Xaenin Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Hocadan mail gelmesini bekleme. Bekleyince çok zor geliyo sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 anlık gaz. CS i de Albert hocadan alamıyorum, geçmiş olsun. Gülşen Demiröz nası bi hoca bilen? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Kim veriyo? CS ci olcaksan albertten alma zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Gülşen Demiröz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 math201 dersi recit'te ne yapılır? çakışma söz konusu da, dersi aldığım recit'e gitmek yerine başka günkü recit'e gitsem sorun olur mu? (yoklama, quiz vb. şeyler oluyor mu recitte?) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Of yeni bilgisayardan iğrenç bir bız sesi çıkıyor kafayı yiyebilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 yeni bilgisayar dediğin? sabancı verdiği laptopları mı yeniledi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 2 yılda bir her öğrencinin laptopunu yeniliyor ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 ciddi misiniz olm. bak tobba küfür gelecek ona göre Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 xaty said: math201 dersi recit'te ne yapılır? çakışma söz konusu da, dersi aldığım recit'e gitmek yerine başka günkü recit'e gitsem sorun olur mu? (yoklama, quiz vb. şeyler oluyor mu recitte?)quiz oluyor tabi, 3 sene once oluyordu yani, hala da oluyordur mantiken. @sinan: valla bilmiyorum o kadini ilk defa duydum da albert levi cs201'i cocuk oyuncagi gibi bosver. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 fede said: ciddi misiniz olm. bak tobba küfür gelecek ona göreciddiler de o laptoplar kanser arastirmalarinda kullanilacak turden laptoplar yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 @fede ciddiyim ben valla :) @ilke saol ya, bakalım bu hoca nasıl olacak :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 fede said: ciddi misiniz olm. bak tobba küfür gelecek ona göre ^_^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 çok iyi mi yani. abi 3 senedir değiştirmediler ve önümüzdeki 3 sene de değiştirmicek adamlar laptopu. anca soliter 2 filan oynayabilecem yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Penthesilea said: fede said: ciddi misiniz olm. bak tobba küfür gelecek ona göreciddiler de o laptoplar kanser arastirmalarinda kullanilacak turden laptoplar yani. Entegre kameramız bile var lan artık, 2gb ram 160gb hdd. Daha ne yüzsüz burslu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 yok abi kanser ediyolar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Xaenin said: Penthesilea said: fede said: ciddi misiniz olm. bak tobba küfür gelecek ona göreciddiler de o laptoplar kanser arastirmalarinda kullanilacak turden laptoplar yani. Entegre kameramız bile var lan artık, 2gb ram 160gb hdd. Daha ne yüzsüz burslu.oha nasil lan? Abiiii? Dual processor falan de bi de istersen de yikayim o okulu :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Yok celerona borçları falan var sanırım vazgeçemiyolar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 lan okul laptop veriyo altiniza onu bile sikayet ediyosunuz, vefasizlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 oha ağır küfrettim lan. öyle böyle değil. 512 ram 64 mb ekran kartı. 40 gb harddisk var ya. sürekli film siliyorum makinadan. off sinirlendim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Ekran kartını bilemiyorum entegre zaten de, bakamıyorum da vistayı ilk defa bugün kullanmaya başladım da total graphics memory 358mb diyo bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 sabancı burslu mfden girmek için kaç puan gerekiyodu =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 asinanyavuz said: YÖP Kodu Üniversite Adı Fakülte/Yüksekokul Adı Yükseköğretim Programının Adı Puan Türü Sayısı Puan Ortalaması Puan Std. Sapması En Düşük Puan En Yüksek Puan 2171015 SABANCI ÜNİVERSİTESİ (İSTANBUL) MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ MÜHENDİSLİK VE DOĞA BİLİMLERİ PROGRAMLARI SAY-2 243 311.299 12.622 293.466 345.162 2171031 SABANCI ÜNİVERSİTESİ (İSTANBUL) MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ MÜHENDİSLİK VE DOĞA BİLİMLERİ PROGRAMLARI (ONUR BURSU) SAY-2 29 367.107 2.157 364.091 371.251 2171048 SABANCI ÜNİVERSİTESİ (İSTANBUL) MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ MÜHENDİSLİK VE DOĞA BİLİMLERİ PROGRAMLARI (BAŞARI BURSU) SAY-2 54 353.354 4.896 345.984 363.145 2171125 SABANCI ÜNİVERSİTESİ (İSTANBUL) MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ MÜHENDİSLİK VE DOĞA BİLİMLERİ PROGRAMLARI (ÜSTÜN BAŞARI BURSU) SAY-2 8 373.797 1.473 372.277 376.219 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 yurt+okula para vermemek için 373 mü gerekiyo şimdi? Git Sabancı . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aral Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Fena halde kasıyorum şu an 345 için. Bu arada bu sene mezun olmuş mekacı bi adamla konuştum, malzeme bilimlerinde bi arkadaşı varmış "su tutmayan polimer yüzeyler" diye bi deney yapmış. Fayans gibi bişey geliştirmiş su tutmayan.Sonra patentini satmış 5 milyon usd gibi bi paraya. Şimdi şirketi varmış 7-8 kişi çalıştırıyomuş son sınıftaymış. Doğru mu bu? İlk başta pek inanamadım çünkü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar