Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Uyuz

Chemical

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
tüh ya şöyle 1 kat filan olsaydı kadın hemen inip çekiyim derken,kapıyı kapatırdın sende anahtarsız kalırdı dışarda fdgs

[ Mesaj 20 Ağustos 2007, Pazartesi - 22:31 tarihinde, Lorrotar tarafından güncellenmiştir ]
Mesaj tarihi:
abi git.prizin hizada motorun önüne misina bağla.takılıp mal gibi düşsün sfdg

[ Mesaj 20 Ağustos 2007, Pazartesi - 22:33 tarihinde, Lorrotar tarafından güncellenmiştir ]
Mesaj tarihi:
Prizi boz, çıkarmaya çalşıanı hafifçe çarpsın :)
Veya gidip kadına siz sevsenizde sevmesenizde ben bunu kullanıcam siz de bişi yapamıcaksınız de. O yüzden uğraşmayalım birbirimiz ile zaten yeni bitti piskolojik tedavim tekrar bi ton para harcattırmayın bana falan diyip bi anda tavandaki bi noktaya 3-5 saniye dalıp git sonra nihhhiiii sesi ile cinlerine bişiler diyormuş gibi yap "O kadın yaşlı girmeyin evine, rhat bırakın beni de" falan gibisinden. :)

[ Mesaj 21 Ağustos 2007, Salı - 10:14 tarihinde, Absolut tarafından güncellenmiştir ]
Mesaj tarihi:
senin apartmandaki yöneticiye bu durumu iletmen onunda bu durumu millete söylemesi lazım kadınında böyle bir hakkı yok benim öyle bir şey yapsa dalarım ama dalcakta durum bırakmam çünkü herkesin ahberi olur :D
Mesaj tarihi:
Toplantı hazırla.
Sonra toplantıda bütün bu olayları arka arkaya sırala. De ki genel apartman huzurunu bozduğunu düşünüyorum X Teyze'nin. Bunca senedir ses çıkarılmadı, saygıdan eksiklik etmedik ama iletişim kuramıyoruz. Aynı apartmanı paylaşmamız, onun kafasındaki abuk subuk prensiplere göre hayatımı sınırlamasına sebep olamaz de.
En sonunda da toplantı bitmeden etmeden kalk ayağa, masaya 2YTL bırak, sonra üstüne 2 YTL daha bırak, şimdi beni 2 ay rahat bırakmazsan polise şikayetçi olacağım de, çık kapıdan git.
Yemin ederim yapardım böyle bir durumda olsam bunu.
Aile dostu falan da olmadığına göre, niye takayım ki.
Mesaj tarihi:
şu hayatta en sevmediğim olay, bir şeylerin dayatılmasıdır.

Dinlemek zorunda mısın abi sen o kadını? Hayır. Oğlunu dövelim gelip. Zaten bisikleti merak ediyorum alıcam bende yakın zamanda bitane. görmüş olurum :d Hemde yaparız bişiler.

Bu arada bilgisayar kasası kırıyodun sen otoparkda. al o sopayı git kadının bişilerini kır. Bişiler yap abi. Böyle durma. Ben deliriyorum! =)
Mesaj tarihi:
said:
Antimodes52
üye § 21 Ağustos 2007, Salı - 18:51 [ özel msj ]

--------------------------------------------------------------------------------

Toplantı hazırla.
Sonra toplantıda bütün bu olayları arka arkaya sırala. De ki genel apartman huzurunu bozduğunu düşünüyorum X Teyze'nin. Bunca senedir ses çıkarılmadı, saygıdan eksiklik etmedik ama iletişim kuramıyoruz. Aynı apartmanı paylaşmamız, onun kafasındaki abuk subuk prensiplere göre hayatımı sınırlamasına sebep olamaz de.
En sonunda da toplantı bitmeden etmeden kalk ayağa, masaya 2YTL bırak, sonra üstüne 2 YTL daha bırak, şimdi beni 2 ay rahat bırakmazsan polise şikayetçi olacağım de, çık kapıdan git.
Yemin ederim yapardım böyle bir durumda olsam bunu.
Aile dostu falan da olmadığına göre, niye takayım ki.

Bu çok güzel ve yapılabilir ancak hemen şu anda gasp vehırsızlıktan dolayı da şikayette bulunulması bence en güzeli olur. Ardından da bu dediğin yapılır.
  • Yeni Oluştur...