Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Crysis

Batilc

Öne çıkan mesajlar

evt tac launcher o. En son yaratıkta onu kullanacaksın. Turretlara rocket launcher yada minigun la saldır tac i zaten 2 ayagına bide govdesinin altındaki kapak gibi yer dısında baska bi yere atesliyemiyorsun. 2 ayagınıda yok edince zaten geminin ustune dusecek ondan sonra alt tarafta tac launcher i target a kitlemek biraz zor oluyor ondan dolayı siper al duzgun bi yerde. sentry ler geliyor onları hemen oldurup alt tarafına kitlemen gerekecek ondan sonrası kolay zaten iceri bi tane daha yolluyorsun tac roket i bitiyor.
Sosyal ağlarda paylaş

ya bende sorayım madem burda simdi bende radeon 1900xt var p4 3.6 cift cekirdek. 2gb ram. buna gitsem islemciyi degistirmeden 8800gtx alsam olurmu yoksa illa islemci ve anakartıda degistirmem lazımmı adam giib bir performans icin. almisken en iyisini en son teknolojiyi alayım diyorum ama gel gorki her ay yenisi cıkıyor : crysis de masallah 1 sene sonraki sistemler icin bir oyun olmus.
Sosyal ağlarda paylaş

8800GTX gerçekten çok güzel kart, tek sıkıntım 163. ve 162. versiyon driverlarda olmuştu, o zamanlar genel bir kilitlenme/BSOD sorunu vardı çoğu kullanıcıda, yeni nesil oyunları 15-20 dakika oynadıktan sonra çöküyordu makine. O süre boyunca downclock etmiştim kartı, yeni sürücülerle düzelttiler. Ben de gaza geldim, şu DX10 modunu yükleyip birkaç SS çekeyim eheh. :)
Sosyal ağlarda paylaş

mani said:
crysis de masallah 1 sene sonraki sistemler icin bir oyun olmus.

oyunlarda sevmediğim olay o.
maximum detayda fps atlamadan oynamak için oyunun çıktığı senenin sistemleri yeterli olmuyor (ha anca 2x 8800ultra alırsın, anca öyle). 1 sene sonra daha iyisi çıktığında ise oyunun grafikleri çoktan eskimiş oluyor.
hani quake 3 değil ki bu, eski grafiklerle oynayalım, pixel pixel görüntünün tadı olmuyor.
Sosyal ağlarda paylaş

DX10'un küçük değişiklikler haricinde sağladığı bir yarar olmadığı açıkça görmüş olduk Crysis ile.

DX10 videoları adı altında sadece efektlerin yoğunluğu arttırılmış görüntüler gösterildi, sonra bakıldı ki aynı görüntü DX9'da yapılabiliyor. Değişen tek şey o kadar çok efeği kaldıracak kartlar yeni yeni çıkıyor. Yani eskiden ekran kartı yetmiyormuş o efekt yoğunluğuna.

Onu bunu geçtimde CoD4 OpenGL kullanıyor. O eski motoru kendi çabaları ile bu hale getirmişler ya helal olsun. Aslında OpenGL'ide güncelleseler harika olacak. Ah bu Apple ve Linux yapımcıları salak. Windows'u domine etmenin yolu OpenGL'den geçiyor bence.
Sosyal ağlarda paylaş

Bone said:
"yakın zamanda dx11 çıkmayacak" demişlerdir, siz onu "bir daha asla dx11 çıkartmayacağız" algılamışsınızdır :)

Şu cumlenin haklılık payı oldugundan meraklandım ve google da bi arama yaptım. MS nin 2009 da dx11 cıkaracak gibi birseylerden bahsedilen haberlere rastladım genelde.Doğruluğu nedir bilemiyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

2009'da çıksa bile, bize dönüşü 2010-2011'i bulur gibi geliyor.

Bu arada yakında ekran kartı alıcam. şöyle bir makina var.

2gb DDR ram
3gz Core 2 Duo
8800GT değerinde de bir kart alcam sanırım.

Millet daha önce sormuştur zaten yüzbin kere ama yine de soruyum ben. Buna benzer bir sistem ile oynayıpta high da iyi performans alabiliyor musunuz. Alabiliyorsanız hangi çözünürlüklere kadar çıkıyorsunuz.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...