S-H Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2010 çok kısa olmuş yav demo 10dk sürmüyor bile Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
omhesabi Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2010 eklenti cıkacakmış 10 dk için, kalkacakmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2010 şehir içinde turlama imkanı verir heralde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2010 uvvvv diyorum. Çok güzel abi. Harika olmuş. 1920*1080 her bişi en sonda ayarladım. 20-30 FPS vardı.(HD5770) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2010 Cidden çok güzel olmuş yav. Tadı damağımda kaldı :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2010 ShadowFax said: uvvvv diyorum. Çok güzel abi. Harika olmuş. 1920*1080 her bişi en sonda ayarladım. 20-30 FPS vardı.(HD5770) ya aynı kart var bende ama PhysXi açınca çatışma sahnelerinde donma ve yırtılmalar oluyor Ati olduu için sanırım. sen açıyonmu phsyxi?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2010 physx nvidianın abi ati kartı olanlar kullanamıyor zati Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2010 Yav bide bende bi ilginclik var yüzeylerde vs parlamalar oluyor özellikle demolarda aynı sorunu yaşayan var mı ? Ekran kartım HD4850 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2010 "Tatar Ramazan" said: ya aynı kart var bende ama PhysXi açınca çatışma sahnelerinde donma ve yırtılmalar oluyor Ati olduu için sanırım. sen açıyonmu phsyxi?? Yok o nvidia için yapılmış bişey diye. Medium'da tutuyorm Asıl hata şu bende. Oyundan çıkınca contrast'ı düşürüyor masaüstünde. Restart atmam gerekiyor. Win7 x64 Enterprise Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2010 Restart deilde CTRL+Alt+Del ile görev yöneticisini acınca düzeliyor o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2010 ShadowFax said: Asıl hata şu bende. Oyundan çıkınca contrast'ı düşürüyor masaüstünde. Restart atmam gerekiyor. Win7 x64 Enterprise aynısı bende de oluyor, kontrast düşüyor acaip ne sorunlu demoymuş ya. inş oyun düzgün olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2010 task man.'ı açmak çözüm olmuyor bende Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2010 klasik pc topici olmus.hata verdi ekran kartı şuydu buydu :) yok mu oynayabilen bi yorum yapsın yahu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ben&Jerry's Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2010 oyun kesinlikle mukemmel olmus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revenant Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2010 cok guzel oyun simdi oynadim demoyu bitirdim bende baya begendim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2010 Oyunda dicek bişey yok cidden on numara olmuş bence :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rhox Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2010 az önce demoyu bitirdim herşeyi harikaydı hem grafikler harika hemde güzel optimize etmişler (laplupta herşey maxta oynattı valla kasmadan) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2010 ama saçmalıklar çok. denize giremiyorsun. Trafikte bi arabaya ateş ettiğinde arkadaki arabaldakiler hiç oralı olmuyor. Tahta merdiven kapıları kırılmıyor arabayla çarptığında. Full versiyonda değişmez bide bunlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mascio Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2010 oynadım bitti hevesim kursağımda kladı resmen. çok güzel olmuş, grafikler güzel, çatışmalar dövüşler güzel. özellikle dövüş sistemi çok hoşuma gitti de arabayla kaza yaptığında ölme oalyı çok can sıkabilir bazı görevlerde. bir de ta en başına dönüyor görevin. neyse ama konusu gta çakması olmazsa eğer, oldukça güzel olur gibime geliyor. 27 ağustos gelsin de oynayalım hadi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
siddharta Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2010 Rhox said: az önce demoyu bitirdim herşeyi harikaydı hem grafikler harika hemde güzel optimize etmişler (laplupta herşey maxta oynattı valla kasmadan) abi laptopın özellikleri nedir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2010 Çıktı mı bu? ÇIKMIŞ MI LAN ALLEAAAAAAH Edit: Tamam sakin demo çıkmış sadece sdgdfkjdkfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rhox Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2010 siddharta said: Rhox said: az önce demoyu bitirdim herşeyi harikaydı hem grafikler harika hemde güzel optimize etmişler (laplupta herşey maxta oynattı valla kasmadan) abi laptopın özellikleri nedir? i7 720 /ati hd5730 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2010 mascio said: oynadım bitti hevesim kursağımda kladı resmen. çok güzel olmuş, grafikler güzel, çatışmalar dövüşler güzel. özellikle dövüş sistemi çok hoşuma gitti de arabayla kaza yaptığında ölme oalyı çok can sıkabilir bazı görevlerde. bir de ta en başına dönüyor görevin. neyse ama konusu gta çakması olmazsa eğer, oldukça güzel olur gibime geliyor. 27 ağustos gelsin de oynayalım hadi. ölünce görevin başına değilde checkpoint'e dönüyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
siddharta Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2010 Rhox said: siddharta said: Rhox said: az önce demoyu bitirdim herşeyi harikaydı hem grafikler harika hemde güzel optimize etmişler (laplupta herşey maxta oynattı valla kasmadan) abi laptopın özellikleri nedir? i7 720 /ati hd5730 ha iyi optimize edilmiş diyince heyecanlanmıştım ben de. i7de bi zahmet iyi çalışsın abi zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Gandalf_ Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2010 Rhox said: siddharta said: Rhox said: az önce demoyu bitirdim herşeyi harikaydı hem grafikler harika hemde güzel optimize etmişler (laplupta herşey maxta oynattı valla kasmadan) abi laptopın özellikleri nedir? i7 720 /ati hd5730 Laplup diyince bende bir an laptop sandım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar