cavanagh Mesaj tarihi: Nisan 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2008 benim hatırladığım "bu karı manyak, önümde sara'nın kafayı kopardı" gibi bişiler sölemişti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lorrotar Mesaj tarihi: Nisan 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2008 dizi cıvıklaşıcak anlaşılan ama ben böyle desem de izlicem =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Nisan 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2008 cavanagh said: bu arada chuck güzel dizi ya=) chuck benzetmesinden kastım bruce muydu neydi o adamın geri dönüşü falan vardıya oyüzden =D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Burax Mesaj tarihi: Nisan 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2008 evet chuck taki gibi yaparlarsa süper olur derin devlet geldi kafayı dikti yerine fln bence bilerek lincoln ü salak gibim göstertiyorlar ki baksana kız şu micheal a ne kadar akıllı çocuk desinler diye adam üstüste salaklık yapıo :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alcadras Mesaj tarihi: Nisan 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2008 yeni sezon kasım gibi başlayacakmış. doğru mudur? kesinleşti mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanchez Mesaj tarihi: Nisan 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2008 Sara için internette isyan çıktı geri dönsün diye onun için 4. sezonda geri dönücekmiş... İyi de olmuş 3 sezon sco saraya basıcak diye izledim 3. sezonun başında şak kafasını kestiler kızın. silahla falan vursaydı ne bileyim. Sara olmadıktan sonra sco muş linc miş nereye kaçıyosa kaçsın bana ne yaw... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Nisan 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2008 sara dirildi http://www.22dakika.org/yazi/prison-break-4-sezonda-ilginc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Nisan 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2008 herkeste bi an corp sevdasi. izbeler işlerine gelince grev yapip bizi kanser etmeyi biliyorlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Nisan 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2008 İyi de olmuş 3 sezon sco saraya basıcak diye izledim ... omg LoL ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2008 Linc ölsün yeter. Elini atıpda bok etmediği tek bölüm yok. Sucre Sucreye çok bi yalan oldu. Ama umuyorum hapiste T-bagin hesabını Sucre kesicek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mike Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 prison break devam edicekmi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
silverhoof Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 Evet edicek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 ne oluyor yaw kaçıncı bölüm yayınlandı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 yaw 12 bölümmü 13 bölümmü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lorrotar Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 13 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Haziran 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2008 Sarah abi geri nası döner sarah ya? anca flash backlerle dönmeli bence. fazlası olursa losttan ne farkı kalır ya dizinin! hem zeka ürünü hem fantastik değil tıkandıkları yerde saçma açıklamalar bulup kurtulmuyolar diye izliyodum ben resmen diziyi. valla boku çıkar eğer geri gelirse =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Haziran 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2008 Adam diriltmek yeni moda zaten. Lost, Heroes derken PBde de çıktı başımıza. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 S3 E13 sonunu biri hatırlatabilir mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 herkes yoluna ayağına ayrıldılardı galiba burrowsla scofield. sco kovalıcaktı mahone u company yi falan yanlış hatırlamıyosam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
la_bombonera Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 en son nerede kalmıştık michael: sara'nın intikamını almak üzere arabada bir silah ve sara'dan ona kalan kağıt gülle beraber gretchen morgan'ı bulmaya gidiyordu... lincoln: sofia lugo'nun yanına gidiyordu sanırım (işini biliyor tabi o kız için ben de kaçak maçak dinlemem giderim) mahone: whistler ve morgan'la birlikte çalışmak üzere anlaştı. t-mac: evine hoşgeldin partisi ile karşılandı lechero: kaçış sırasında vuruldu, ölüp ölmediği belli değil bellick: içeride kaldı t-bag: en son lechero'nun hatunla bi kumpas çeviriyordu ama anlamadım :P sucre: ne yazık ki michael ve arkadaşlarının kaçmasına yardım ettiği için sona'ya atıldı, şu anda t-bag ve bellick le birlikte içeride. sara: yeni sezonda geri geleceğine kesin gözüyle bakılıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 lechero hakkında t-bag öldürdüydü diye hatırlıyorum ben. hatta sucre girerken t-bag lecheronun parasını millete dağıtıp prim yapıyodu galiba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
la_bombonera Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 Drall said: lechero hakkında t-bag öldürdüydü diye hatırlıyorum ben. hatta sucre girerken t-bag lecheronun parasını millete dağıtıp prim yapıyodu galiba doğru demişsin; T-Bag tells Lechero that the guards will let them go for 50,000 dollars. Lechero calls his girlfriend who brings T-Bag the money. After getting the money T-Bag takes his place as the leader of Sona by suffocating Lechero with a pillow while Bellick stands by and watches in terror. Lechero is the fourth main character to be killed off in the series, after Veronica Donovan, John Abruzzi and Paul Kellerman(though Kellerman's death is not a certainty). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 lechero öldü ya hatta sona da krallığını ilan etti daha çoğu yeri unutmuşum özel bölüm çıkarsalar ne hoş olur.Ara yapıcaklarına sezonlardan kolaj yapıp yayınlasalar ya 2-3 bölüm. İşte bu yüzden türk dizilerini seviyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alcadras Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 haklısın. ben de ilk 3 sezonu bir çırpıda izledim. aylarca bekleyince olmuyor. unutuyor insan. lost'un da 4.sezonunda 5 bölüm izledim ama gerisini getirmedim. bir özet geçseler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 4.sezon ne zaman başlıyor ki özet istiyorsunuz ? ayrıca bi özet olur muhtemelen. S 04 E 00 şeklinde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar