Korax Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 E6750 2gb ram 8800GT ultra high 1280x1024 te çok rahat oynuyorum.25 fps üzeri sanırsam.1-2 sayfada 2 tane screenshot olması lazım bi göz at istersen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LonelyWolf Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 oyunu bitirenler ltf. ya arkadaşlar şu uçk gemisinie gelen yaratığı nasıl ölüdrcez? çıldırmak üzereyim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 orada bi tane konteynır var arkasına doğru pistin onun içine gir sürekli ateş et bi şekilde ölcek bi de binanın içinde özel bi silah vardı adı aklıma gelmiyor, onu almadan çıktıysan, en son save geri dön binanın içindeki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LonelyWolf Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 onu aldım fakat bu yaratık üzerinde kullanamıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 2-3 sayfa önce ben sormuştum aynısını. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Aralık 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2007 Widescreen 1440x900'de FSAA kapalı ve High detaylarda oynuyorum, henüz denemedim DX10 komutlarını XP'de, ama demoda denemiştim ve bir 5-10 fps düşürüyordu. Yoğun çatışmalarda genelde 25-30 fps alırken bayağı sakin ortamlarda 40-45 fps ile akıcı bir rahatlıkta oynayabiliyorum şu an. CPU 2.4 Core2Duo, 2GB ram ve 8800GTX. Garanti rahat oynarsın o makineyle için rahat olsun. Ama en son güncel sürücüleri falan yüklemeyi unutma, bayağı optimize etmişler Crysis için. Edit : http://www.nvidia.co.uk/object/winxp_169.09_uk.html Beta sürücüsü var 169.09 versiyonuyla, Crysis için önerilen sürücü şu an, SP demo yeni çıktığında 163.44 kullanıyordum ki, 169 serisi beta sürücülerine geçince çok rahatladı oyun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Aralık 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2007 LonelyWolf said: onu aldım fakat bu yaratık üzerinde kullanamıyorum Ehöm Öncelikle odada bulduğun TAC Cannon yanında bulunsun, etraftan bulduğun roketatarlarla uzaygemisinin üzerindeki mini-taretleri patlat tek tek, sonra VTOL'deki kankoli bizim için kalkanlarını indirecek, bizim suit'i kullanarak. Ardından sağ ve sol kanatlarındaki dev silahlarını tek tek adam sana söylediğinde TAC cannon ile patlatacaksın, ikisi de patladığında, gemi senin üzerine yaklaşacak ve karnındaki hangardan paso alien yollayacak 3'lü 4'lü dalgalar halinde. Onlara dikkat et cidden sakat oluyorlar, bildiğin roketatarı çıkartıp gövdesindeki kapağı patlatacaksın, ardından vakit bulduğunda TAC Cannon ile kilitlenip içeri yolla topu, patlayacak. Sonrası kolay zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Neiloth- Mesaj tarihi: Aralık 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2007 3 gun oynadım sıkıldım ya:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chorap Mesaj tarihi: Aralık 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2007 evet oyun iyi degil...bende sevmedim. grafiklere lafim yok ama belki de cok buyuk beklentilerle oynamaya basladik cok hayal kirikligina ugradik. Oyunu sonuna kadar oynadim fakat HL2 nin herhangi bir episodeundan veya Call of Duty 4 den aldigim zevkin zerresini alamadim. Far Cry gibi olmus tekrar...atmosfer ayni, hikaye benzer, oynanabilirlik ayni derecede kotu (bunlar benim gorusum tabiki). Ayrica oyunda herhalde toplam 4 tur dusman var onlari olduruyoruz, yani pek heycanli degil o konuda da...Nano suit biraz hikaye olmus, cok daha dinamik, adami saricak bi olay bekliodum. Sondaki yercekimsiz alanda oynama olayinda da hic ozel birsey yok, herhangi bir oyunda suyun icinde yuzerken gezinmekle ayni etkide. Ve o kadar da abartilip reklami yapilmisti. Bilmiyorum yani bu kadar kasip cok iyi grafiklere sahip olan, son teknolojiyi kullanacak olan bi oyuna boyle siradan 2 dakkada dusunulmus bir hikaye ve atmosferi layik gormuyorum. Keske butun oyun developerlari half life serisine verilen ilgiye benzer bir sekilde oyunlarini uretseler. Yani bu kadar caba bosuna deil ama olabilecegi kadar da iyi deil. Guzel bir hikaye yazip, ustune iyi bir karakter gelisimi tasarlanamaz mi yani? Oyun o yonden eksik de aksiyon iyi diyorsaniz da size COD4 diyim. COD4 her yonden cok daha gercekci ve yuksek tempoda bir oyun. Ben mi cok sey istiyorum bilemiyorum ama su anda benim bir oyun yapacak gucum, param, ekibim olsa gidip birkac sene once yaptigim oyunun aynisini yapmam. Fakat turkcesi cok fevkalade olmus cidden onu kutlamak isterim. ilk kez boyle bir oyunda turkce ses duymak cok hosuma gitti... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Aralık 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2007 Kısmen katılıyorum, oyunun konusu çok sığ, hikayenin sunduğu deneyim çok kısıtlı. Göstermelik yerçekimsiz bölüm, o gemiyi kullandığımız bölüm falan... Far Cry'da daha çok keyif almıştım. Ama oynanış bence çok iyi. Bir sürü şekilde aksiyona girebiliyorsunuz. İster stealth, ister silahla, ister close combat. Yani combat'ta eğlendim baya. Birde multiplayer'ı bence çok eğlenceli, hiç bir oyunda başıma gelmeyen bir sürü aksiyon sahnesi yaşadım. Acaip keyifli. Ama tek kusuru sistemi singleplayer oyundan daha çok kasıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SadGamer Mesaj tarihi: Aralık 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2007 Ben beğenmemiştim ilk bitirdiğimde ama Delta zorluk seviyesinde başladım bayağı eğlenceli idi ormanda saklanmak falan zorunlu hale geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chorap Mesaj tarihi: Aralık 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2007 Valla multiplayer oynamadim daha o yuzden birsey diyemeyecegim o konuda. Hatta bagzi oyunlarin multiplayerlari beklenmedik bir sekilde singleplayerden cok daha iyi oluyor. Fakat singleplayeri bitirdikten sonra cok da denemek istemiyorum. Su anda TF2 beni bir hayli mesgul tutuyor. Half Life in uzun suredir hastasi olmusumdur, episode 2 oynadiktan sonra valve a olan hayranligim o kadar daha artti. Adamlar oyun yapmayi biliyor...resmen hl2:ep2, portal oynadiktan sonra baska oyun zevkli gelmemeye basladi. Hatta bu gunlerde baska oyun denemeye korkmaya basladim. Iste lost planetdir, company of heroes dur, quake filen..denedim de denedim..hicbiri kesmedi. Ta ki Call of Duty 4 deneyene kadar. COD4 cidden iyi bir fps. Crysis filen yaninda hicbirsey benim gozumde. Half Life serisini hala her konuda daha kuvvetli bulsam da COD4 gercekten bu gunlerin standardina gore iyi bir oyun. Baska yapimcilar gibi ne kadar az zamanda ne kadar cok para yapabilirim mentalitisinde oyun yapmiyorlar. Belli bir atmosfer, hikaye bellenmis, onun uzerine gayet guzel bir oyun yapilmis...zevkle sonuna kadar oynadim... Crysis nasil bu kadar unlu oldu nasil bu kadar sevilir oldu anlamadim. keske daha cok ugras verip yapsalarmis..insallah ilerki projeleri far cry 3 olmaz crytekin...far cry bile bence crysisden daha zevkliydi...eski oyunlari ozluyorum ben, sanki her cikan oyun daha bir salaklasiyor, daha bir basitlesiyor (tabi yukarda yazdigim istisnalar haric)... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Aralık 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2007 Crysis'in olayı senaryo değil, siz konu aradığınız için beğenmiyorsunuz. Yurt dışında insanların sistemleri bizimkilerden daha iyi. Onlarda alım gücü yüksek olduğu için sistemleride crysis'i rahat kaldırıyor. Yüksek grafiklerde oyun İNANILMAZ keyif veriyor. Çünkü nano-giysi modları oyunun oynanışını çok etkiliyor. İster rambo gibi dal, ister stealth takıl, ister hızlı koş falan. Düzgün sistem oyun şölene dönüyor. Sadece oynanışı keyif vermeye yetiyor insanlar için. COD4 oynanabilirlik bakımından Cryis'in yanına yaklaşamaz ama senaryosu ve film gibi oynanışı insanı oyuna bağlıyor. Crysis multi'si zevkli ama bugları var, patch lazım birsürü. Birde çok kasıyor yani sistemimi, zorlanıyorum oynarken. Birde biraz dengelenmeli oyun. Helikopter falan aldı mı düşman resmen yenilmez oluyor eğer iyi kullanıyorsa. Ama yinede çok keyifli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Aralık 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2007 esasında anti air tankı buglı olmasa helikopter falan cok sorun olmayacak. ama cidden iyi kullanan varsa onu gecyim vtol u kullanmak cok kolay zaten. havada asılı kalması istedigi gibi cok buyuk avantaj bide zaten makinası iyiyse adamın direk eziyorsun. bug ın dısında hile kullanan cok adam var. punkbuster olan serverda bile hile yapan adam oluyor deli ediyorlar. bazı sniper lar var vtol yada helikopterdeyken direk kokpit ten sizi vuruyorlar direk oluyorsunuz hehe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Aralık 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2007 valla bütün ayarları dibe cekerek oynadım.(oynamak zorunda kaldım.)Oyun zevk vermiyor.Sistemim iyi olup,yüksek ayarlarda da oynasam düşüncem degismeyecek gibi. HL2 EP2'den daha cok zevk aldım. Bide Geforce 6600 ile oynayabildim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Aralık 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2007 abi ağlıycam ama ya. ben de insanım, ben de hard-core gamerım, benim ne eksiğim var... 800x600'a getirdim, normal ayarlara çıkardım, ancak böyle oynuyorum, ha bir de shadow ve post-process low'a getirdim. Oynadım, tamam fena değil, gerçi EP2'nin grafikleri daha iyiydi, hikayesi daha iyiydi felan. Ama bugün bir Crysis HD video indirdim, dudağım uçukladı. Hani düşünüyorum acaba aynı oyunu felan mı oynuyoruz diye... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Aralık 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2007 shader, post processing, bi de texture en azından high olmadıktan sonra oynamanın anlamı yok zaten :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Aralık 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2007 Cidden oyunda grafik ayarları High'a geldiği zaman başka bir oyun a geçiş yapıyorsunuz. Oyunun olayı zaten grafik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Aralık 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2007 e higha getirdim fazla bişi farketmedi. sadece shadowlar var, karakterler üstünde kımıl kımıl oynıyor :P asıl very high oynamak lazım, çok merak ediyorum onu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kfg Mesaj tarihi: Aralık 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2007 asıl very high digerleriyle cok farkediyor, cunku shader very high olmadıgı surece sm3.0 kullanıyormus, very high'a getirince sm4.0 kullanıyormus yani dx10'un asıl olaylarından yararlanıyormus (gerci xp'de acılıyor tweak'le)... benim bildigim boyle yani... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Aralık 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2007 high'ı bile zor kaldırdığından very high'a cesaret edemedim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Aralık 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2007 Oyun very high'da çok keyifli.Kahvemi alıp oyunu açıp denizi falan izleyesim geliyo :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ssj4songoku Mesaj tarihi: Aralık 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2007 Benim izlediğim videolarda high ile very high arasında pek bir fark yok gibiydi sanki. Fark ediyor mu o kadar ya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SadGamer Mesaj tarihi: Aralık 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2007 Fark ediyor çünkü Very High özelliği DirectX 10 gerektirmese de DX10 kartlarına özel olarak yapılmış(Nvidia'nın sponsorluğunda yapılmış zaten oyun) Config'den bir kaç ayar yapınca kalite farkı çok az oluyor ama DX10'dan yararlanamıyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Aralık 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2007 benim oynadıgım oyunun o videolarla alakası yok :) Böyle mide bulandırıyor.Demekki iyi bir sistemin yoksa Crysis kurmicakmıssın. Valve ye saygi duyuyorum.Öyle bir oyun yap ki,bundan 2-3 seneki sistemlerde bile akıcı ve güzel olsun. Ben EP3 ü de şuan ki sistemimle oynayacagima inanıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar