Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Leman'dan da alternatif modern turban onerisi

Penthesilea

Öne çıkan mesajlar

Kapak komik olmuş da.. Hiç olmamasını tercih ederim tabiki ama daha az tepki çekecek bir çözüm aramaları bence bu şekilde değerlendirilmemeli. Adamlar bundan sonra ağzıyla kuş tutsa yaranamicak(şeriat gelicekse, denenecekse timsah tutsa mühim deil tabi ama yine de abartmamak lzm..eleştirinin dozunu kaçırmamak lazım)
Sosyal ağlarda paylaş

15 yaşında ki kızla 30 yaşında elenen adamın hiç bir kız bulamamasından kaynaklanan eziklik içersind eolduğunu düşünyorum. Ulan bari körpe ve kolylıkla kandırabilceğim bir kız olsunda rahat rahat şey ederim diye bakmış olaya. kıza sorulmamış. direk atmışlar adamın kucağına. Sonrada müslümanlık ta kadının yeride erkek kadar vardır diyorlar. Ya bi sie demk istiyorum. 7-8 tane kadını almak diye terimler var yahu. almak abi. Alıyosun böyle gidiyosun 2 tane aile buluyosun topluyosun kızları harem kuruyosun. caiz bu. yapıyorun yani günah deil. Sonrada Müslümanlık hak dini vs vs vs. bırakın bu işleri devlet su işleri demiş eski bi düşünür. yerim böyle kuralları ben. Kadınla erkek eşittir ikiside aynı ruha sahiptirler. düşünürler ve kararlarını kendileri verirler. Erkek olmamız kadınlar üzerinde hak idda etmemiz anlamına gelmiyor. Böyle bir şey olamaz. Zorla bir kadının da baş örtüsü değil, türban takması ne denli mantıklıdır sorarım ? kendi soruma cevap olucak sanırım ama yok bi mantığı.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...