Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Diablo 3 sonunda geliyor mu ?...

kfg

Öne çıkan mesajlar

Scarlet Monastery : Monastery of the Sisters of the Sightless Eye hehe. Çok geyiğini yapardık ilk sm yaparken.

Wow talent tree ve diablo skilller, wow lock diablo necro, wow amazon diablo hunter falan baya benziyor. Keşke hammerdin diye bi spec de koysalarmış wowa, paladinler bu kadar ağlamazdı :p

Normaldir benzemeleri, ikisi de aynı elemanların elinden çıktı. Ama diablo 3 ü eğer yaparlarsa wow gibi konumlandırmayacaklardır. Diablo 2 artık eskidi, bin tane taklidi de çıktı. Hellgate London benzeri bi oyun bekliyorum ben.
Sosyal ağlarda paylaş

motor yapmak o kadar da zor değil ki.
1 bilemedin 2 ayda hallederler.
sonuçta kaç yıldır rts yapan adamlar bunlar, ezberlemiştir herşeyi.

sanıyorum ki oyun çıkacak halde değil henüz.
sadece oyun motorunu yaptılar, bir iki birim koydular ve "biz sc2yi çıkarmaya karar verdik" dediler.
daha birimler oturacak da,
hikayeyi sağlamlaştıracaklar da...
çıkmasına daha bir sene var.

diablo 2'yi yapmaya karar verdikleri an zaten duyururlar "biz oyunun yapım sürecine başladık" diye.
Sosyal ağlarda paylaş

• 6 ay sonra ...
ya paso motor yapmak zor değil motor yapmak zor değil diyorsunuz da
teşbihte hata olmaz: yapılanların hepsi çin malı taklitler olmuyo mu sizce de?

hem oyun nedir ki artık doyuma ulaşamadık mı?
orc kes warewolf kes goblin kes pot bitsin
2. dunya savasinda alman vur er raynı kurtar zombi vur yaratık vur cephane bitsin

herşey birbirinin tekrarı
Sosyal ağlarda paylaş

Senaryoyu hakikaten çok merak ediyorum ama. En son Baal Worldstone u kirletti, dünyanın dengesi bozuldu Tyrael taşı patlattı falan...

aklıma ilk gelen Tyrael bütün dünyaya ve cennete satış koyup evil olması ihtimali. Yada Deckard Cain 70inden sonra delirip şeytan olabilir. Diablo nasıl geri gelecek hiçbi fikrim yok ama :)
Sosyal ağlarda paylaş

züürtlükten diablo2 yi gwod2'den oynuyorum, zevkli ama yinede, gerçi mf sorc kasıp düzgün item düşürebilmek için defalarca meph kesme işlemi sıkıcı biraz, hala düzgün item düşüremedim, zaten mf sorctada düzgün magic-find yok 100küsür, milletin 500-600lerde magic-find'ı :D
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...