız 50 milyon aşırı ucuz geldi bana sanki eskiden daha pahalıydı oyunlar.

Yeni çıkan oyunlar türkiye piyasasına (PC oyunları) 99 YTL den giriş yapıyordu. 50 YTL lik bu fiyat ilk olacak.
Sosyal ağlarda paylaş

Daesu said:
yanlız 50 milyon aşırı ucuz geldi bana sanki eskiden daha pahalıydı oyunlar.

Eskiden baya pahali oldugu icin oyle geliyor galiba bize, biraz da orjinal almaya niyetli olmanin etkisi var tabi. Olaya "ENAYILIK MALLIK AHSDAKDLJ" diye bakan bi zeki arkadasa 20 YTL desen gene almaz, gider ya kopya alir ya indirir.
Sosyal ağlarda paylaş

işyerinden demosunu indirmişler şimdi baktım bende
x1600xt ile bile cokta kötü degil grafikler..hani dx10 olsa süper olur cidden.
bu ormaniçi aksiyonlarında midem bulanıyor bi süre sonra :P askerleri seçemiyorum zaten benden iyi kamufle olmuş adamlar.
farcryı bitirmeden bırakmıştım bayıp bundada öle olmaz inşalah.
Sosyal ağlarda paylaş

bugün ümitköydeki dosta gidip sordum gelcek mi diye. adam herkes bunu soruyo kaç gündür dedi. ne zaman gelir bilmiyorum dedi aral kesin bişi sölemiyo dedi ya da salladı. ankarada oyunu alanlar nerden aldıklarını ve aldıkları yerde kaç oyun kaldığını yazarlarsa güzel olur. oyun kalmayacak gibi bi his var içimde. şimdi 2. parti gelcek fln diye uğraşmayalım bi de. ileri görüşlü aral yine 2-3bin tane getirmiştir kesin.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...