Tyrael Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 fistan çok güzel delirmiş heuhe bence öldü ama euhehu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
c_a_p_t_a_i_n Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 Yahu bir ayı buruno vardı Almanyada çıkmıştı böyle ortalığa ona ne oldu acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 canli olarak yakalayamadiklari icin öldürdüler onu da. [ Mesaj 23 Ağustos 2007, Perşembe - 23:32 tarihinde, vaniLLe tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
c_a_p_t_a_i_n Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 Ah kıyamam ayıya ben:p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 ayılar bir hayvan öldürmüş benim anladığım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xieon Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 Harbi Notwist'in sözleri çarpıtılmış. Yani keşke öldürülmeseydi(gerçi tam bilmiyorum millet kaçtı falan diyor ama?) O köylülerede ister istemez hak veriyorum eli taşın altında olmuyanlar konuya uzaktan bakıp çok güzel bir şekilde ahkam kesiyor... Ama dediğim gibi keşke öldürülmeseydi fakat yinede bir insanın hayatını riske etmektense... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 bu insanlara küfredince faşist oluyormuyuz halkımıza laf etmiş oluyormuyuz merak ediyorum.bir demokrattan fetva alabilirmiyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 Etmezsen ayısın et. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 Ya kusura bakmayın da, bizim insanımızın kendine saygısı yokta doğaya hayvanlara mı saygısı olacaktı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 Bu hayvan bile daha insan o yaratıklardan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 haketmiştir şerefsiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 ölmemiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Misafir Guest Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 o iyi mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 Ayı öldürseymiş üzülmezdim açıkçası. Zarar veriyorduysa tuzak kur, korucular yakalasın, bir yere götürsünler. Eziyet için direk. Taş sopa, ayının sülalesi gelip evlerinde o elemanlara taş sopayla girişebilse keşkem.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redogski Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 kanald haberde göstermişti bugün.nası saydırdım kendim.bunu yapanlarada kişi başı 210ytl para cezasıverilmiş mahkeme kararıyla.tabi kimin yaptığı bulunduysa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 aga bende canice olüme şey diyodum biri belgesel falan dedi sdfg.o ayı olmediyse evine girip karını kacırcak görcen dfsa.tövbe lan köy orası tüfek müfek yok sanki git al bitane sık headshot ölsün hayvan.hatta yaksaydınız mq tövbe yarabbim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 Ayıyı toteme bağlamışlar sonra...*heyecanlı bir şekilde anlatır* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Metakuso Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 ayı sebepsiz yere insana saldırmaz. aç olsa bile saldırmaz genelde. kovan dağıtsa nolur lan. 2 gram bal için yazık değil mi hayvana. ki görüldüğü üzere o ayı kendisine saldırıldığında bile saldırmamış. çekilmeyi tercih etmiş. sanki saldırsa taşla sopayla indirene kadar hepinizi öldüremeyecek. keşke saldırsaydı. hepsini pençe manyağı yapsaydı. öldürmeyip sakat bıraksaydı. hatta penislerini kopartsaydı bi de. hakediyorlar. sinir oldum. ipne bunlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2007 hocam sakin ya.şu yazıyı yazarken sinirini tahmin edebilyiorum.ok ama sakin.ayı karısına tecavüz etsinde görsün o taşlayanlar dsaf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2007 Bende gece haberlerinde tekrar denk geldim. İçim acıdı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2007 ölmemiş di mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dela Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2007 aga ultisi varmis tasdan dmg almiyomus ama sopayla rencide olmus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2007 blade mail varmış ayıda,vuran adamında bileği kırılmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2007 Ayı köyün hayvanlarını yemiş, tarlasına zarar vermiş yani adamın tarafından bakınca yaptığı gayet haklı bir hareket. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2007 Tüfenkle falan çabuk ve acısız yapsa hadi belki diyelim de, taşlamak nedir abi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar