Cd- Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 Bu arada Aral İthalat Crysis'i 23 Kasım'da getirecekmiş yani çıkışından bi hafta sonra, yaklaşık fiyatı ne olur bilen var mı? http://www.aral.com.tr/oyun/oyun_detay.asp?id=1080 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 http://www.mavishop.com/vitrin/advanced_search_result.php?keywords=CRY&x=0&y=0 CRYSIS COLLECTORS EDITION PC DVD-ROM 89,00 YTL CRYSIS PC DVD-ROM 49,00 YTL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 collector's edition'da ne var? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 tamamen gereksiz şeyler var, bi yerde okumuştum. yani ekstra bölüm falan yok. röportajlar oyunun yapımı sırasındaki şeyler falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 bayar onlar, 50 ytl olsun bizim olsun. normal versiyon güzel fiyat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SadGamer Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 Silphatos said: bayar onlar, 50 ytl olsun bizim olsun. normal versiyon güzel fiyat. Yalnız hizmet kötü mötü diyorum ama $50 dolarlık Orange Box ve Crysis'i 50 YTL'ye getiriyorlar helâl olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SadGamer Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 son hafta beta herkese açıldı kaçırmayın! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Kasım 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2007 demosunu ultra high da oynadım , sinirlerim bozuldu ağlayasm geldi inanilmaz bi oyun olmus yok yani oyun mu oynuorsun animasyon filmmi izliyorsun belli deil öeh durumu :P nano suit ftw bu arada ^^ (demo icin nvidia nın sitesini kullanabilirsiniz.) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 anam oyun çıkmış :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 Razor yapmış yine yapacağını. Korsan hareket engellenemez :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SadGamer Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 moriQ said: Razor yapmış yine yapacağını. Korsan hareket engellenemez :D Türkçe versiyonu sadece Türkiye'de çıkacak yanılmıyorsam onu bekliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 zaten türkçenin orjinali alıcam ben. bi gösterelim kendimizi dünyaya. türkçe oyun yapsınlar (: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
7thBreath Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 Sistem sağlam olsada orjinalini alsak. Benim pc Crysis yazarken kasmaya başlıyo asdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 Attım bakalım torrent'e, 160KB ile iniyor, yarın öğlene doğru biter sanırım. O değil de, kesinlikle ve kesinlikle Türkçe orjinalini alırım ben bu oyunun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SadGamer Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 MADBOY said: Attım bakalım torrent'e, 160KB ile iniyor, yarın öğlene doğru biter sanırım. O değil de, kesinlikle ve kesinlikle Türkçe orjinalini alırım ben bu oyunun. Beta'dayım Multi-player'ı boş değil bu oyunun söyleyeyim 32 player koca bir ada sniperlar tanklar nanosuit özelliklerini kattıktan sonra birde inanılmaz bölge capture olayları ve üs yoketme olayları var.Yani orjinal her durumda alınmalı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Kasım 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2007 Evet ya multisi çok sağlam, Batch 3'te girmeyi başarabilmiştim, gerçekten iş görecek. O değil de çok fazla oyun çıktı ya, ETQW, TF2, Hellgate London , CoD4, Crysis , Gears of War, UT3 falan... Nereden vakit bulacaz oynamaya ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Kasım 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2007 tamamen turkce olacagi kesinlestimi? yani turkce diyip bitek installda turkce cikmaz dimi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Kasım 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2007 yalnız demin image ı mount ettim autorun çalıştı ve seçenekler türkçeydi. kur okubeni falan yazıyor. hoş gerisi ingilizce ama olsun buda başlangıç :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SadGamer Mesaj tarihi: Kasım 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2007 moriQ said: yalnız demin image ı mount ettim autorun çalıştı ve seçenekler türkçeydi. kur okubeni falan yazıyor. hoş gerisi ingilizce ama olsun buda başlangıç :D İyide Türkçe versiyonu sadece Türkiye'de çıkacaksa ve bu Aral'ın elindeyse mount edebileceğin DVD içeriğinde Türkçe versiyonu bulunmaz çünkü Aral'dan daha piyasaya sürmedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 yok oyun türkçe değil. sadece autorun türkçe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kfg Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 tamamiyle turkce olacak ya o kesin... o kadar studyolarda seslendirmeler yapmıslar... ama birtek menunun turkce olması ilgincmis, menu de ingilizce olsaydı, yalnızca burada satılanlara turkce dil secenegi konacak derdim de menu'ye koyup oyun icine niye koymamıslar anlamadım... edit: bu arada autorun'dan kastın ne moriQ ? yani boyle oyunun resminin falan oldugu ona ozel bir menu mu ? yoksa klasik next next diye gectigimiz pencereler mi ? o klasik pencereler windows hangi dildeyse o dilde oluyor diye biliyorum ama emin de degilim zaten... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 oyunun içine farklı dillerde seslendirme, vs konulduğunda 10 tane blueray anca yeter hepsi için, her oyunda öyle mesela menülerde, setup'ta falan italyanca var ama oyunu italyanca oynayamıyorsun, halbuki italyada italyanca dublajlı falan çıkmış oluyor oyun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 @kfg ve moriq arkadaşlar oyunun kopyasını oynuyorsunuz, ne türkçesi bekliyorsunuz onun içinde, daha oyun çıkmadı piyasaya bırakın türkçe çıkmayı. ayrıca sipl in dediği gibi sadece türkiye ye orjinal gelenler türkçe olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 @dreagloth oyuna türkçe demiyorum ben zaten. sadece autorun türkçe. setup falan ingizlice. @kfg türkçesi bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reumer Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 yaw iyide oyun çıkmadıki neyin turkce olmadıgını tartısıosunuz lol git torrentten indir sora "yalan turkce dııl" de asdgsdag Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar