cavanagh Mesaj tarihi: Eylül 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2007 dr ayrılmış mı diziden tüh ya pek severdik kendisini=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BaaL Mesaj tarihi: Eylül 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2007 1. bölüm güzeldi sabah 6 ya kadar oturup 7 de indirip izledim öyle yattım. [spo]yanlız konuyu biraz boktan baglamışlar açıkcası, sırf öldürecek adam kalmadı diye yeni birini senaryoya soktular. sırf micheal gene götünü yırtsın diye kurtarılacak yeni bi adam vs. güzel gene kaçırmadan izleticek kendini t-bag,mahone,bellick,scofield falan olduktan sonra ama ne bileyim. bide hapisane harbiden süpermiş,orda ortama ayak uydurduktan sonra kral gibi takılırsın :p adamlar plajda gibi[/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azure_Knight Mesaj tarihi: Eylül 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2007 altyazısını şimdi indirdim bu gece izlerim artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Molto Mesaj tarihi: Eylül 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2007 sarah tancredi temelli değil de hamile olduğu için birkaç bölümlüğüne ayrılmış diye biliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Eylül 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2007 abi daha yeni seyrediyorum da, all along the watchtower'ın bu bölümdeki versiyonunu bulsun, linklesin birisi; süper olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Eylül 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2007 all along the cover'ını tüm dizilerden bekliyoırum artık=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Eylül 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2007 [spo]bence makul ve mantıklı bir şekilde bağlamışlar senaryoyu, derine gitmeye müsait; geriye dönük bir kopukluk yok gibi. Beğendim ben, iyi bir başlangıç oldu[/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Eylül 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2007 son bölümde yaptıkları gibi ilk bölümde uzun olsaymış ya (gerçi pb'de oluyomuydu o çift bölümlü sezon muhabbeti) [spo]dışarıya mesaj çıkarma olayı iyiydi baya, yakında michael'ı yeniden işçi olarak görcez sanırım. gerçi onun orayı bulması biraz zor olcak gibi.[/spo] bence de güzel bi başlangıç olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dela Mesaj tarihi: Eylül 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2007 evet kaan, dotayi terk ettin kadin gibi ben de prison break izledim. [spo]mahone mukemmel, nasi takti bicagi sdfdfs.[/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Eylül 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2007 [spo]bıçağı taktı, sonra da lafı iyi kodu[/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Eylül 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2007 [spo]mahone sakat adam, bi sekil korumus kendinide simdiye kadar sonada. hareket cok kraldi yanliz :)[/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Eylül 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2007 [spo]ilk sezonu aratmayacak gibi.hatta ilk sezondan da daha iyi birşey çıkacak gibi geliyor.beklediğimden güzeldi bölüm,biraz tereddüt vardı başta.mahone da iyi hamle yaptı,ayarıda verdi hehe.[/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Eylül 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2007 [spo]sucre ne oldu hiç göstermedi odamı çıktı diziden acaba bu arada mahone fena koydu hem lafı hem bıçağı :P[/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Eylül 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2007 [spo]T-Bag'in gelişi nedir ortama koptum ya.. Tam Ruhhastası gerizekalı =) [/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Eylül 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2007 said: Dela 19 Eylül 2007, Çarşamba - 03:58 tarihinde demis ki: evet kaan, dotayi terk ettin kadin gibi ben de prison break izledim. E ama allah belanı versin . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Eylül 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2007 tek kelimeyle harikaydı bölüm =) of hayran kaldım tekrar izleyesim var, ama neyse izlemiyim kendimi tutmalıyım bidahaki bölüme kadar [ Mesaj 19 Eylül 2007, Çarşamba - 16:30 tarihinde, Drall tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Garadia Mesaj tarihi: Eylül 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2007 bi ben farklı gördüm heralde bıçağı saplamıyo, boynunu kırıyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Eylül 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2007 gördüğün doğru bıçağın scofielda girmesini bloke edip, dizinden+belinden destek alıp yatay eksende boyunu kırdı adamın hatta yerde bıçağı gösterdi kamera Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Eylül 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2007 @cado: sucre sizlere ömür.. (yoksa ben mi yalnış hatırlıorm) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dela Mesaj tarihi: Eylül 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2007 ben netten izledim o kadar ayrinti gormemistim, thanx. adeti bozmamis demek ki mahone. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Eylül 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2007 sucre yattara değil daha ya. en son kan kaybediyodu falan ama, ölür mü o kadar kolay. en fazla o da yakalanmıştır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Eylül 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2007 t-bag harikaydı ya :D birde all along the watchtower lütfen biri bulsun bi yerden koysun buraya :D [ Mesaj 20 Eylül 2007, Perşembe - 19:55 tarihinde, Farinal tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stream Mesaj tarihi: Eylül 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2007 mahone nin o hareketinden ve lafından sonra filmi durdurup yaklaşık bi 2 dk koptum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Eylül 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2007 [spo]abinin buluştuğu hatunu dizinin başında makyaj yaparken gösteriodu. onun büyük bi önemi olcak heralde, başta niye göstersinler ki. önceden çıkan 17dk'lık versyonda sadece en başta çıkıodu, 2. sahnesine kadar gösterilmiyordu. o zaman onu hemşire hatun sanmıştım, ameliyat + makyaj ile kılık değiştirdi falan şeklinde. acaba olabilir mi öyle bişi?[/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Eylül 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2007 YA SPOILER KOYSANIZA OF Bİ GİRDİM SALI PAZARI GİBİ UÇUŞUYOR SPOILERLAR . AAAA . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar