axedice Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2007 Scarlet Monastery : Monastery of the Sisters of the Sightless Eye hehe. Çok geyiğini yapardık ilk sm yaparken. Wow talent tree ve diablo skilller, wow lock diablo necro, wow amazon diablo hunter falan baya benziyor. Keşke hammerdin diye bi spec de koysalarmış wowa, paladinler bu kadar ağlamazdı :p Normaldir benzemeleri, ikisi de aynı elemanların elinden çıktı. Ama diablo 3 ü eğer yaparlarsa wow gibi konumlandırmayacaklardır. Diablo 2 artık eskidi, bin tane taklidi de çıktı. Hellgate London benzeri bi oyun bekliyorum ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2007 Diablo 3 cıkmaz cıkarsa cocugumu keserim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lorrotar Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2007 abi kendi bindiği dalı kesme olayı değil.wow u oynicak çok asosyal var daha.otururlar daima bok atarlar onlar bilmedende güzelce konuşurlar.d3 te çıkar hepside oynanır.şahsen ben sc2 de oynarım diablo 3 de.wow zaten traşa bindi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mach Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2007 olay çıkıp çıkmaması değilde bu danların nekadar cin olduğu adamların şüpelendiği noktaya bakarmısınız yahu :D çıksın çıksın oynarız artık ama starcraft 2 daha meydana çıkmadan blizz hebele diye koymaz d3 ü piyasaya en erken 2009 bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2007 iyide sc 2 nin yapımına taa kaç yıl önce başlanmış çakallar nerdeyse bitirecekler öyle haber veriyolar,belki çıkıp d3 ün yapımına şu tarihte başlıcaz yada yeni başladık 10 sene sonra çıkartacaz falan derler :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2007 motor yapmak o kadar da zor değil ki. 1 bilemedin 2 ayda hallederler. sonuçta kaç yıldır rts yapan adamlar bunlar, ezberlemiştir herşeyi. sanıyorum ki oyun çıkacak halde değil henüz. sadece oyun motorunu yaptılar, bir iki birim koydular ve "biz sc2yi çıkarmaya karar verdik" dediler. daha birimler oturacak da, hikayeyi sağlamlaştıracaklar da... çıkmasına daha bir sene var. diablo 2'yi yapmaya karar verdikleri an zaten duyururlar "biz oyunun yapım sürecine başladık" diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2007 abi o zaman geç kalmışlar duyurmak için çıktı zaten diablo 2 :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyx Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2007 said: Asgard üye [şikayet et] § 20 Ağustos 2007, Pazartesi - 15:20 [ özel msj ] Diablo 3 cıkmaz cıkarsa cocugumu keserim ... ve tanrı kuzuyu gönderir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2007 blizzard yapmaya başlayınca duyurmaz, yok öyle birşey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2007 bone sen hiç d2 oynamamışsın,böyle büyük bi yazım yanlışı yapılırmı :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2007 oF allahım gene gözlerimiz bozulacak,kollarımız yorulacak.YEAH DİABLO 3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2007 yaw blizzcon bügün değilmiydi açıklanmadımı daha blizzard ın gizli oyunu :),sitesi bişeysi yokmu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zydar Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 diablo 3? sc 2? ben hayatı yaşamak istiyorum abi. yapmasınlar bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azure_Knight Mesaj tarihi: Mart 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2008 son haberler Diablo 3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PhysX Mesaj tarihi: Mart 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2008 marduk gelmeden önce çıksa bari.. kaç yıldır hop oturuyorum hop kalkıyorum 3 diyince oha 3 mü ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yigitoglu Mesaj tarihi: Mart 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2008 ya paso motor yapmak zor değil motor yapmak zor değil diyorsunuz da teşbihte hata olmaz: yapılanların hepsi çin malı taklitler olmuyo mu sizce de? hem oyun nedir ki artık doyuma ulaşamadık mı? orc kes warewolf kes goblin kes pot bitsin 2. dunya savasinda alman vur er raynı kurtar zombi vur yaratık vur cephane bitsin herşey birbirinin tekrarı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lord_gorthaur Mesaj tarihi: Mart 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2008 diablo ile kardeşlerinin ruh taşları yok edildi, diabloyu nasıl geri getiricekler merak ediyorum, Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PhysX Mesaj tarihi: Mart 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2008 biri çıkar zamanı geri alır al sana yeni oyun :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Mart 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2008 bu habere bi bira açılır, fona tristram theme'i konur. leleoy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mart 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2008 diablo 3 2012'den önce çıkmaz. daha sc2 var. hatta wotlk hakkında düzgün bir bilgi bile vermediler. öyle kıyıda bekliyor oyun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fiercewind Mesaj tarihi: Mart 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2008 Senaryoyu hakikaten çok merak ediyorum ama. En son Baal Worldstone u kirletti, dünyanın dengesi bozuldu Tyrael taşı patlattı falan... aklıma ilk gelen Tyrael bütün dünyaya ve cennete satış koyup evil olması ihtimali. Yada Deckard Cain 70inden sonra delirip şeytan olabilir. Diablo nasıl geri gelecek hiçbi fikrim yok ama :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Mart 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2008 abi getirmek istedikten sonra bi şekilde gelir o geri eheh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fiercewind Mesaj tarihi: Mart 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2008 PrudenT said: abi getirmek istedikten sonra bi şekilde gelir o geri eheh. biz de yiyip salyalar akıtarak oynuycaz :D(:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mart 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2008 Azure_Knight said: son haberler Diablo 3 neymiş o haber? sitede spekülasyon dışında hiçbirşey yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Mart 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2008 züürtlükten diablo2 yi gwod2'den oynuyorum, zevkli ama yinede, gerçi mf sorc kasıp düzgün item düşürebilmek için defalarca meph kesme işlemi sıkıcı biraz, hala düzgün item düşüremedim, zaten mf sorctada düzgün magic-find yok 100küsür, milletin 500-600lerde magic-find'ı :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar