MrLevie Mesaj tarihi: Eylül 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2007 diziyi son 10 bölüm falan izledim sanırım. beyaz saçlı amca bence sonanın kaçılamaz olduğunu kanıtlamak istiyor. bunu da kaçmayı en iyi beceren adamları içeride tutabilerek kanıtlamak istyior bence. tabi böyle bir durumda konu nasıl ilerler bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Eylül 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2007 İlk sezonun baya bi daha karanlık ve vahşi versiyonu gibi olcak diye düşünüyorum . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Eylül 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2007 @arcane [spo]micheal ın okadar akıllı olmasının sebebi psikolojik bir durum linc de pek kaslı ve güçlü değil öyle birşey yaparlarsa dizinin içine ederler zaten [/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apex Mesaj tarihi: Eylül 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2007 evet bencede ilk sezonun karanlık ve vahşi bir versiyonu olacak. gecenin ilerleyen saatlerinde düşer heralde torrent'e, beklemedeyiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Metakuso Mesaj tarihi: Eylül 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2007 michaelın zekası evet psikolojik bir durum açıklanıyodu bi yerde. [spo]karanlık oadada kapalı kalmaktan nesneleri incelemeye falan başlıyodu[/spo] ayrıca michael evet o kadar güçlü. bi bölümde hakkında konuşuyorlardı bir ayı kadar güçlü diye falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SpiderS_DangeR Mesaj tarihi: Eylül 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2007 Kaçta yayınlanıyor dizi amerikada? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Eylül 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2007 4 5 civarı düşüyordu genellikle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SpiderS_DangeR Mesaj tarihi: Eylül 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2007 Sabah? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Eylül 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2007 yes Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SpiderS_DangeR Mesaj tarihi: Eylül 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2007 Hmm tamam teşekkür ederim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Eylül 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2007 said: Metakuso 7 Eylül 2007, Pazartesi - 19:16 tarihinde demis ki: michaelın zekası evet psikolojik bir durum açıklanıyodu bi yerde. ayrıca michael evet o kadar güçlü. bi bölümde hakkında konuşuyorlardı bir ayı kadar güçlü diye falan. kutup ayısı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Eylül 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2007 düştü nete hücum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Eylül 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2007 s3e01 link: [spo]http://www.eztvefnet.org/index.php?main=show&id=112[/spo] [ Mesaj 18 Eylül 2007, Salı - 04:35 tarihinde, arcane tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Eylül 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2007 mininovada da buldum da bu daha hızlı gibi diğerine göre,sağolasın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Eylül 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2007 insin bakalım, uyanınca izlerim artık. gözümüz aydın :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
silverhoof Mesaj tarihi: Eylül 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2007 Şimdi indirdim diziyi...Uyuyamadım izliyim de öyle uyuyum artık..Hadi hayırlısı bakalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Eylül 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2007 baya guzeldi bolum.. hapishane olaylari filan. [spo]teke tek savasma olayi filan cok kral, hapishane agasi koymus direk er meydani kurallarini, silah yok yumruk yumruga olumune filan kral xD[/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Eylül 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2007 2 yerde saçma sapan müzik girdi, atmosfer mahvoldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Eylül 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2007 ingilizcem iyi olmadığından pek birşey anlayamadım :) ama güzeldi yinede hapishane agasıda karizmaymış :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Eylül 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2007 sara diziden ayrılmış arkadaşlar dizideki tek hatun gitti sıçtık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dela Mesaj tarihi: Eylül 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2007 bana rapid linkleri lazim, ozel mesaj plx. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Eylül 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2007 [spo]su yeni hatun cok bomba yalniz suratinda yara izi olan. bide kedi yapti diyo xD[/spo] [ Mesaj 18 Eylül 2007, Salı - 17:03 tarihinde, Zegna tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Eylül 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2007 güzel bölüm valla.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Eylül 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2007 iyiydi be, bi sonraki bölümü bekletiyor önceki gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Eylül 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2007 İndirdim ve izlemiyorum okul açılınca beraber izliycez diye , kalkan kabuğu koparmamanın verdiği o iğrenç his var içimde . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar