Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

prison break 3. sezon [spoiler alert]

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:

muhtemelen ya adamı kafalayacaklar ya da o kahve firmasına kahvenin içine ilaç attıracaklar şirket vasıtasıyla. gerçi bu pek bir komplo teorisi gibi oldu sdf.

Mesaj tarihi:

yok ya, adamin zayif noktasini ariyorlardi, adamin zayif noktasi her sabah ve oglenleri kahve içmesi işte, ve cok enterasan ayni noktada içiyor ve yon degiştiriyorlar. Hapishane'nin kapisini da tam karsidan goren bir nokta yani sanki bi ucgen olusturuyor. Ama tam olarak nasil kacacaklarini kestiremedim dogrusu.

Mesaj tarihi:
sezona en iyi giren dizi bence her bölümü heycanla izleniyor

bu bardak olayını tam anlamadım ama bu emp olayı güzeldi bide bizim keltoş adam inşaat müh. güya ama sanki sıkı bir teknolojik savaş eğitimi almış gibi bilmediği şey yok herifin

Mesaj tarihi:
İlk bölümü şimdi izledim

sezona gerçekten çok güzel girdi.Bu çocuğun çektiği çilee yarabbim üzülüyorum :/

bölümün başındaki hatun çok taşmış.Sarah gözükmeyecek herhalde uzunca bi süre.
Mesaj tarihi:
5 bölümüde bitirdim.

Sara nın öldüğüne hala inanmıyorum.Farklı bişeyler var.Maket kafa falan diycem ama saçmalarlar p zamanda.
Whistler tamamen companyin yemi.Çünkü general scolfield in sona danda kaçabileceğini biliyor.Zekasını keşfettiler yada keşfedilmiş bir çocuktu.Şimdi sınıyorlar.
Sona dan kaçması için bir sebep yoktu scolfield ın durduk yere kaçacak bir tipte değil.Çünkü iyilik meleği.Bu şekilde kaçırtıyorlar.

Bardak yoluyla adamı zehirlemeyemi çalışıyorlar acaba?

Sezon müthiş başladı ve harika gidiyor.
Mesaj tarihi:

bence sara nın öldüğüne o kadar çok inanmayın.Prison Break bu.
Hatırlarsanız Panama da son bölümlerde Linc ile Mahone bi depodaydı.Linc mahone u kelepçelemişti.Sonra ufak bi sahnede linc telefonla konuşurken sabit duruyordu ellerinde hiçbirşey yoktu mahone tutuklu gibiydi.Sonra bir anda yer değiştirdiler.

Mesaj tarihi:

Yahu bilmiyorum bardak olayiyla zehirleme, sacma olur vakitleri yok. Nasil yapicaklar.. Orada 2si birden yon degistirdi, sanki onlari tam o noktada imha edeceklermiş gibi felan geldi bana. Ama cikamiyorlar oraya ? Yani cok karisik, izlemeden cozemem imkani yok, anlamadim.

• Yeni Oluştur...