Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

(Paşa Paşa ) Kasımpaşa- Beşiktaş =pazar 21.45=

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Başlık warez forum başlığı gibi oldu farkındayım.
Evet sezonun 2. maçı kasımpaşayıda yener yolumuza devam ederiz. Olimpiyat stadındaymış maç. Kasımpaşanın kendi stadında neden oynanmıyor bilmiyorum. Kendi stadları pekçok köklü 1.lig takımının stadından daha iyi durumda.

Skor tahmin 3-1
Mesaj tarihi:
kendi stadının sadece %50 si tribünlerden oluşuyor, yani bir kısa kenar, bir de uzun kenar arkasında tribün yok nasıl cogu 1. lig takımından daha iyi stada sahip olabilirler bu durumda?
yeni tribünler ekleniyo galiba o yüzden olimpiyat stadında maç.
Mesaj tarihi:
adamlar akp hukumetiyle birlikte 3. lig ten baslayip super lige kadar geldiler helal olsun fakat burda sokmez o pislikleri diye dusunuyorum..

Besiktasin 2 ye katlayip 4 e bolmesi lazim ama ..
Mesaj tarihi:
tayyip eylemlerini sürdürürse kasımpaşayı bir kaç sene sonra şampiyonlar ligi finalinde falan görücez heralde. böyle "alttan" destek olmaz ki ayıp.
Mesaj tarihi:
hatırlıyorum da arkadaş GS alt yapısında oynuyordu.Kasımpaşa'da bir kuluple maça gittikleri günle ilgili bir anı anlatmıştı,bayağı gülmüştüm.

Adamlar kale arkasına gelip kaleciye "ya gol yersin ya da bunu yersin" diyip bıçak göstermişler.

Bayağı gülmüştüm,alt yapı maçında böyleyse bu maçta Hakan'a kılıç falan çekerler herhalde.
  • Yeni Oluştur...