dreagloth Mesaj tarihi: Ekim 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2007 sabahtan beri açıktı, o yüzden bitmiştir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sturmbrightblade Mesaj tarihi: Ekim 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2007 Fileplanet a kafam girsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kfg Mesaj tarihi: Ekim 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2007 abi madem açık olduğunu biliyorsunuz, yazsanıza buraya =)... [ Mesaj 02 Ekim 2007, Salı - 22:16 tarihinde, kfg tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ekim 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2007 ya emule falan düşer ne zırlıyosunuz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Ekim 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2007 Eheh cdkey olayı var ama onu unutma :) Installer'ın başında istiyor hatta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wayne Mesaj tarihi: Ekim 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2007 beta key arıorum bende malesef kapamış fileplanet dağıtmayı elinde olan varsa falan yada baska nerden bulabilecğimi bilen varsa yardımcı olursa seivnirim ayrıyettenbunu görmeden önce fps kısmına konus acmıstım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Die_Human Mesaj tarihi: Ekim 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2007 yılın en iyi oyunu seçilmiş durumda oynamak için sabırsızlanıyorum... [ Mesaj 05 Ekim 2007, Cuma - 07:08 tarihinde, Die_Human tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Ekim 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2007 Minimum System Requirements OS Windows XP or Windows Vista Processor 2.8 GHz or faster (XP) or 3.2 GHz or faster (Vista) Memory 1.0 GB RAM (XP) or 1.5 GB RAM (Vista) Video Card 256 MB Hard Drive 12GB Sound Card DirectX 9.0c compatible Supported Processors: Intel Pentium 4 2.8 GHz (3.2 GHz for Vista) or faster Intel Core 2.0 GHz (2.2 GHz for Vista) or faster AMD Athlon 2800+ (3200+ for Vista) or faster. Supported Video Cards: NVIDIA GeForce 6800 GT or greater; ATI Radeon 9800 Pro (Radeon X800 Pro for Vista) or greater. Laptop versions of these chipsets may work but are not supported. Integrated chipsets are not supported. Updates to your video and sound card drivers may be required. Recommended System Requirements OS Windows XP / Vista Processor Intel Core 2 DUO @ 2.2GHz or AMD Athlon 64 X2 4400+ Memory 2.0 GB RAM GPU NVIDIA GeForce 8800 GTS/640 or similar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
behran Mesaj tarihi: Ekim 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2007 betada xp 1gb ram e6550 8600gt sonic + 1152 li çöz ve med detaylarda akıcı oynuyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ekim 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2007 Cinematic Effects makine patlatır , yuva yıkar . Böyle oyunlar yapmasınlar , sonra alienware almak istiyorum , ailemi zor durumda bırakmak istemem . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SadGamer Mesaj tarihi: Ekim 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2007 Oyunun demosu 15 saat içerisinde çıkacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ssj4songoku Mesaj tarihi: Ekim 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2007 Offf benim makina da hayyta çalışmaz :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kfg Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 off 1 saatten az kaldı demonun cıkmasına, cod4'teki hadise yasanmaz insallah =)... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
behran Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 çıktığı yok demonun adamlar beceremedi sözde preorder lara 1 gün önce vericeklerdi onlar çekti oyunu ama açamıyorlar. bize ne zaman açıcaklar ya.buda yeni çıktı demo da preorder of ea offfff Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SadGamer Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 Döneklik yapmazlarsa 14 saat içerisinde çıkacak(EA'in dönekliğini çok gördük ama CryTek'e güveniyorum ve suçu direk EA ataraktan dansözlük yapmamalarını umuyorum.) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 haberler çok kötü, 8800gts ile high ayarlarda bile oynanmıyormuş. 10-15fps falan. donanımhaberde an ve an yazıyorlar, birisi çekmiş demoyu test yapıyo şu an. medium da deneyecek. fps çok düşük ama görüntü mükemmel diyebilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Ekim 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2007 Ben çekiyorum demoyu şuan %50'de. Yarın anca oynarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Ekim 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2007 Saldırdım direk, ilk link'ten 400kb civarı ile indiriyorum da, 10 saat sonra mı açabileceğiz demoyu ? Krize girerim yoksa ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Ekim 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2007 Oyun muhteşem ya. Kesinlikle yılın oyunu olur. Bende medium detayda 20-60 fps arası çalıştı. Efektler, suit, oynanış falan deli olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
behran Mesaj tarihi: Ekim 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2007 multiside müthiş zevkli orjinal alıncak bir oyun! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ekim 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2007 zaten tamamen türkçe seçeneği olacak, bence herkes orijinal olarak edinmeli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Ekim 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2007 8800 ultra kart sahipleri ver yansın ediyorlar ya. o kartla bile full oynanmıyormuş oyun. çok düşük fps 15 falan. oha dedim. ya driver sorunu var ya da kartlar gercekten dx10 da yalan. 8800gtx lerin falan tokatladığı ati 2900xt vs nvidia'yı geçmiş durumda bu oyunda(şu an için). oyun nvidia kartlar kullanılarak yapılıyor ama ati tokatlıyor nasıl işse.. bakalım neler olacak. bir de, oyunda gündüz olunca fps de düşme oluyormuş, gece daha yüksekmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KingOfLoss Mesaj tarihi: Ekim 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2007 Yanlış login, arkadaşın accounttan yazdım. (Delioğlan ben.) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Ekim 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2007 Demo günümüzdekiler gibi kısa olmuş onu söyleyeyim, ama sistemi iyi olup da betayı oynamış olanların içi pek rahatlayacak, ki Nvidia 169.01 beta driver çıkardı, üstüne bunu da yükleyince DX9 1440x900 full high'da akıcı oynayabildim. Beta'da gerçekten medium yukarısında akıcı oynanmıyordu, SLI olmayanlar oyundan zevk alamayacak diye insanlar yırtınıp duruyordu, iyi iş başarmış yine Crytek, hele ki yüz animasyonlarını görmeniz lazım, birde yerden silah mermisi almak, etrafı kırıp dökmek gibi her detayı DX9'a bile koymuşlar, ki üçbeş ekstra efekt için Vista'ya geçme zorunluluğuna bırakmamışlar bizi. Teneke evlerin üstüne strength modda zıplayınca çökmesi de çok tatlı, yerden çelik kutu alıp evin üstüne fırlatıyorsunuz çatısı çöküyor falan, çok hoş olmuş. Ha birde dikkatimi çeken birşey oldu ki, modelleme mi yoksa bir nevi yeni kaplama çeşidi mi anlayamadım da, başka oyunlarda da gözüme batmaya başlamıştı, taştan patikalarda topraktaki taşların çıkıntısı bariz belli oluyor, yerde yapraklar texture değil de bildiğiniz modellenmiş yaprak gibi, flashlight efektini zaten geçiyorum da, yapay zeka'nın akıllılığında gözüme çarpan birşey oldu, kamuflaj modundayken adamın çevresinde biraz dolandım, herhalde o elektrik seslerinden dolayı adam zırt pırt arkasına dönüp bas bas bağırıyordu, bir ara önüne geçtim sürünmeye başladım, herif göz dikti, sonra çatır patır yerleri taramaya başladı. Gerçekten iyi yapmışlar, damage olayı da hayli güzel olmuş, immortal hero vari etrafta hoplaya zıplaya adam vurmak gayet zor, ağır makineli yuvasının karşısında kafa diktiğiniz an kritik hasar alıyorsunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 6600 gt update siz driver lar ile berbat, en düşükte bile berbat. Birazdan birde 8800 ile denicem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar