Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

prison break 3. sezon [spoiler alert]

Lethious

Öne çıkan mesajlar

• 2 hafta sonra ...
Sara için internette isyan çıktı geri dönsün diye onun için 4. sezonda geri dönücekmiş...

İyi de olmuş 3 sezon sco saraya basıcak diye izledim 3. sezonun başında şak kafasını kestiler kızın. silahla falan vursaydı ne bileyim. Sara olmadıktan sonra sco muş linc miş nereye kaçıyosa kaçsın bana ne yaw...

Sosyal ağlarda paylaş

• 3 hafta sonra ...
  • 4 hafta sonra ...

Sarah

abi geri nası döner sarah ya? anca flash backlerle dönmeli bence. fazlası olursa losttan ne farkı kalır ya dizinin! hem zeka ürünü hem fantastik değil tıkandıkları yerde saçma açıklamalar bulup kurtulmuyolar diye izliyodum ben resmen diziyi. valla boku çıkar eğer geri gelirse =/

Sosyal ağlarda paylaş

en son nerede kalmıştık

michael: sara'nın intikamını almak üzere arabada bir silah ve sara'dan ona kalan kağıt gülle beraber gretchen morgan'ı bulmaya gidiyordu...

lincoln: sofia lugo'nun yanına gidiyordu sanırım (işini biliyor tabi o kız için ben de kaçak maçak dinlemem giderim)

mahone: whistler ve morgan'la birlikte çalışmak üzere anlaştı.

t-mac: evine hoşgeldin partisi ile karşılandı

lechero: kaçış sırasında vuruldu, ölüp ölmediği belli değil

bellick: içeride kaldı

t-bag: en son lechero'nun hatunla bi kumpas çeviriyordu ama anlamadım :P

sucre: ne yazık ki michael ve arkadaşlarının kaçmasına yardım ettiği için sona'ya atıldı, şu anda t-bag ve bellick le birlikte içeride.

sara: yeni sezonda geri geleceğine kesin gözüyle bakılıyor.

Sosyal ağlarda paylaş

Drall said:

lechero hakkında

t-bag öldürdüydü diye hatırlıyorum ben. hatta sucre girerken t-bag lecheronun parasını millete dağıtıp prim yapıyodu galiba

doğru demişsin;

T-Bag tells Lechero that the guards will let them go for 50,000 dollars. Lechero calls his girlfriend who brings T-Bag the money. After getting the money T-Bag takes his place as the leader of Sona by suffocating Lechero with a pillow while Bellick stands by and watches in terror. Lechero is the fourth main character to be killed off in the series, after Veronica Donovan, John Abruzzi and Paul Kellerman(though Kellerman's death is not a certainty).

Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...