Soulless Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 Horaz sen git Fetullah lavuguna bir sor konusmadan once. Insanlarin salak olma ozgurlugu varmis , ba ba ba . Onlarin sirtindan gecinen asalaklar boyle dusunur sadece. Kimse insanlari salak diye cezalandirmiyor.Onlari somurenler cezalandiriyor. Gayet basit , okula dini simgelerle girilmez.Enazindan gostere gostere yapamazsin. Kimsede bu yuzden cehennem ateslerinde falan yanacak degil. Ama din somuruculeri boyle gaz veriyor cahil millete , onlarda cahil kalmaya devam ediyorlar. Yanlis olan esitlik saglayici kurallar degil , yanlis olan bunlari insanlari somurmek icin kotuye kullanmak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 Soulless bende din'e inananların aynı şekilde sömürüldüklerine iananıyorum, buyur burdan yak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 Ben bıktım artık tartışmaktan, yoruldum. Tek söyleyebileceğim eğer birgün türbanlılar üniversitelere kapalı girebilirlerse bu ülke kaosa sürüklenir. Ülkenin iyiliği için bu lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 bir zamanlar giriyorlardı. eheh. çok toysunuz her boku bildiinizi sanıyosunuz ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 Bir zamanlar devlet hatalıydı, tekrar yanlışa dönmemek lazım. Eğer birgün tekrar girerse olarak algıla sen onu. ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 said: Bak mr.hand kardesim yeterse bakmayacaksın !!! Yetmezse benim burada ileri sürdüğüm dusunceleri tartısacaksın.Begenirsen begenirsin.Ha baktın begenmedin o zaman dusuncelerimin yanlıs oldugunu bana gostericeksin.... "OFff yeter ya" "offff sacmalamıssın" demiceksin.Tartısma boyle olmaz ... mesajımı yazdıktan bi süre sonra işim çıktı bakamadım. Efelenmişsin kardeş moduna girmişsin iyi güzel de, bu 200 küsur sayfalık "tartışmada" ne elde ettin? amacına ulaştın mı? "türbanlı örümcek kafalılar" yokoldu mu? yoksa "türbanlılar" "örümcek kafa" değil de "islamiyeti günümüzde yaşatan son insanlar" mı?.. kendi başına tepin burda. daha mesaj yazmam... dediğin gibi işim olmaz bu tür topiclerle... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Adiemus Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 hertopiğe yapıştırıp durmayın şunu ya... sıkılmadınızmı.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrael Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 İlk okuyuşta katıldım, mantıklı gerekçelerle anlatılmış. Herkesin yazısını okumadım hatta karpuzun ilk cevabı gördükten sora geçim gidim dedim ama 1-2 şey kalmış demekki içimde.. Bunlar okuyoda haybeye okumuo abi, şimdilik Atatürk'ün sistemini kabul edip kendilerini geliştiriolar. Yavaş yavaş bütün kurumlara sızıolar. Kendi sistemlerini mükemmel şekilde oturtacaklar. Çünkü gereken ciddiyeti gösteriolar hakkaten. Ayrıca madem Atatürk'ün devletini ve eğiitm sistemini benimsiyip devam ediolar, o zaman türban da takmasınlar demek aslında gayet kolay. Yaa adam gibi laik bi MEB bakanı gelsin desin şunlara, daha dorusu özellikle ailelerine(inanmıyorum bilerek isteyerek taktıklarını çoğunluğun öle olsa ayaklarına prada giyip çıkmazlar kafada türbanla) günahı benim boynuma. ben gidiyorm cehenneme ok dese, ilahiyata da adam soksa adamı onaylasa olur böle bişi dese toptan rahatlasak saçmalamış olabilirm tabi 2. paragrafta.. [ Mesaj 23 Ağustos 2007, Perşembe - 23:18 tarihinde, Tyrael tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 İsteyen istediğini giysin; türbanlı kadınlar çok komik görünüyor. Kafalarında torba var gibin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 bence bazıları cok seksi oluyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 gibi mi? veya [ Mesaj 24 Ağustos 2007, Cuma - 00:32 tarihinde, ombakkombak tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necro Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 Türban güzeldir kullanım yerine göre. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 eğer bir gün bir topiğim ziyadesiyle hit alsın istersem türban konulu yaparım. evet, yaparım bunu!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 bir ara girebiliyorlardı sonra noldu horace anlatsana.toyuz biz aydınlat bizi (son derece ciddi soruyorum) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 Yanlış argümanlarla savunuyorsunuz. Sizin islami türbanınız girebilecekse her hangi bir dinin gerektirdiği şeylerde girmeli. O ahlaka uymuyor ama diye hemen yan çizmeye başladınız. Adamın inancı "God is Death" giyer t-shirtü girer üni.ye o zaman? Nasıl önleyeceksiniz tartışmaları? Çıplaklık inancı işte? Ahlakla nasıl geçiştiriyorsunuz? Siz dini simgelerle giriyorsanız adamda inancı emrettiği gibi girebilmeli. İslama kayırma mı yapılacak bu işin olması için? O zaman istediğiniz ne kadar eşitlikçi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NuKe Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 Tüm yazılanları okumadım sadece şunu söylemek istiyorum; Türban başörtüsü hede hödö diye ayırmaya gerek yok. Kafasını sarıp da g.t-göğüs meydana çıkaracak daracık pantolon ve bluz giyen, saçı görünmediği halde yanından geçen erkeklerin dikkatini yüzüne sürdüğü bir ton makyajla çeken zihniyet siyasal bir amaç güdüyordur, bence asıl kafir odur. Bunlara izin verilmemelidir. Kafasını sarıp da vücudunu da aynı şekilde saklayan zihniyet siyasal bir amaç gütmüyor, sadece dininin gereklerini yapıyordur, helaldir. Bunu ayırt etmek çok zor değil aslında. Sadece sağlam bir standart konulması gerekiyor. Ama o standartları koymak da güven özveri tecrübe ister. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 Amann Boşverin şimdi. Vurun patlasın. Çalın oynasın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2007 inancının gereğini yapabilsin diye türban takan kızlara izin verilecekse, gothic (yok harbi harbi gothic böyle, poser değil) kızlara da izin verilsin. hatta erkekler de budist kıyafetiyle dolaşabilsin. kel oluyoruz, en azından karizma olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2007 O zaman bir kısım kelleci de gamalı haçlı ceketleriyle falan girsin. Punk yapsınlar saçları da. Oluyor mu öyle? Olmuyor lan. Bir de perukla girenler var ki komedi. Size saçınızı gösterirseniz erkekler tahrik oluyor dememişler, size saç gösterilirse erkekler tahrik oluıyor demişler. Ha kendi saçın ha peruk. Şaka mısınız lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2007 türban üstü peruk zaten şebekliktir de, punk da gelsin gamalı haç da gelsin, yani nolacak ki? gelip beni öldürcekler de mi korkayım onlardan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2007 punk gamalı haç bu ülkede sorun etmez ama sen niye türban takmıyorsuncular çoğalır, senin niye sakal uzatmıyorsunlar başlar. Ben şahsen dayanamam bir ikisine kafayı geçiririm. Ben gene iyi hristiyanlar falan ezilir, metalcilere gücü yeten saldırmaya çalışır, şebekliğin sonu gelmez yani. Bu ülkede nü resim yaptıkları için resim bölümü öğrencilerini dövdüler. Ülkenin böyle bir şeyi hazmedecek kadar olgunlaştığına inanmıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2007 erkekler de türban taksın !!!ünlemünlem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Popeye Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2007 !!! olayi supermis euhe skim kacirdik threadi en zevkli yerlerinde takmayin abi bu kadar turban falan olayini. sadece insanlari yok edecek silahi yaptigim gun zaten anlami kalmayacak ( bu konuda agir destek ariyorum ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2007 Kötü adam pop. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar