dreagloth Mesaj tarihi: Kasım 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2007 2 anlaşma şekli oluyor genelde, ya crytek çoktan parasını kazanmıştır satış üzerinden bir kazancı olmaz, bir nevi telif hakkı sistemi. Ya da satılan her kutunun %bilmem kaçını alır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Kasım 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2007 grafikler falan harika. bana kalırsa crytek bu oyunun orjinalini türkiyede 50 lira yaptığına göre satıştan yüzde alıyodur. gidip alınacak. ben bütçe hazrıladım 5 tane alıyorum. hediye olarak. gönül isterki orjinal oyun 50 lira olsun hepsini alalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Kasım 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2007 olurmu , tabikide satış başına para alıyor Ea+türkiyeye kim getiriyorsada dagıtımından alıyor parayı oyun ham haliyle 30 milyonsa 20 milyonda bu adamlara gidiyor misal yanlız 50 milyon aşırı ucuz geldi bana sanki eskiden daha pahalıydı oyunlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Kasım 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2007 bu arada orj alanlar nerelerden aldıklarını yazarsa süper olcak. hafta içi full dolu oldugumdan iş cıkışı gidip alıcam en yakın neresiyse yoluma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Kasım 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2007 yada bu mavi problem cıkarmaz dimi alim netten getirsinlermi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Kasım 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2007 mavi ye geldiği zaman raflara da düşmüş olur zaten.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Kasım 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2007 sanmıyorum maviden problem çıkmaz heralde. buarada SadGamer said: Orjinal almayın korsan alın sonra CryTek'e bağış falan yapın para direk dağıtıcı EA'e gider. Amaç türkiye'de orjinal oyuna ilgi olduğunu göstermek ve çok satış yapılabilmesi.Daha sonra yapılacak oyunlarda türkçe dil desteği şansı var.Sadece "anam türk firması türk oyunu" diye değil.Adamların istediğide bu zaten,bunun yapılabilmesi için kardeşlerimize böyle bişey sunduk,umarız gereken ilgiyi görür ve bundan sonraki oyunlarda türkçe dil desteği olur diyolar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SadGamer Mesaj tarihi: Kasım 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2007 Korax said: Amaç türkiye'de orjinal oyuna ilgi olduğunu göstermek ve çok satış yapılabilmesi.Daha sonra yapılacak oyunlarda türkçe dil desteği şansı var.Sadece "anam türk firması türk oyunu" diye değil.Adamların istediğide bu zaten,bunun yapılabilmesi için kardeşlerimize böyle bişey sunduk,umarız gereken ilgiyi görür ve bundan sonraki oyunlarda türkçe dil desteği olur diyolar. Hayal görmemek lazım bir yerde işleri bitti de Türkçe mi ekliyecekler ha olsa iyi olur da olmayacak dua'ya amin diyoruz burada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Kasım 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2007 Sen şu oyunu orjinal alda gerisine bakarız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Kasım 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2007 SadGamer said: Orjinal almayın korsan alın sonra CryTek'e bağış falan yapın para direk dağıtıcı EA'e gider. Kendi kendine bi teori uydurup hayal gören benmiyim diye sorasım geliyor.Cevat Yerli'nin röportajını izlemedin heralde.Benimde,adamlarında umduğu şey aynı.Çünkü nekadar Türkiye'den bağış yapıldığına değil,istatistiklere bakacak adamlar.Enazından Türkiye'deki oyuncu pazar payı daha çok düşünülerek bi kaç adım atar.Önemli olan burada bi kitlenin olduğunu göstermek.Adamın anlattığı bu,benim uydurduğum değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apis Mesaj tarihi: Kasım 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2007 Daesu said: olurmu , tabikide satış başına para alıyor Ea+türkiyeye kim getiriyorsada dagıtımından alıyor parayı oyun ham haliyle 30 milyonsa 20 milyonda bu adamlara gidiyor misal yanlız 50 milyon aşırı ucuz geldi bana sanki eskiden daha pahalıydı oyunlar. Yeni çıkan oyunlar türkiye piyasasına (PC oyunları) 99 YTL den giriş yapıyordu. 50 YTL lik bu fiyat ilk olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Haplo Mesaj tarihi: Kasım 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2007 Bir süredir 60 YTL civarında fiyatlar uygulanmaya başlamıştı. Mesela CC3, Bioshhock gibi oyunlar direk 60 YTL ile girmişti piyasaya ama 50 YTL çok daha iyi bir fiyat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Devilmanta Mesaj tarihi: Kasım 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2007 50 ytl her ay 20 milyonu blizz e veren adama hiçbişey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Kasım 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2007 50 olmasının sebebi ea in politikası, abd de 50$, avrupa da 50 euro bizde de 50 milyon işte, tüm dünyada sabit fiyat gibi birşey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Kasım 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2007 Daesu said: yanlız 50 milyon aşırı ucuz geldi bana sanki eskiden daha pahalıydı oyunlar. Eskiden baya pahali oldugu icin oyle geliyor galiba bize, biraz da orjinal almaya niyetli olmanin etkisi var tabi. Olaya "ENAYILIK MALLIK AHSDAKDLJ" diye bakan bi zeki arkadasa 20 YTL desen gene almaz, gider ya kopya alir ya indirir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Kasım 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2007 cikti die duydum ama daha göremedim yaw alan warsa aldıı yeri yazabilirmi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Kasım 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2007 evet yazın hemen alıcam ben de..gerekirse gidicem yarın mavishopa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Kasım 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2007 Valla yarın çıkıyormuş oyun, Aral öyle demiş, forumda admini kıvırıp duruyor ama çıkıyormuş oyun. Heryere hemen ulaşmayabilir tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Kasım 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2007 işyerinden demosunu indirmişler şimdi baktım bende x1600xt ile bile cokta kötü degil grafikler..hani dx10 olsa süper olur cidden. bu ormaniçi aksiyonlarında midem bulanıyor bi süre sonra :P askerleri seçemiyorum zaten benden iyi kamufle olmuş adamlar. farcryı bitirmeden bırakmıştım bayıp bundada öle olmaz inşalah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cd- Mesaj tarihi: Kasım 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2007 Ben de yarın Söğütözü'ndeki Mavi Bilgisayar'a gitmeyi planlıyorum varsa gelen karanfil taksın karşılaşırız belki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
berk444 Mesaj tarihi: Kasım 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2007 bugün ümitköydeki dosta gidip sordum gelcek mi diye. adam herkes bunu soruyo kaç gündür dedi. ne zaman gelir bilmiyorum dedi aral kesin bişi sölemiyo dedi ya da salladı. ankarada oyunu alanlar nerden aldıklarını ve aldıkları yerde kaç oyun kaldığını yazarlarsa güzel olur. oyun kalmayacak gibi bi his var içimde. şimdi 2. parti gelcek fln diye uğraşmayalım bi de. ileri görüşlü aral yine 2-3bin tane getirmiştir kesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Kasım 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2007 evet yarın cevahirdeki macishoptan alan ilk kişi yazsın buraya eheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cd- Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 Tükenmiştir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cd- Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 Online sipariş verebileceğimiz başka bir yer var mı acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 Öh ya nasıl tükendi :S kredi kartında limit yok diye alamadım üfff Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar