SenariouS Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2007 daha önce sistemimde bir 256 birde 512 mb lık ram takılı idi. 256lık olan arkadaş rahmetli olunca bugün gidip yerine bir 512 daha aldım ancak taktığımda pc de 128 mb olarak gördüğünü farkettim neden böyle bir saçmalık olduğunu söylermisiniz ve çözüm olarak ne yapmalıyım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2007 Ram'in türü ne? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2007 kazıklamışlar seni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2007 ehe ben dicdektim oper hızlı davranmış.. uyumsuzluk çekmiş bence ramler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2007 hmm şimdide eski 512 imi 256 olarak görüyor.... Anakartta sorun var anlaşılan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2007 benim babamın makinada win98 böyle bi sorunla karşı karşıya bırakmıştı bizi. XP yükleyince düzelmişti. fakat öyle bir durum yoktur heralde sende. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2007 senin bilgisayar daha sayı sayamıyor :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2007 ramleri tek tek farklı slotlara takmayı dene,bide yeni aldığın ramin etiketine falan bak kazıklamış olmasınlar:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2007 baktım hiçbir sorun yok.... Sanırım anakarttan kaynaklanan bir problem varda hadi hayırlısı... yani diğer rami takıncaya kadar fıstık gibi çalışan pc 10 dk da böyle saçmalamaya başlaması pek hayrı alamet değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jagd Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2007 keşke anakrtın marka- modelini ve çipsetini yazsaydın eski anakart /çipsetlerdeki bazı sınırlamalara rastlamış oalbilirsin yada ramdeki çip sayısının azizliğine uğramış olabilirsin. tam emin olmamakla beraber win98 kullanma gibi bir durumun varmı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rottweiler Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2007 2 ram in de aynı marka almaya gayret etseydin keşke, yada aynı markamı ? , mesela bende kingston vardı, 2. ram i de kingston aldım uyumsuzluk falan olur diye, onlara baktınmı acaba ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2007 ramler öyle sandığınız gibi çok basit uyumsuzluk yaratan şeyler değil. 512mb ram'in üstüne farklı markadan 1024mb ram takmıştım şakır şakır çalışmıştı. doğru düşünüyorsun senarious, büyük ihtimalle anakartında sorun var. acaba anakartının cd'sinde bununla ilgili driverlar felan var mı? bazı anakartlarda sorun yaratabilecek şeylerin çözümü programları cd'ye koyuyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bloodless Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2007 valla zamanında pc100 luk makinaya arkadaşımdan aldığım bi ram takmıştım 128lik ama pc100 die tahmin ediyordum (makina antika ya) pc133 çıktı ram bende de yarısını okuodu ramin :) bu tarz şeylere dikkat etmek gerekio çalışma frekans aralıklarına vs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2007 frekans ayarları nasıl yapılır ki bir şey değil ram elimde pataldı hala bilgisayarcıya götüreceğim. Asıl ilginç olan 3 senedir sorunsuz biçimde kullandığım 512 mb raminde 256 olarak gözükmesi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2007 ana rahmine dönme isteği var ramlerde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sughnuk Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2007 SD galiba bide DUALSIDE (DS) ram kullanmak gerekebilir.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar