Redeagle Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 abi normalde sübyancılık oluyor işte :D evlenip resmi bir çerçeveye oturmuşlar. Avrupa'da sıkça karşılabilen birşey olduğunu sanmıyorum =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 Penth gece gece yapabilecegim bişi yok, yarin git kütüphane'ye. Herhalde hergun gerceklesen bişi degil bu, ama bizim ülkemizde de hergun olmuyor yahu. Hatta ilişki sonrasi cinayetler felam.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrael Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 Kapak komik olmuş da.. Hiç olmamasını tercih ederim tabiki ama daha az tepki çekecek bir çözüm aramaları bence bu şekilde değerlendirilmemeli. Adamlar bundan sonra ağzıyla kuş tutsa yaranamicak(şeriat gelicekse, denenecekse timsah tutsa mühim deil tabi ama yine de abartmamak lzm..eleştirinin dozunu kaçırmamak lazım) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 Yurtdışında olsa sübyancı diye tutuklarlar ama çok da laf etmemek lazım yani Tüğrkiyede çok olan birşey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrael Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 said: T.C. yasalarına görede 18 yaş altı evlenmek yasak ama bişey olmuyor.Yani sadece yasak. Yok böle bişi? 16 yaşından sonra ailesinin izniyle evlenebilir. Ama zaten 15 denmiş. Ayrıca etik deil cıkcık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Passanger Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2007 insanlarım kendi seçimleri saygı duyun kişisel hak ve özgürlükler hedsi hödösü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrael Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2007 en güzeli o da 15 yaşındaki kızın bişeyi seçme hakkı olamaz.. ha pişman deildir first lady olcak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2007 agalar tesettürlü daha iyi mesala soyma fantezin varsa ne güzel dimi 300 kat kıyafet soyuyon.pardon o kara çarşaftı.ama olsun tesettürlü daha bi horni zorni ok mu?meseneden anlatırım merak edene ok kib. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2007 TERBİYESİZLİK YAPMAYIN. İNSANLARIN İNANÇLARINA DİL UZATMAYIN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apis Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2007 Şimdi 30 yaşında gidip 15 yaşında kıza sulanıyorsan bunun bir adı vardır (hatta forumda yukarda geçmiş) ama neyse; bunu sıradan adama söylesen hakaretten dava açar, şimdi buda zaten Cumhurbaşkanı olacak... Ayıklamayalım akşam akşam pirincin taşını... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2007 Pardon ama herleye dil uzatılıyor da neden inanca bişi denince büyük harflerle cısss deniyor. Çok saçma. Yani tartışmaktan neden korkuyoruz bu kadar din hakkında? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2007 dogmatik ama ben tartısırım yani her platformda,sadece internet hariç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gazanfer Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2007 abdullah gül ya da tavşan ile ilgili bişey söylemiycem de, ek bilgi olsun diye damlıyım dedim: macaristan ve sırbistanda yasal yaş 14 ve son derece normal karşılanıyor orda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2007 Bence de sübyancılığıa girer de, kayseride fln çok olan bişey zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2007 beni bilen bilir az çok. Ancak bu resim beni rahatsız etti. Çok belden aşşağı vurmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zydar Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2007 15 yaşında ki kızla 30 yaşında elenen adamın hiç bir kız bulamamasından kaynaklanan eziklik içersind eolduğunu düşünyorum. Ulan bari körpe ve kolylıkla kandırabilceğim bir kız olsunda rahat rahat şey ederim diye bakmış olaya. kıza sorulmamış. direk atmışlar adamın kucağına. Sonrada müslümanlık ta kadının yeride erkek kadar vardır diyorlar. Ya bi sie demk istiyorum. 7-8 tane kadını almak diye terimler var yahu. almak abi. Alıyosun böyle gidiyosun 2 tane aile buluyosun topluyosun kızları harem kuruyosun. caiz bu. yapıyorun yani günah deil. Sonrada Müslümanlık hak dini vs vs vs. bırakın bu işleri devlet su işleri demiş eski bi düşünür. yerim böyle kuralları ben. Kadınla erkek eşittir ikiside aynı ruha sahiptirler. düşünürler ve kararlarını kendileri verirler. Erkek olmamız kadınlar üzerinde hak idda etmemiz anlamına gelmiyor. Böyle bir şey olamaz. Zorla bir kadının da baş örtüsü değil, türban takması ne denli mantıklıdır sorarım ? kendi soruma cevap olucak sanırım ama yok bi mantığı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eaglewingg Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2007 vay be demek 15 yasında kendinden 15 yaş küçük kızı almış. Almış bi de sıkma başa sokmuş evde oturtmuş. Yasalar izin verse bu kafaya bıraksan en az 3 tane alır böyle. 30 yaşında adammış 15 yaş ne dir arkadaş cocuk sayılır daha resmen sübyancılık bu. Tavşana da hakaret olmuş bu resim :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2007 bende pek tasvif etmiyorum ama türkiyede yaygın bişey, heleki 1900-1980 arası kuşakta... günümüzde hala 18-22 arası kızların evlenme yaşı olarak görülüyor. hatta 25 yaş evde kaldı diye nitelendiriliyor... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Burax Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2007 oha 15 yaşında mı? hemen mikrofonu RTE ye uzatıyoruz -efendim ABDullah gül'ün eşi evlendiğinde 15 yaşındaymış -kadın değil kadıncık o.O - efendim bazı ülkelerde 15yaşında evliliklere izin veriliyormuş - gitsin o ülkenin vatandaşı olsun, orada evlensin vs vs vs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2007 said: Ancak bu resim beni rahatsız etti. Çok belden aşşağı vurmuş. ben "cuk" efektini duyudm resmi görünce Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2007 zaten o cuk efekti çok sağlam duyulduğu için bu konu bu kadar tartışılıyor lemanadn devamını bekliyorum=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gellidus Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2007 Leman i kovarlarmi acaba ulkeden? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2007 leman okuyan vatandaşlıktan çıksın bence işi yok burda=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Burax Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2007 bu arada aramadım üşendim kusuruma bakmayın penguen dergisi de öneride bulunmuş bunu daha çok beğendim ben şahsen bizzat kendim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2007 o vardı zaten de.agalar benim büyükbabanemde 15inde evlenmiş.yani omg ama oyleymiş devri zmaanında.sübyancı flaan demiyelim rahmetli büyükbabama şimdi.sdgvfdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar