dory Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2007 simdi saat 10a geliyo ben bi yaticam boyle uuuuff tam bi eğlence olucak uyucam da uyucam annem yok babam yok ev benim ev sessiz sokaktaki cocuklari da öldürdüm mü ben varya ben yarına kadar uyurum! iyi geceler^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2007 Anakin NOoOOOooooOO!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2007 eheh senin de uyku deneyimlerini Feci uyudum ... başlığı altına yazmanı bekliyoruz.. [ Mesaj 20 Ağustos 2007, Pazartesi - 10:01 tarihinde, dasaaa tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2007 Gece 3e kadar uyuyamamış sabahın 6:30unda kalkmış staja gelmiş bünyeye böyle konu açılır mı, ayıptır günahtır yahu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2007 rewendor... (YAAWWWNNnnnn <- esneme efenkti) uykuuuuu uykuuu seni çağırıyoorrr.. yatağını düşüüünn... yumuşacık yasttııııınıı düşüüüün.. yastığın seni bekliiyooor.. şaka bi yana ayakta olmak zorunda kalmak feci bişi! hemen git bi çay söle ne biliim elini yüzünü yıka da masaya yıkılıp kalma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2007 o değilde dasaa sana öm attım ben :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2007 Eheh çay kahve sevmiyorum da sürekli yüzümü yıkıyoum zaten. Başka türlü sıcakta da durulmuyo. Plastik fabrikasında ısı biraz yüksek :) Dayanıcaz artık. Öğleye kadar atlatırsam öğlen yemeğinden sora açılıyorum zaten :) Ama pazartesi sendromu var o kötü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2007 @black aldım baba öm'yi de albüm tarayamadım hiç.. aklımda ama elim değdiği an yollayacağım isimleri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2007 7 demi ne yattım şimdi uyandım cok saçma oldu bu uyku Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2007 Saat 3te yattım 1'de kalkarım hevesiyle. Evde bi akrabamız kalıyo 3-4 gündür yaptığı gibi geçip mutfağa bulaşık mulaşık diziyo, tepsileri ayarlıyo falan, çıldırmış bi vaziyette uyandırdı beni saat 10'da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2007 öylee sarhos olsamki sarkısıda olsuın bekgrandda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2007 manzaraya daldim ses cikarma gercek can sikar beni uyandirma.. /redd tersimden kalktim annem ya. mühü. gecenin 4'ünde kalkip ise gidiyodum ben be, mizmizlanmayin bosuna mmh. ne günlerdi allaasen. * telefonuna sarilip dory'i uyandirma eylemlerine gecer* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2007 Ben öküz gibi uyumayı planlıyordum ama dış etkenler yüzünden uyandırıldım. Şimdi karnım aç ve yemek yemek istiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2007 http://www.yemeksepeti.com Her soruna çare :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2007 BÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖ uyandınız mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lonely Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2007 dori hala uyuyomu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2007 12dk önce apartmandan çıkış yaptı tamam *dıt dıt* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2007 ulan sen uyumaya başladığında ben 3.5 saatlik uykuyla fizik dinliyordum,adaletsiz dünya ///_- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2007 said: Rewendor üye § 20 Ağustos 2007, Pazartesi - 17:50 [ özel msj ] http://www.yemeksepeti.com Her soruna çare :) OLEY! Bu arada, sipariş götürülen şehirlerden K.Maraş'a en yakını hangisi ve tahmini ne kadar sürer gelmesi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Muhallebi Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2007 why the fuck dün gece uyunmadımı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2007 bu gece de tekrarlamayi düşünüyorum bu yaptigimi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2007 uyuyarak patlııcak! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tellos Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2007 bu sıcakta uykusu gelen allah sabır versin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2007 hala uykum var ve sicaktan uyuyamiyorum ya! uf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2007 Slm. Ben hala uyumadım. Az sonra bi yatıcam, bi daha kalmicam. Bye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar