Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Liseden sonra ingiltereye gitttim....

Tarantababu

Öne çıkan mesajlar

Hep olur ya hani ünlü birinin hayatını filan izlerken veya okuken

Liseden sonra ingiltereye gitttim .Orada garsonluk yaptım bir süre ve baktım olmadı tekrar türkiyeye döndüm.

bu tarz cümleler geçer .Ben de öğrenmek istedim.Acaba ben gitmek istesem.Herhangi bir danışmanlık filan olmadan.İşimi , kalacak yerimi kendim ayarlasam .elçiliği ikna etsem. Yani en azından şöyle 3-5 ay arası hem tatil hem değişiklik yapsam hayatımda .

Bunu nasıl yapabilirim.Çok param da yok hani 5000ytl filan gibi.
Böyle bişiyler yapan varsa tutorialını yazıversin çok makbul olur valla.
Sosyal ağlarda paylaş

evet üniversitede okuyorum work and travelden de haberim var lakin yani benim istediğim daha rahat bir ortam olması work and travel anlattıklarına göre pek uygun gelmedi bana.Bi de danışman ücreti filan vermesem diyorum.Zaten bu işlerin yarısı danışman ücretine gidiyor..

bide hani gittiğim yerde sinemaya tiyatroya da gideyim istiyorum sosyal bir yaşantım olsun...ayrıca w&t en fazla 3 ay vize veriyor..
Sosyal ağlarda paylaş

abi şehrin neresi güvenli neresi güvensiz onlar ayrı abi oraya giderken hiç bir bilgi edinmeden gitsin demiyorum ki yanlış anlaşılmasın ama o eşşeklik olur yani giderken bazı bilgileri alamamak benim demek istediğim daha işin ayrıntı kısmı yani arkadaş öyle bir tuto mu istemiş tam anlamadım ondan yanlış anlaşılmasın genel konuşuyorum :D Yani oralara giderken ajansız falan gidecen işini bulacan orada etc... tabi kişiden kişiye değişiyor

not: Chealse rules1!! Aga laflarına dikkat et İstanbul Genç Chealseliler olarak jiletleriz seni :D
Sosyal ağlarda paylaş

alaska ben de tavsiye etmem. en son giden 4 arkadaşın başına gelmeyen kalmamış. en son 4 kişi para toplayıp 1 uçak bileti alabilmişler, onunla aralarından birini başka yere yollayıp elçilikle konuşturmuşlar. sonra elçilik bi tane disneyde fotoğrafçılık ayarlamış onlara.

ingiltereye çalışma olayıyla gidersin ilk başta, o sırada ordaki türklerle ilişkilerini geliştirirsin. onlar sana iş ve kalcak yer ayarlarlar. çok da pahalıya gelmez
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...