Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Türban !!!

firatram

Öne çıkan mesajlar

Horaz sen git Fetullah lavuguna bir sor konusmadan once.

Insanlarin salak olma ozgurlugu varmis , ba ba ba . Onlarin sirtindan gecinen asalaklar boyle dusunur sadece. Kimse insanlari salak diye cezalandirmiyor.Onlari somurenler cezalandiriyor. Gayet basit , okula dini simgelerle girilmez.Enazindan gostere gostere yapamazsin. Kimsede bu yuzden cehennem ateslerinde falan yanacak degil. Ama din somuruculeri boyle gaz veriyor cahil millete , onlarda cahil kalmaya devam ediyorlar.

Yanlis olan esitlik saglayici kurallar degil , yanlis olan bunlari insanlari somurmek icin kotuye kullanmak.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Bak mr.hand kardesim yeterse bakmayacaksın !!!
Yetmezse benim burada ileri sürdüğüm dusunceleri tartısacaksın.Begenirsen begenirsin.Ha baktın begenmedin o zaman dusuncelerimin yanlıs oldugunu bana gostericeksin....

"OFff yeter ya"
"offff sacmalamıssın" demiceksin.Tartısma boyle olmaz ...

mesajımı yazdıktan bi süre sonra işim çıktı bakamadım. Efelenmişsin kardeş moduna girmişsin iyi güzel de, bu 200 küsur sayfalık "tartışmada" ne elde ettin? amacına ulaştın mı? "türbanlı örümcek kafalılar" yokoldu mu? yoksa "türbanlılar" "örümcek kafa" değil de "islamiyeti günümüzde yaşatan son insanlar" mı?..

kendi başına tepin burda. daha mesaj yazmam... dediğin gibi işim olmaz bu tür topiclerle...
Sosyal ağlarda paylaş

İlk okuyuşta katıldım, mantıklı gerekçelerle anlatılmış. Herkesin yazısını okumadım hatta karpuzun ilk cevabı gördükten sora geçim gidim dedim ama 1-2 şey kalmış demekki içimde..

Bunlar okuyoda haybeye okumuo abi, şimdilik Atatürk'ün sistemini kabul edip kendilerini geliştiriolar. Yavaş yavaş bütün kurumlara sızıolar. Kendi sistemlerini mükemmel şekilde oturtacaklar. Çünkü gereken ciddiyeti gösteriolar hakkaten. Ayrıca madem Atatürk'ün devletini ve eğiitm sistemini benimsiyip devam ediolar, o zaman türban da takmasınlar demek aslında gayet kolay.

Yaa adam gibi laik bi MEB bakanı gelsin desin şunlara, daha dorusu özellikle ailelerine(inanmıyorum bilerek isteyerek taktıklarını çoğunluğun öle olsa ayaklarına prada giyip çıkmazlar kafada türbanla) günahı benim boynuma. ben gidiyorm cehenneme ok dese, ilahiyata da adam soksa adamı onaylasa olur böle bişi dese toptan rahatlasak

saçmalamış olabilirm tabi 2. paragrafta..

[ Mesaj 23 Ağustos 2007, Perşembe - 23:18 tarihinde, Tyrael tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

Yanlış argümanlarla savunuyorsunuz. Sizin islami türbanınız girebilecekse her hangi bir dinin gerektirdiği şeylerde girmeli. O ahlaka uymuyor ama diye hemen yan çizmeye başladınız. Adamın inancı "God is Death" giyer t-shirtü girer üni.ye o zaman? Nasıl önleyeceksiniz tartışmaları? Çıplaklık inancı işte? Ahlakla nasıl geçiştiriyorsunuz? Siz dini simgelerle giriyorsanız adamda inancı emrettiği gibi girebilmeli. İslama kayırma mı yapılacak bu işin olması için? O zaman istediğiniz ne kadar eşitlikçi?
Sosyal ağlarda paylaş

Tüm yazılanları okumadım sadece şunu söylemek istiyorum;
Türban başörtüsü hede hödö diye ayırmaya gerek yok. Kafasını sarıp da g.t-göğüs meydana çıkaracak daracık pantolon ve bluz giyen, saçı görünmediği halde yanından geçen erkeklerin dikkatini yüzüne sürdüğü bir ton makyajla çeken zihniyet siyasal bir amaç güdüyordur, bence asıl kafir odur. Bunlara izin verilmemelidir. Kafasını sarıp da vücudunu da aynı şekilde saklayan zihniyet siyasal bir amaç gütmüyor, sadece dininin gereklerini yapıyordur, helaldir. Bunu ayırt etmek çok zor değil aslında. Sadece sağlam bir standart konulması gerekiyor. Ama o standartları koymak da güven özveri tecrübe ister.
Sosyal ağlarda paylaş

O zaman bir kısım kelleci de gamalı haçlı ceketleriyle falan girsin. Punk yapsınlar saçları da. Oluyor mu öyle? Olmuyor lan.

Bir de perukla girenler var ki komedi. Size saçınızı gösterirseniz erkekler tahrik oluyor dememişler, size saç gösterilirse erkekler tahrik oluıyor demişler. Ha kendi saçın ha peruk. Şaka mısınız lan
Sosyal ağlarda paylaş

punk gamalı haç bu ülkede sorun etmez ama sen niye türban takmıyorsuncular çoğalır, senin niye sakal uzatmıyorsunlar başlar. Ben şahsen dayanamam bir ikisine kafayı geçiririm. Ben gene iyi hristiyanlar falan ezilir, metalcilere gücü yeten saldırmaya çalışır, şebekliğin sonu gelmez yani. Bu ülkede nü resim yaptıkları için resim bölümü öğrencilerini dövdüler. Ülkenin böyle bir şeyi hazmedecek kadar olgunlaştığına inanmıyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...