Olivies Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2007 ben yerken agzımda unutuyorum lolipopu.Sonra herangi bi tarafta tutuyorum saatlerce.Sonra deforme oluyor yanağım:( [ Mesaj 22 Ağustos 2007, Çarşamba - 19:54 tarihinde, Olivies tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2007 oyyy fenAymış ayak eklinde lolipop. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2007 * lolipop yiyo musunuz? -arada * kim lolipop yer? (cinsiyet, yaş...) -herkes yiyebilir * ne gibi durumlarda lolipop yenir? bilmiyorum bunu :P ekler: - en son ne zaman lolipop yediniz? *1 ayönce sanırım - en son ne zaman lolipop satın aldınız? *hiç almadım denk gelirse. - kim/nasıl biri "çocuk muyum la ben?" diye düşünür de yemez? *polat alemdar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bathory Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2007 2-3 sene once de boyle bi teste tabi tutulmustuk pek sevgili ema hanfendi tarafından, hatta immunity to terlik veren bi shield de kandırılma aracımızdı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2007 a yeniymiş bu konu, eski konu rise oldu sanmıştım..vereyim 2 kelam * lolipop yiyo musunuz? - Hayır * kim lolipop yer? (cinsiyet, yaş...) - Bunu "sence kim yer" diye degilde "gördügün kadarıyla kimler" diye algılıyarak cevap veriyorum; gördügüm kadarıyla erkek/kız fark etmiyor 28 yaşına kadar yiyen erkek 36 yaşlarındada bir kadını yerken görmüştüm yelpazesi oldukça geniş * ne gibi durumlarda lolipop yenir? - eöhm hmm canları cektiklerinde herıl bide hanım kızlarda tatlı kriz zamanları cok gidiyor ekler: - en son ne zaman lolipop yediniz? - orta okul civarları galiba - en son ne zaman lolipop satın aldınız? - gecen sene arkadaş istemişti sanki en son o zaman almıştım.,kolalı - kim/nasıl biri "çocuk muyum la ben?" diye düşünür de yemez? - çocuk olmanın anlamını unutmuş biri (ha?) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zlorwf Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2007 Lolipop yiyo musunuz? Hayır, uzun süredir kullanmıyorum. Kim lolipop yer? (cinsiyet, yaş...) Gözlemlediğim kadarıyla, 20 yaş ve altı. Genellikle bayanlar ve kareli pantolon giyen erkekler. Ne gibi durumlarda lolipop yenir? Başka bir bulunamıyorsa. Ekler: En son ne zaman lolipop yediniz? 12-13 yaşlarımda. En son ne zaman lolipop satın aldınız? Üstteki soruyla aynı döneme tekabül ediyor. Kim/nasıl biri "çocuk muyum la ben?" diye düşünür de yemez? Olgunluğa ulaşmış ve yediklerinde tarza değil işleve önem veren insan evladının bu şekilde düşünmesi muhtemeldir. 19/m/ist Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Overseer Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2007 * Evet *30 yaş altı cinsiyet farketmeden *hiç bi durumda lolipop yenmez zira lolipop duruma bağlı bi yenilen bi yiyişken değildir. -5 ay -5 ay -düşünsel olarak kaskatı ve kıt biri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2007 * lolipop yiyo musunuz? pek aram yoktur * kim lolipop yer? (cinsiyet, yaş...) 8+ kızlar, erkekler genelde 8 den ortaokul çağlarına kadar, sigarayı yeni bırakmış olanlar, şeker ihtiyacı olan ve ağzında sürekli şeker tutmayı sevmeyenler. * ne gibi durumlarda lolipop yenir? sadece şeker ihtiyacı karşılanması veya barındırdığı aroma arzu edildiğinde zaman zamanda karşı cinsi dürtükleme (o_O) amaçlı ekler: - en son ne zaman lolipop yediniz? tadmayı da yemekten sayarsak bir kaç ay önce ypk deilse çok uzun zaman oldu - en son ne zaman lolipop satın aldınız? çokuzun zaman önce - kim/nasıl biri "çocuk muyum la ben?" diye düşünür de yemez? aile ve çevre tarafıdnan yanlış yönlendirilen biri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PZero Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2007 lolipop yalayacak yaşı geçeli cok oldu şafak 180 : P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xieon Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2007 19 Yaşındayım erkeğim!!! lolipop yiyo musunuz? - Evet kim lolipop yer? (cinsiyet, yaş...) - Zevk renk meselesidir karışmam isteyen herkes yesin ne gibi durumlarda lolipop yenir? -Canım tatlı çektiğinde yada yüzyilda bir sigara çektiğinde *en son ne zaman lolipop yediniz? Bu sabah dershanede *en son ne zaman lolipop satın aldınız? bu sabah *kim/nasıl biri "çocuk muyum la ben?" diye düşünür de yemez? Bir arkadaşın cevabini çok beğenmiştin aynısını diyeceğim "armutlar". Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2007 armut cevabını ben de çok beğendim valla, ahaha. tenkyu canlar vallahi, kıymetli bilgiler için :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2007 Ben varsa zevkle yerim yoksa da aramam. Gideyim bi lolipop alam da yiyem demem (21 erkek) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ColdShadow Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2007 eğer güzel bi kız verirse yalarım. onun harici işim olmaz :) 22m [ Mesaj 22 Ağustos 2007, Çarşamba - 23:43 tarihinde, ColdShadow tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2007 loli-pop dediğin topi top sanırım? *evet yiyorum *tadını sevenler yemeli, ama yiyemiyolar utanıyolari veya yatakta yorgnın altında falan yiyolar * nerdeyse her durumda yenir, iş konuşurken yenmez, yemek yerkenken yenmez, spor yaparken yenmez, öpüşürken yenmez *dün *dün *cocuk olmaktan korkan biri herhalde ne biliyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2007 21 m ist yalarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2007 said: horacebiturluvaramıyan § 22 Ağustos 2007, Çarşamba - 14:12 da mesela demiş * lolipop yiyo musunuz? aslında delikanlı lolipop çıksa böyle, top gibi olmasa, küp olsa mesela. kare prizme olsa daha iyisi. böyle siyahlı kırmızılı artistik karizmatik ambalajı, enteresanlı bi sapı olsa en azından denemelik alırım. adının da güzel olması lazım. balküpü! gibi bişi olmaz da mesela qube olabilir gibi. cheesy ama olsun. cok güldüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2007 beğenemedin mi. :( [ Mesaj 23 Ağustos 2007, Perşembe - 01:09 tarihinde, horacegoesskiing tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrael Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2007 mika nın lollipop şarkısı çok eylenceli.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2007 beğendim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2007 Ben yemem ama hiç rastlaşmadığımızdandır. Yiyene sempatim var.. (18m) =) [ Mesaj 23 Ağustos 2007, Perşembe - 01:34 tarihinde, Redeagle tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2007 *lolipop yerim. *25 kuruş parası olan yer *canın şeker çektiğinde *iki gün önce *1 sene önce *senin gibi biri? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 * yimam, güçügkan da yimazdım. * daha ziyade 10 yaş altını yerken görüyorum, nedense kız çocukları biraz daha ilgili gibi * etrafta normal şeker bulunmadığında - 10 yıl? - muhtemelen hiçbir zaman - çocukluktan ötürü değil de (bkz. cici bebe hayranlık başlığım) düz şeker böyle ikram edilmezse yemem genel olarak ki lolipop bir de eli işgal eder. sonra şekerli tükürük bir de elinize damlar işin yoksa çeşme ara. çok zahmetli.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 * lolipop yiyo musunuz? yerim, hic affetmem * kim lolipop yer? (cinsiyet, yaş...) herkes yemeli * ne gibi durumlarda lolipop yenir? bulunca ekler: - en son ne zaman lolipop yediniz? hatirlamiyorum - en son ne zaman lolipop satın aldınız? almadim. bankada, sagda solda bedava buldukca yiyorum - kim/nasıl biri "çocuk muyum la ben?" diye düşünür de yemez? polat alemdar! [ Mesaj 23 Ağustos 2007, Perşembe - 03:46 tarihinde, aquila tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 akila kenkimle aynı benimde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 aplam acele cevap dedi saat sabahın 3 ü oldu hale lolipop dionuz. Kuzen mi attırcaksınız bana masadan! hey allam ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar