ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2007 Efenim selamlar, Dağınık hayatıma az çok bir düzen vermeyi planlıyorum; kafamda planladığım bir sürü şey var bu konuda yapacağım ama pek de bilgim olmayan bazı konularda fikrinizi istiyorum. Yoğun bir tempo içine girme ihtimalim yüksek bu seneden itibaren, fiziksel, ağırlıklı olarak da zihinsel anlamda bunu kaldırabilecek durumda değilim şu anda. Zihinsel anlamda vücudu güçlü kılan, yorgunluğu alabilecek yöntemlere (kesinlikle ilaç olmayacak) ihtiyacım var. Bunun adı yoga mı olur, meditasyon mu olur, başka bir şey mi olur bilemiyorum; bu kadar kısıtlı bilgi vererek ne kadar faydalı cevaplar alırım onu da bilmiyorum; hadi bakalım. Sonuç olarak, ağırlıklı olarak zihni rahatlatacak olan egzersizdir, ufak tavsiyedir, meditasyon kabilinden işime yarayacak fikirler bekliyorum. edit: Hemen buraya ekleyeyim, zaman konusunda serbest bir insan olmadığım için yapacağım şeyin süre/performans oranının baya yüksek olması gerekiyor. p.s: internete erişemeyebilirim, şimdiden teşekkürler [ Mesaj 26 Ağustos 2007, Pazar - 04:21 tarihinde, ZaugnaKhaldun tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2007 her akşam bi duble brendy-cola veya vodka-cola veya pina colada rahatlamanda çok yardımcı olur. ayrıyeten kitap oku, resim yap, ne bilim çalmadığın bi enstrüman çal piyano falan, bir kaç hobi edin kendine yani. bol bol filmin olsun, yatmadan önce izle. rahatlamak istesem bunları yapardım yani.. meditasyon fln bi süre sonra sinirini bozmaya başlayabilir. yoga da bi spor sayılır ona göre düşün sıkıcı hep yani rahatlamak istiyorsan eğleneceksin orta yaş işi onlar bence. [ Mesaj 26 Ağustos 2007, Pazar - 04:20 tarihinde, DoruK tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2007 edit yapıp bir şey ekledim yukarıya, onu ekleyince kitap okuma falan kısmı yalan oluyor mecburen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xhunarion Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2007 Outdoor pvp yazıyorum sana günde en az 1 saat raid'ten sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2007 çok sosyalliğin mi hayatını dağınıklaştırıyor ?tam anlamadım da ben olayı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2007 okulda ortalama kasma durumum var, kulüp yönetimi var bir de; arada çalışacağım konserler, bir de özel ders. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2007 hangisi en önemliyse minumuma indirip feragat edeceksin bi kaçından yetemiyorsan,yogoya mogoya falan yok yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2007 feragat etmiyorum hiçbirinden, bir çözüm değil benim için bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelotti Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2007 Spor yapmanı tavsiye ederim. Yaparken ne kadar yorucu olsa da yaptıktan sonra bir o kadar rahatlatıcı ve huzur verici. Aynı zamanda disiplin sahibi bir insan olursun ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Defensive Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2007 Normalde sabah 7 de kalkman gerekiyorsa, 6 da kalk.O sessizlikte kendine 1 saat ayır.bu esnada yoga / meditasyon seni güne hazırlayabilir.Bunula ilgili kitaplar var, birkaç dakika ayırıyorsunuz ve gerçekten de güne iyi başlamanızı sağlıyor.Senin çok yogun olman, kendine zaman ayırmanı büyük ihtimalle engelliyecekdir.Sadece kendinle başbaşa kaldıgın zaman yarat.Birşey düşünmedigin bir zaman olsun hergün.Bu dedigin gibi yoga / meditasyon olabilirki bunlar toplamda 10 15 dakıka alıyor.Zaman varsa body buıldıng bire bir.Sen kassan da kasmasanda üzerinde bir yük olacaksa, bunları sorun olarak karsılama, seni güçlendiren, olgunlastıran fırsatlar olarak düşün.Her türlü hayat devam ediyor, eglenip olanları oldugu gibi kabul edip, gerekeni yapmak da sana kalmış, yada allahım hepsini yetıstırmelıyım, ne kadar zor bır hayatım var demekde sana kalmış :) Kolay gelsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2007 Normalde sabah 7 de kalkman gerekiyorsa, 6 da kalk , tekrar uyu , uyanıp tekrar uyumak kadar ferahlatıcı bişey yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akerfeldt Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2007 6 da kalkip daha 1 saat var lan diyerek yatip oglen 1 de kalkmakta mumkun o yontemle, ki oyle oluyodu bende. spor yapican abi, yoruluyosun belki ama cidden rahatlik veriyor sonrasinda.ayrica birinin dedigi gibi disiplinde asiliyor.zihinsel acidan nasil rahatlayacagini en iyi sen bilirsin.bazisi kitap okur rahatlar, bazisi ortama akar rahatlar, ben gitar calip rahatliyorum mesela. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
c_a_p_t_a_i_n Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2007 Yapmadığın bir şeylerle ilgilen.Farklı işlerle uğraşmak kafayı dağıtır,yorgun bünyeyi dinlendirir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tellos Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2007 Sürekli sana huzur ve seni dinçte tutacak bi olay yok bi kere bu dünyada bunu baştan sil abi. Ama anladığım kadarıyla yoğun bi döneme gircen ve bu dönemde en yüksek randımanla ve en az hasarla yılı bitirmek istiyosun,bunun cevabı bence tek; tatil. Tatile git 1 hafta tüm yıla ihtiyaç duyacağın bol bol oksijen al ama Bodrum vs. gibi otelli bi tatile gitme vücüdünü fazla yormadan sadece kafa dağıt. Mesela Trabzon yada ne biliyim böyle daglık bol yeşilli agaçlı bi yer yada pek somut bi örnek olmıycak ama yurtdışı imkanın varsa orda kafanı dinle 1 hafta sadece 1 hafta bomba gibi olursun mutlu ol sadece bu sana inamılmaz bi güven ve güç katıyo. Bide yıl içinde nasıl sters atılır o iş o kadar kolay deil bir kere zaman kısıtlı şehir dışına cıkman zor ama ne biliym bi hafta sonu al birani arkadaşlarını in sahile, bi hafta saglam bi gece kulubüne git para bayıl karı falan yap, sonra bunlar sana en az bi haftalık bi güç verecek haftanın yedi günü beş gün tüm enerjini vercen nonstop çalışacak bi durumun var hafta sonu ne yap ne et bi yerlere kaçış yap. Mutluluk ve huzur kolay şeyler aslında istedikden sonra :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2007 doğacak güzel günleri,pembe panjurlu evini düşün... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Metakuso Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2007 kendi boyuna uygun küvet yaptır. yarıya kadar ılık suyla doldur. orda uyu. yatak niyetine kullan. rahatlatır pek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2007 en büyük doping yaşama sevincidir. güzel şeyler yapacağına, hayatının iplerini elinde tuttuğuna, ne kaa ekmek o kaa köfte olduğuna inan, gerisi gelir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2007 uyku saatini biraz daha azaltip kisarsan eger, sabahlari kosu ile aksamlari degişik zimbirtilarla ilgilenmeni tavsiye ediyorum.. Mesela bir gun atiş yapmaya gidersin, hani boyle filmlerde olur tabak atarlar sen havada vurursun felan, oyle extrem seyler, daha once yapmadigin, ve yapmak için kasabilecegin, bunun haricinde benim yaptigim gibi sinav stresinde felan yardimci olacak bir sey de bulabilirsin, mesela bir dart board alirsin eve arada bir takilirsin, inan ii oluyor. yani yapmadigin şeyleri bulursan daha rahatlatici olur ve zaman sonuc ilişkisi de iidir yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2007 said: Normalde sabah 7 de kalkman gerekiyorsa, 6 da kalk , tekrar uyu , uyanıp tekrar uyumak kadar ferahlatıcı bişey yok. di mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unac Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2007 uyuşturucu al Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2007 amcaoğlu hergün bi 35lik rakı , bak nası sağlıklı oluyosun olmadı meth e başla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar