Chemical Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2007 Şimdi benim elektrikli motosikletim var ya, bunu garajda şarja takıyorum, kadının birisi var apartmanda, görmüş bunu, yok efendim apartmanın elektriğini kullanıyormuşum. Neyse pek takmadık bunu çünkü aylık 2ytl civarı elektrik harcıyor motosiklet. Kapıcı ile konuştuk ya dert değil vermesen de olur 2ytl dedi, yani hakkaten takılıcak bir para değil. Şimdi bugün şarj bitmiş şarja taktım, 3-4 saat sonra bir yere gidicem, indim baktım, aa, şarjdan çekmiş prizden. Ulan. Gittim sordum, hakkaten kadın çekmiş derdi varsa da benimle görüşsün demiş. Hayret bir şey. Şimdi bir defa, kadın haklı olsa bile, o fişi çekebilir mi? Yolda yanlış park etmiş bir araba görünce halat çıkarıp kenara çekebiliyor musun? Çekemiyorsun, polis çağırmak zorundasın. Sen ne ara hakim oldun ne ara polis olduk da fişi çektin. Apartmandan elektrik kaçırıyorsam, polis çağırman gerekir, kafana göre çekip beni boş akü ile bırakamazsın. Neyse kadına gittim, 2ytl diyorum, apartman yönetimine vericem. Yok efendim veremezsin, toplantı yapmak gerekirmiş, 20 daireden de imza almak gerekirmiş. "E alayım imza?" yok kafana göre alamazmışım kağıt ile, toplantı lazımmış. Ben de dedim dedikleriniz demokratik olarak doğru ama mantık olarak yanlış, herkezin 2 saatini mi alalım 2ytl için dedim, sonra sen benim muhattabım değilsin diyor. 20 yaşındayım diyorum. Hayır değilsin sen git baban gelsin diyor (ben bu noktada rpg mi yoksa molotov mu kullansam diye düşünüyorum) Allah allah, yaşımı da beyendiremiyorum. Bir defa sen ne zaman yönetici oldun da bina hakkında karar veriyorsun onu anlamadım. Hayret bişiy. Sonra senle konuşmak zorunda bile değilim dedi. Asansöre bindim gittim. Bayağı sinirlendim evet, buraya çok uzun şeyler yazabilirim ama hoşunuza gitmez. Zaten vukuatı bol bir kadın. Kapıcının kazan dairesinden çıkıp apartmanın altındaki boş alana kendi parası ile ev yapmasını bütün apartman kabul ettiği halde kabul etmiyeren 1 yıl boyunca kazan dairesinde yaşattı 3 kişilik aileyi, mantığına göre kapıcı kazan dairesinde yaşamak zorunda. 2 defa su bastı o kazan dairesini, yağmur yağsa su doluyor yer altı sonuçta. Bi defa bizim klimanın su hortumu kenardan sarkmış böyle 10cm falan gözüküyor. Anında şikayet, hortum dışarı sarkıyor diye. Taa yukarıdan izliyor kadın bahçeyi falan, çalışmıyor evet, bütün gün evde balkonda oturuyor, aşağıyı izliyor, klima hortumlarını falan. Geçen gün de kapının önündeki ışığı yakmamış kimse, pazar günü görevli de yok. Gece 9 da kapıdan çakmak ile girdim, ışıklar niye yanmıyor, bu ne iş diye not yazmış koymuş adamın kapısına. Pazar günü gene görevli izinli, çöpü 9 da almıyor, gece gelince alıyor izinden, 11-12 gibi oluyor o da. Gene not düşmüş, gece 1 de çöpler niye alınmadı kapımdan ne iş diye. Yani nasıl bir insan olduğunu anladınız sanırım. Uçurtma uçurmaya çalışırken şikayet eden, aşağıda görevli ile muhabbet ederken camdan görüp sırf gıcıklık olsun diye "git marketten şunu al" diye haybeden iş çıkartan birisi. Abartmıyorum gerçekten konuşuyoruz bir şey yapmıyoruz diye markete yolluyor adamı. Toplantılarda da aynı. Vır vır vır bin tane şikayet, bi öneri yok ama, yok efendim garajda araba yıkanıyormuş, su apartmanın suyuymuş, arabayı yıkayan su parasını verdiği halde olmazmış öyle şey, falan filan. Ya apartmanı düşünse dediği gibi, 2ytlik masraf için 20 tane daireyi toplantıya çağırmayı önermezdi. İnsanların işi gücü var, 2 saat sürüyor bir toplantı, o süre boyunca çöp toplasan 5ytl para kazanırsın. 20kişiden 100ytl zarara uğratıyorsun insanları, düşünüyorsan madem o kadar zararaları. Yöneticiden izin aldık, izin var yani, takamıyorsun şimdi fişe çünkü motora zarar verme ihtimali olan insanlar. Aslında fişe takıcaksın fişi çekerse de polise şikayet ediceksin de:) uzatmaya gerek yok, yeni motorlar bahar ayında gelicek, bozar mozar, bulamam yenisini. Neyse bizim sayaçtan hat çekicez, nolacak bakalım.
Chemical Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2007 son anda sakinleştim çünkü 15-20dakika ara verdim sinirim geçti yazı havasını kaybetti eheh neyse artık, ama yeni hatta da bir şey derse, rpg derim.
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2007 bunlara uyuz denmez.. apartman teyze denir! :D sen bi ara otoparkta kasa parçalıyordun ya sopa ile.. apartman teyze üzerinde dene son çıkış yolu olarak.
Prawler Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2007 Bu sefer ben gaza geldim. Ne biçim insan o ya. İnsan değil... Durumu ise: Tam anlamıyla pathetic...
Farinal Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2007 abi bile bile uyuzluklar yap manyak zevkli oluyor. true story.
Xaenin Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2007 Keşke benim de civarımda böyle bir teyze otursaydı , eğlencelik malzemem olurdu en azından .
Sensible Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2007 Oo o teyzelerle uğraşılmaz. Onlar hayatını apartmanda gıcıklık yapmaya adar.
barbu Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2007 chemical bence inatlaş abi..hiç kasma..konuş diğer oturanlarla ama söyle derdini..onlar bilsin yani. sonra tak o fişe gene , kadına da git söyle o fişi bir daha çekersen yönetimle konuşulacak falan fıstık(anladıgım kadarıyla kadın yonetici filan değil)..sen o apartmanda oturuyorsan oradaki herşeyden yararlanabilrsin..2 ytl yi de dert ediyolarsa veririm dersin.. bilemiyorum apartmanınız ne kadar buyuk , ve komsularla aran nasıl ama ben inat yapar gerekirse toplantı yapar gene takardım o fişe.. ha sonra istiyorsan hattını da çekersin.. kıl oluyorum bu tiplere..ben bile sinir oldum şimdi
bukac4 Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2007 o toplantıda teyzenin vukuatlarını bir liste olarak sun. sonra da apartmandan atılması için oylama iste. al sana yönetim toplantısı böyle olur de.
BonePART Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2007 paspasiin altina yumurta dok anahtar deligine japon sik arabasinin astigini yar balkonona molotof at
Natanyal Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2007 yapacağın basit,gıcık edecen. Keşke bizim apartmanda da olsaydı böyle bir tip... Git tüm dairelerden imza topla ikna et bir şekilde en son onun kapısına bir sen kaldın de.Göt olur susar ondan sonra
Rewendor Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2007 Direk polise şikayet et, "hırsızlık var" diye şarjını çaldığını bildir.
Lorrotar Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2007 öyle mıymıntı karılardanda bir nefret ederim.genelde ağız dalaşı olur bi ezer rezil ederim bidahada karışmaz bana.hatta bide saygısız terbiyesiz der senden 30 yaş büyüğüm ben der.işinize gelmeyince öyle derim bide ne güzel hayat sora. edit : anlatım mükemmel dikkatinizi çekerim. [ Mesaj 20 Ağustos 2007, Pazartesi - 20:07 tarihinde, Lorrotar tarafından güncellenmiştir ]
Tyrael Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2007 hee bi kere bize de yaptılar kısmen benzerini.. Ananem 70 yaşında bizde bahçe katında oturuorz. neyse efendim bi gün girdik zeminden, kendi katımıza geldik, eve bahçeden giriliyor bitek.. fakat bahçe kapısının anahtarı değişmi bize de haber verilmemiş. komşularımıza rica ediorm, sadece 1 kişi evde ve bende var ama vermem yöneticiye danışmam lazım.(ananem biraz bela bi kadındır pek sevilmez ama saygı duyulur, bu adam duymadı olmadı aslan).. Kendisine güzellikle eğer anahtarı vermezse kapıyı kıracağımı söyledim, polis çağırırım dedi. Bekliyorum dedim kırdım. Ne gelen oldu ne giden, kapının tamir parasını da vermedik..biraz gözünü korkutman lazım gelebilio yani bazı insanların.. Evvelki sene yine(başka bi yer daha alınmıştı, eskisinin satışını bekliorz bende nostalji olsn die takılıodm bahçede kız arkadaşımla), zemin kat komşumuz(4 senedir orda- 20 senedir ordayım), kimsin lan sen git burdan dedi apartman görevlisi abi(sayko) git lan sen kimsin tanımıosn felan dedi.. fors basıcan biraz
Passanger Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2007 anahtar deliğine japon fikrini destekliyorum. Ya da pati power çekelim o teyzeye yaz cep nosunu ahaha :)
Dwinz Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2007 ah o apartmanda ben oturacaktım. canım sıkıldıkça takardım fişi prize.
Natanyal Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2007 kuzenlerim yapmıştı aslında bir intikam planı böyle. Bir arkadaşının apartmanda zemin katta yaşlı bir amca varmış.Sürekli mahallelerindeki çocuklara küfrediyormuş falan ama herkes seviyormuş adamı da.Bizim kuzenin arkadaşı hiç sevmiyormuş ama.Bunlar kışın bir gün gidip kardan "bereket tanrısı" yapıp adamın balkonuna yerleştirmişler.Adam gördü mü vs. bilmiyorum dedi yapabilirsin bunu. Mesela kadının balkondan çok rahat görebileceği bir yere devasa bir bereket tanrısı heykeli şukela olur.
Rottweiler Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2007 şarj aletini prize takmadan önce 2 bakır teli iyice sar (sende kesin vardır evde kalın bakır tel :) ) sora bakır tele de elektırık gelecek sekılde şarja bırak, kadınla bıdaha sen yerıne 220V muhattab olsun..
Lorrotar Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2007 polislerde chem le mutattap olsun sora
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2007 fişi chem çıkarıcağı zaman da chemical->electrical olsun!
tellos Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2007 bunların erkek modelleride vardır(genelde emekli paşa vb. bişeler olur) apartman hayatını ızdıraba döndürürler.
Tyrael Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2007 Rott kendisi nası çekicek sora fişi bu arada?
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2007 biz de var emekli asker! korkuyorum ben adamdan! habire bişiler yumurtluyor.. bi de (annesi babası bu mesleği yapanlar alınmasın onlar değil bu) çocuksuz emekli öğretmenler! hala sıyrılamamış oluyorlar okuldan! said: -OOooollum! bu ne? +ha ne? -bUUuu nEEe! +hangisi alıveriş poşeti mi? diğer elinizdeki kart mı? -diğer elimdeki diğer elimdeki! +eee kart.. -bu ne arıyor burada? +ee büyük ihtimalle posta kutusundan almışsınız.. -ama benim posta kutumdan! kart sana gelmiş +hadi ya.. kimden? -ben okumam başkasının kartını aaaa! +ee şey.. benim adımı okuyunca kimden geldiğine de bakmışsınızdır dedim -bak çocuum ukalalık yapma bana! senin kartın burada ne arıyor +öeah! ne biliiim ya.. git postacıya bağır.. ben alıyım kartımı.. saol! neyse haydin iyi günler size -sizi böyle çok ukela yetiştiriyorlar.. bıdıbdıdıdbıdbıdıdbıdb.. hemen hemen birebir konuşma.. işte bu şekilde.. apartman teyzeleri sevmeyelim, sevenleri dövelim!
Öne çıkan mesajlar