Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

prison break 3. sezon [spoiler alert]

Lethious

Öne çıkan mesajlar

Son 4 bölümü ardarda izledim anca.

Bu nasıl bir gazdı nasıl bir heyecandı yahu. Tamam ilk sezonun yeri apayrı kalbimizde, kaçış planı da daha tırttı (aslında plan çok güzeldi de başlangıcı fazla hazırdı vs) ama 45 dk hiç aralıksız nabzım 190ın altına düşmedi valla. Lost'un Heroes'un bozulduğu şu günlerde güneş gibi parladı PB. Helal olsun valla.

Ah bi 4. sezon gelse...

çok da spo olmayabilir aslında

Sucre sen bizim herşeyimizsin!

4 ayak üstüne yine hadi koçum

Sosyal ağlarda paylaş

Daha bolumun basinda sirf izleyiciye extra yakalanma suphesi/heyecani olsun diye bilegini kendi lafiyla "tear apart" eden Whistler'in once sualtindan yuzlerce metre hic geride kalmadan yuzmesi, sonra da catilardan atlayip 50 metre depar atmasi cok hayran kalinacak olaylardi gercekten, hastasi oldum.

Sosyal ağlarda paylaş

13. bölüm sezon finali evet. wentworth miller diziyi 2-3 sezon daha devam ettirmek istediklerini söylemiş.

And as far as this thing continuing on nine, ten seasons like a “Friends” or “CSI,” I’m not sure we’ll go that far, but I do think we have at least another two or three seasons in us.
Sosyal ağlarda paylaş

Baluu said:

Linc o kadar seyin ustune nasil birakti abi kardesini ! Nasil birakirsin laaan !!! Linc -1 , Michael +1 :D

sofia

söz konusu sofia ise gerisi teferruattır.

sucre kral adam olduğunu gösterdi yine
kuş kitabı için içeri birilerini sokcaklar sanırım
o arada da scofield sucreyi çıkarır içerden

Sosyal ağlarda paylaş

kritik

Geçen bölümün o kadar heyecanının gazının yanında biraz sönük kaldı doğal olarak ama yine de başarılı bir bitişti bence.

Sucre yine kalitesini gösterdi. Dizinin en kral adamı o kesin. Sağ salim kurtulur umarım.

Linc şerefsizin önde gideni çıktı. Ulan hayatını kurtarıyo kardeşin, oğlunu kurtarıyo, sen kalkmış "benim işim burda biter" edebiyatı yapıyorsun. Acaba gelecek sezon için anlaşamadılar da çıkacak mı diye düşündüm senaryodan.

Whistler'ı sevmiştim zaten bişeylerin döndüğü belliydi. Mahone (Sucre'den sonra ikinci favorim) ile birleşmeleri iyi oldu. Bank önündeki sahne çok başarılıydı.

T-Bag çıkmaya mı yoksa içerde kral olmaya mı çalışıyo anlamadım.

Bu arada Bellick'i çok ezdiler ya. Tamam hakediyodu da. Ama 1. sezondaki özgüvenli rahat otoriter Bellick bu kadar düşmemeliydi. Bu kadar kötü olmamalıydı. Adam 40larında, kendi demişti 16 yaşından beri hapishane görevlisiyim diye. E 30 senede hiçbişey mi öğrenemedin böyle ezik kalıyosun içerisi kuralları hakkında diye sorarlar adama.

3. sezonu genel olarak değerlendirirsek çok güzel başladı ancak grevden nasibini alınca çok sarsıldı. Zira çok tırt bir kaçış planı oldu. Tünel bile ortada hazır vardı. Michael en fazla tepeye kazdı jeneratör ve yem olayını ayarladı ki bu da hiçbirşey değil. Nerede 1. sezonki muhteşem planlar desek tamam hazırlıksızdı falan, ama o kadar "kimsenin kaçamadığı yer" olcak bişey de yoktu. Yine de gerek adrenalin gerekse karakterler açısından güzel bir sezon oldu sevdik izledik.

"The Company" nedir ne halt eder hala öğrenemedik. Bi ABD ile çok yakın kontaktı var onu biliyoruz bi de Whistler'ı istediklerini. Tamam önde gelen şirketti falan filan herşeyin arkasındaydı da koca Company Scofield'a mı kaldı hapisten adam kaçırmaya? 1 helikopter dolusu adam gönderip (ve onları ziyan edip) durmaktan başka bir şey yapamıyolar mı o kadar katrilyon dolarlık ve ABD'yi kontrol edecek şirket?

Son olarak Sarah hakkında gözüme çarpan bişeyi soracam. Muhtemelen ve hatta çok büyük ihtimalle tamam öldü, ama bardaki konuşma dikkatimi çekti. "Sarah is the weakest link. If Michael finds out, he reaches you..." vs vs şeklinde gidiyodu. Yani dizi yalan rüzgarı olmadığına ve Michael'in öğreneceği şey "Sarah onu Whistlerla aldattı" gibi bir şey olmayacağına göre acaba Sarah yaşıyor mu? Ne bileyim başka bi ölüye plastik cerahi yapmış olabilir ve "gözümün önünde kıtır kıtır kestiler" diyen LJ'ye de bi numara çekmiş olabilirler mi diye düşünmeden edemedim. Ki taa 1. sezondan gelen flashback de şüphe arttırdı. Tamam saçma oldu bayağı ya da olma olasılığı çok düşük ama aklıma "finds out" için başka bişey gelmiyo yani sadece öldürdüler diye peşinden gelcek falan da demiş olabilir ama bilmiyorum.

Sosyal ağlarda paylaş

@Alcadras

Başından beri beraberlerdi. Company Scolfield'ın Sona'ya gitmesini istiyodu (kel adam kağıtta sona yazıp vermişti bi bölümde). O zamanda Whistler ordaydı. Mahone'u da göz kulak olsun, sorun çıkarsa el atsın diye yanına koydular bence. Daha da işleri bitmedi tabi, yapacakları şeyler var ki berabermisin bizle dedi. Mahone'da iyi bi fikir olmadığını onlarla beraber olmanın biliyo, zaten babasını öldürdü, bi de sevgilisinin kafasını kesene yardım etmek hoş bi fikir değil tabi. Ama ailesi ile tehdit ediliyo sonuçta, o yüzden bi ümit yardımcı oluyo. Üzülmüyo değilim Mahone'un haline. Başta bi kaç kötü şey yapmış kendi isteğiyle / insiyatifiyle, ama sonra kuyuya düştü herşeyi mecburiyetten yapıyor.

(tamamı kendi görüşlerim, yorumlarım tabi ki :))

@BulletRide:
http://www.prisonbreakmanhunt.com/prison-break-season-4/
adresinde 4. sezonla ilgili birşeyler yazılmış. Daha çekilmemiş ama çekilmesi muhtemel anladığım kadarıyla. 3. sezon da 22 bölüm olcaktı da tam bitmemiş galiba. bence olur 4'de. geçenlerde de bi yerde kardeşlerin 2-3 sezon daha çekmek istediklerini okumuştum.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...