Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

prison break 3. sezon [spoiler alert]

Lethious

Öne çıkan mesajlar

Harbi, Alex'te yardırmış bi karizma var. Favori karakterimdir zaten böyle yetenekli, bilgili olup da tamamen dağıtmış adamlar.

Michael Sona'ya girip de ona kaçması söylendiği an aklıma saçma bi şey gelmişti: The Company'nin bi türlü tam olarak yakalayamadığı, zeka ve yeteneklerini sebebiyle işe almak istediği adamı son bi testten geçirmesi.
Ama böyle basit bi olayın, dizinin senaryosu yazılırken ortaya atılması bile saçma gelmişti ki; son 2-3 bölümde gördüm ki yokmuş böyle bi şey.
Sosyal ağlarda paylaş

MrLevie said:

spo

çatışma sahnesi çok tırttı ya. bir de normalde böyle bişey olsa adamı öldürmüş olmaları gerekirdi. scofieldı alıp götürüyorlar... bakalım nereden çıkacak. bence sınırdışı edecekler:)

adamlar scolfield'ın yaptığından emin değiller ki. gelen adam da söylüyor zaten senin olduğun bi hapishanede üst üste kaçmaya teşebbüs oluyor ve senin alakan yok. seni daha fazla burda tutamayız, şeklinde. ama bence o adam scolfield'ı alıp company hakkında bilgi almak için öttürcek. sınırdışı falan etmez.

scolfield'ı dışardan whistler'ı çıkartmaya falan uğraştırmazlar umarım, sıkıcı olur gibime geliyor öyle olursa.

Sosyal ağlarda paylaş

HASTA MISIN YA

Ya böyle bitirilmez . 2 ay araya böyle girilmez . Kendimi şok bir sona hazırlamıştım , gayet rahattım , bitti "ee bu kadar mıydı" dedim . Öyle dedim de şimdi kafamda 34546757 tane şey kuruyorum . Yeni hapishane olabilir , olmayabilir , yeni hapishane neresi olur , ya mesela Michael'ı da Amerika'ya yollarlarsa , mahone bi daha duruşmaya çıkıp ilaçlarını alırsa , adam gibi konuşup Michael'ın olduğu hapishaneye nakledilirse . Delirticek bu herifler .

Sosyal ağlarda paylaş

Xaenin said:

HASTA MISIN YA

Ya böyle bitirilmez . 2 ay araya böyle girilmez . Kendimi şok bir sona hazırlamıştım , gayet rahattım , bitti "ee bu kadar mıydı" dedim . Öyle dedim de şimdi kafamda 34546757 tane şey kuruyorum . Yeni hapishane olabilir , olmayabilir , yeni hapishane neresi olur , ya mesela Michael'ı da Amerika'ya yollarlarsa , mahone bi daha duruşmaya çıkıp ilaçlarını alırsa , adam gibi konuşup Michael'ın olduğu hapishaneye nakledilirse . Delirticek bu herifler .

yok artık okadar olmaz
Sosyal ağlarda paylaş

o kadar olmaz da..

3. dönem ortası spoiler'ı

yani yeni hapishane olmaz da eskisine dönüş olabilir en zor durumda ki onu bile düşünmüyorum hiç. hatta sona'ya bile dönmiceğini düşünüyorum ki dönerse oraya döner. onu ordan birilerinin sözüyle çıkarttıkları çok belli, gardiyanların başındaki herif değişmiş ki tüm gardiyanlar güney amerikalıyken gayet beyaz tenli bi gardiyan başlarına geçmiş. bu da o kişinin abd merkezden oraya konulduğunu düşündürdü bana. bir iş için çıkarıyolar scolfield'ı. o iş ne olur bilmiyorum, git birini hapisten çıkar falan diceklerini sanmıyorum. fbi'ın company hakkında bilgi istemesi ilginç bi durum, company'e karşı bi oluşum var sanırım. eğer böyle bir şey varsa bu oluşuma scolfield'ı da dahil edicekler, hem bildiklerinden yararlancaklar ki scolfield seve seve yardım eder böyle bi işte, hem de zekasından-tecrübesinden yararlancaklar.

benim teorim böyle :) 2 ay sonra görüşmek üzere..
Sosyal ağlarda paylaş

Episode 9

Episode 9 Başi

Valla gorunuse gore, mahone sona'ya geri donuyor. Michael yok ortalarda.. Ve lincoln'i da o salak kari yanina aliyor.

Episode 9 Promo

Valla burasi cok karişik.. Bir tur işkence odasi felan gibi bi yerdeler, fazladan bir eleman var. Ve michael cok değişik bir cumle kuruyor. Ve diyor ki : Bu hapishaneye girdigim andan beri kaçişimi planliyorum..

Bu nokta'da diyebiliriz ki; scofield 8'in son sahnesinde hapishane'den kaçmiş bulunuyor...

Ve daha komigi, ekibin kalanini da topluyor ve butun olaylar scofield'in o salak kadina soracagi bir soruya bagli oluyor : did yo kill sarah ?

Artik ipler Scofield'in elinde sanirim ve tahminim, scofield company ile calisip ki şahsi düşüncem company government'a bagli, Sarah ve Lincoln'in oğlunu kaçiran gruba karşi resmen savaş'a giriyor. Ki bence fisherman iki taraf için de cok onemli bi insan..

Sosyal ağlarda paylaş

• 1 ay sonra ...
  • 3 hafta sonra ...
  • Yeni Oluştur...