ben basketçi çocuğa çok sevindim. ne güzel karşıladılar evde öyle.
bu arada anlamadığım şey, mahone ile whistler ne iş? yani ben bardaki muhabbeti anlayamadım. başından beri birlikteler miydi yoksa sonradan mı birleştiler? amaçları nedir?
prison break 3. sezon [spoiler alert]
Başından beri beraberlerdi. Company Scolfield'ın Sona'ya gitmesini istiyodu (kel adam kağıtta sona yazıp vermişti bi bölümde). O zamanda Whistler ordaydı. Mahone'u da göz kulak olsun, sorun çıkarsa el atsın diye yanına koydular bence. Daha da işleri bitmedi tabi, yapacakları şeyler var ki berabermisin bizle dedi. Mahone'da iyi bi fikir olmadığını onlarla beraber olmanın biliyo, zaten babasını öldürdü, bi de sevgilisinin kafasını kesene yardım etmek hoş bi fikir değil tabi. Ama ailesi ile tehdit ediliyo sonuçta, o yüzden bi ümit yardımcı oluyo. Üzülmüyo değilim Mahone'un haline. Başta bi kaç kötü şey yapmış kendi isteğiyle / insiyatifiyle, ama sonra kuyuya düştü herşeyi mecburiyetten yapıyor.
(tamamı kendi görüşlerim, yorumlarım tabi ki :))
@BulletRide:
http://www.prisonbreakmanhunt.com/prison-break-season-4/
adresinde 4. sezonla ilgili birşeyler yazılmış. Daha çekilmemiş ama çekilmesi muhtemel anladığım kadarıyla. 3. sezon da 22 bölüm olcaktı da tam bitmemiş galiba. bence olur 4'de. geçenlerde de bi yerde kardeşlerin 2-3 sezon daha çekmek istediklerini okumuştum.
1 sene mi ara verilecek şimdi?
Öne çıkan mesajlar