Tarantababu Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2007 Hep olur ya hani ünlü birinin hayatını filan izlerken veya okuken Liseden sonra ingiltereye gitttim .Orada garsonluk yaptım bir süre ve baktım olmadı tekrar türkiyeye döndüm. bu tarz cümleler geçer .Ben de öğrenmek istedim.Acaba ben gitmek istesem.Herhangi bir danışmanlık filan olmadan.İşimi , kalacak yerimi kendim ayarlasam .elçiliği ikna etsem. Yani en azından şöyle 3-5 ay arası hem tatil hem değişiklik yapsam hayatımda . Bunu nasıl yapabilirim.Çok param da yok hani 5000ytl filan gibi. Böyle bişiyler yapan varsa tutorialını yazıversin çok makbul olur valla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2007 bu yaz alaskaya gitmeyi düşünüoz walla work&travel olayı var üniv öğrencileri için onlar için bi ton danışmanlık şirketi fln var. üni öğrencisiysenaraştır derim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tarantababu Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2007 evet üniversitede okuyorum work and travelden de haberim var lakin yani benim istediğim daha rahat bir ortam olması work and travel anlattıklarına göre pek uygun gelmedi bana.Bi de danışman ücreti filan vermesem diyorum.Zaten bu işlerin yarısı danışman ücretine gidiyor.. bide hani gittiğim yerde sinemaya tiyatroya da gideyim istiyorum sosyal bir yaşantım olsun...ayrıca w&t en fazla 3 ay vize veriyor.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xieon Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2007 Bana göre arkadaşım oralara tutorialsiz gidecen yeniliklerle karşılaşacan zorluklarla karşılaşacan hayatında önemli bir tecrübe olacak yani kişisel fikrim bundan yana :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2007 Bende italya ya gitmek istiyorum ama okul bittikten sonra 3-5 sene çalışıyım istiyorum nasıl yapıcaz ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2007 tuto iyidir ama şimdi bi gidicen geçilmemesi gereken biyerden gecicen chelseali 2 zenci 1 beyaz holigan gelcek azını jiletliycek falan :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xieon Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2007 abi şehrin neresi güvenli neresi güvensiz onlar ayrı abi oraya giderken hiç bir bilgi edinmeden gitsin demiyorum ki yanlış anlaşılmasın ama o eşşeklik olur yani giderken bazı bilgileri alamamak benim demek istediğim daha işin ayrıntı kısmı yani arkadaş öyle bir tuto mu istemiş tam anlamadım ondan yanlış anlaşılmasın genel konuşuyorum :D Yani oralara giderken ajansız falan gidecen işini bulacan orada etc... tabi kişiden kişiye değişiyor not: Chealse rules1!! Aga laflarına dikkat et İstanbul Genç Chealseliler olarak jiletleriz seni :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2007 bizim mahalleyi negrolar basti sokaga cikamiyoruz :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2007 fena mı olmuş işte keşke bizim sokağıda bassa şunlar: [spo] [/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2007 aştı aştı, paticik bu espri kavramını aştı abijim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2007 ben aşamadım :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dlhangman Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2007 imzadan da belli zaten :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gazanfer Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2007 alaska tavsiye etmiyorum, çok canı yanan var. mahkum gibiydik diyolar, üstelik paralarını alamadılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aykan Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2007 Geçen iz Tv De izledim Adamlar Türkiyeden Ordaki işlerinde Çalışmlarına kadar Çekmişler . Sanırım Alaskaydı tam hatırlamıorum. Götleri Çıkıo elemanların ama [ Mesaj 24 Ağustos 2007, Cuma - 13:11 tarihinde, Aykan tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeSh Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2007 senko.. alaskada ömrün çürüyomuş ama ayda 5-10k $ kazaniyomuşsun balıkçılıktan gibi bişey duymuştum.. araştirmişsindir sen gitmeyi düşünüosunuz ne de olsa.. nasıl oluyo falan annatabilir misin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2007 zor şartta çalışmaya alışkın değilsen gitme mesh.yani ne biliyim kokulu kirli ve pis bir iş o balık işi.ama güzel paralı..ben de gidecek olsam alaska'ya giderim mesela. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2007 alaska ben de tavsiye etmem. en son giden 4 arkadaşın başına gelmeyen kalmamış. en son 4 kişi para toplayıp 1 uçak bileti alabilmişler, onunla aralarından birini başka yere yollayıp elçilikle konuşturmuşlar. sonra elçilik bi tane disneyde fotoğrafçılık ayarlamış onlara. ingiltereye çalışma olayıyla gidersin ilk başta, o sırada ordaki türklerle ilişkilerini geliştirirsin. onlar sana iş ve kalcak yer ayarlarlar. çok da pahalıya gelmez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeSh Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2007 hmm baktım biras sağa sola da.. alaska işi yaş :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar