Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

prison break 3. sezon [spoiler alert]

Lethious

Öne çıkan mesajlar

1. bölüm güzeldi sabah 6 ya kadar oturup 7 de indirip izledim öyle yattım.
[spo]yanlız konuyu biraz boktan baglamışlar açıkcası, sırf öldürecek adam kalmadı diye yeni birini senaryoya soktular. sırf micheal gene götünü yırtsın diye kurtarılacak yeni bi adam vs. güzel gene kaçırmadan izleticek kendini t-bag,mahone,bellick,scofield falan olduktan sonra ama ne bileyim.
bide hapisane harbiden süpermiş,orda ortama ayak uydurduktan sonra kral gibi takılırsın :p adamlar plajda gibi[/spo]
Sosyal ağlarda paylaş

son bölümde yaptıkları gibi ilk bölümde uzun olsaymış ya (gerçi pb'de oluyomuydu o çift bölümlü sezon muhabbeti)

[spo]dışarıya mesaj çıkarma olayı iyiydi baya, yakında michael'ı yeniden işçi olarak görcez sanırım. gerçi onun orayı bulması biraz zor olcak gibi.[/spo]

bence de güzel bi başlangıç olmuş
Sosyal ağlarda paylaş

[spo]abinin buluştuğu hatunu dizinin başında makyaj yaparken gösteriodu. onun büyük bi önemi olcak heralde, başta niye göstersinler ki. önceden çıkan 17dk'lık versyonda sadece en başta çıkıodu, 2. sahnesine kadar gösterilmiyordu. o zaman onu hemşire hatun sanmıştım, ameliyat + makyaj ile kılık değiştirdi falan şeklinde. acaba olabilir mi öyle bişi?[/spo]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...