Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Trojan yedim galiba. Bir el atıverirseniz...

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
hayır o anlamda söylemedim, mesela spyware doctor veya super antispyware kursak bulmayacak mıydı o 100+ spyı :D

edit: ki ad-aware'ın aktif koruması da var (ad-watch)

[ Mesaj 17 Ağustos 2007, Cuma - 13:36 tarihinde, PrudenT tarafından güncellenmiştir ]
Mesaj tarihi:
@pru

ahehe programı kolpa bulup kullanmadıım için unutmuşum ad-watch'u.. :P

bi de kaspersky heralde bulmaz. mal o :) fürüzlere bakıyo sadece. Bi kere arkadaşın tekinin kaspersky ile koruduu bilgisayarına tecavüz etmişti resmen ad-spy-malwareler...

(hatta bi tanesi vardı tam bombaydı. anti spy olduğunu iddia ediyodu, scan falan yapıyodu, bi de buluyodu. ama silmiyodu eheh para istiyodu silmek için. Timsahlı gayet "kılkuyruk" bi ikonu da vardı...)

[ Mesaj 17 Ağustos 2007, Cuma - 13:44 tarihinde, Mr_Hand tarafından güncellenmiştir ]
Mesaj tarihi:
Off soktuğumun bi sürü spyware buldu temizledim. Bilgisayarım çalışıyor, hiç bir sorun yok ama MSN'in, (yükleyip tekrar kurmuş bulunmama rağmen) açıldığı anda herkese "Bak bunlar resimlerim" diye yollamaya başlıyo ve ben fişi çekene kadar durmuyo... MSN açamıyorum kafayı yiycem, ve kaspersky ile spyware doctor bir şey bulamıyor. Nasıl düzeltilir ki bu ya...
Mesaj tarihi:
hehehe :) işte onu diyorum. Nod32 engel oldu bu virüsün bulaşmasına. ki ben kefallemiştim. ona rağmen engel oldu. bence sen de kullan rahatla. sistemi de rahatlatıyo bayaa. (reklamdan para isticem lan heriflerden :d)
Mesaj tarihi:
Diyorum ya, ben direkt kefallemiştim. nod32 engelledi. Hem de MSN messengerdan da virüs programıyla tarat bilmemne seçeneği dahi ayarlı değildi. Sisteme dosya girdiği anda yakaladı. İşte ööle bişey :) Sistemi de hiç zorlamıyo bi de...
Mesaj tarihi:

Komedi bişeymiş yanlız bu. Şimdi yedim bende. Nod32 saolsun.
Olay anı;
[spo][/spo]

[ Mesaj 18 Ağustos 2007, Cumartesi - 16:15 tarihinde, Buzx tarafından güncellenmiştir ]

Mesaj tarihi:
hijackthis system trayını da temizler..win açılırken otomatik açılan nerdeyse tü programları kapatıp engeler.nasıl anlayacaksın sorusuna cevap pathini iyi kurcalayacaksın ya da registryden iyi anlayacaksın..
Mesaj tarihi:
bu tür konularda aklıma gelen hep şu olmuştur.

ACI YOOOK ACI YOOOOKKKK ÖEARGHHHH!!!!

gerekirse kendi dosyanı feda edeceksin arkadaş.

format mormat delikanlıyı bozar. göğüs göğüse çarpışacaksın!

edit: yani kısaca format atma diyorum. en öküzünden.

[ Mesaj 21 Ağustos 2007, Salı - 00:28 tarihinde, MrLevie tarafından güncellenmiştir ]
  • Yeni Oluştur...