Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Crysis

Batilc

Öne çıkan mesajlar

MADBOY said:
Attım bakalım torrent'e, 160KB ile iniyor, yarın öğlene doğru biter sanırım. O değil de, kesinlikle ve kesinlikle Türkçe orjinalini alırım ben bu oyunun.

Beta'dayım Multi-player'ı boş değil bu oyunun söyleyeyim 32 player koca bir ada sniperlar tanklar nanosuit özelliklerini kattıktan sonra birde inanılmaz bölge capture olayları ve üs yoketme olayları var.Yani orjinal her durumda alınmalı.
Sosyal ağlarda paylaş

moriQ said:
yalnız demin image ı mount ettim autorun çalıştı ve seçenekler türkçeydi. kur okubeni falan yazıyor. hoş gerisi ingilizce ama olsun buda başlangıç :D

İyide Türkçe versiyonu sadece Türkiye'de çıkacaksa ve bu Aral'ın elindeyse mount edebileceğin DVD içeriğinde Türkçe versiyonu bulunmaz çünkü Aral'dan daha piyasaya sürmedi.
Sosyal ağlarda paylaş

tamamiyle turkce olacak ya o kesin... o kadar studyolarda seslendirmeler yapmıslar... ama birtek menunun turkce olması ilgincmis, menu de ingilizce olsaydı, yalnızca burada satılanlara turkce dil secenegi konacak derdim de menu'ye koyup oyun icine niye koymamıslar anlamadım...

edit: bu arada autorun'dan kastın ne moriQ ? yani boyle oyunun resminin falan oldugu ona ozel bir menu mu ? yoksa klasik next next diye gectigimiz pencereler mi ? o klasik pencereler windows hangi dildeyse o dilde oluyor diye biliyorum ama emin de degilim zaten...
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...