Pasta Mesaj tarihi: Haziran 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2011 benim de en düşük notum 85 di b gelmiş herkes herşeyden 110 falan aldı heralde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Haziran 17, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2011 Hayır adam sınavları o kadar kolay yaptı ki, 1 kişi 65 aldı sınıfın en düşük notu, gerisi 90-100 arası ben 97. Notlarıma bakmaya gittiğimde sen A getirirsin dedi sonra bilgisayara baktı, bu 65 alan adam hiç bir quize falan da girmemiş, "ben bu çocuğu nasıl geçiricem, bırakmak istemiyorum" diyordu adam. Şimdi o hiç bir derse gelmeyen, sınıfın en düşük notunu alan adama D gelicek, benim hakettiğim not C+ mı 85+ ortalamayla? Böyle saçmalık ben ömrü hayatımda görmedim, iliğine kadar itiraz edicem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KosPer Mesaj tarihi: Haziran 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2011 Beyler sps 102'den F almışım.Term paper'ımda %79 plagiarism çıkmış. Ve disiplin kuruluna yollancakmışım. Ne olabilir sonum bilenleriniz varmı ne yapmam gerekiyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bittus Mesaj tarihi: Haziran 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2011 gg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KosPer Mesaj tarihi: Haziran 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2011 abi korkutmayın ders kalsın eyvallahta başka ne olabilir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fixmen Mesaj tarihi: Haziran 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2011 %79 plag. nedir yahu, ayıp? Full wikipedyayı C/P mi yaptın? Sabancıyı bilmiyorum da bizim okulda (Koç), arkadaşlar okuldan uzaklaştırma almışlardı. Çok ciddi bakıyorlar bu plag. olayına bizim okulda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KosPer Mesaj tarihi: Haziran 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2011 abi bende anlamadımki okadar sitelerden check ettirdim bilmemne bişey çıkmamıştı. paraphrase falan yaptım yani vakit sıkışıktı. uzaklaştırma olursa ne kadar bi süre olur bu? Sadece uyarıyla falan yırtmammı yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Haziran 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2011 uzaklastirilan duymadim daha da, baya ciddi bi olay yani baya ugrastirir. abi iyi de universitede de paper cakilmaz yahu, oturup yazcan yani, bundan sonra oyle yaparsin artik :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Haziran 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2011 öss'yi de kaçırdın, seneye kas. bu sene kafan rahat olsun.. şaka bi yana, ciddi bi olay baya. çıkmış demen de ilginç, farkında mı değilsin? eğer yapmadığına inanıosan itiraz et ve kanıtla, kurtulursun. ama gerçekten yaptıysan baya ciddi bi durum, disipline verirlerse uzaklaştırma alırsın muhtemelen ama sonrasında hep karşına çıkar, bi kere fişlenmiş olcaksın çünkü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KosPer Mesaj tarihi: Haziran 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2011 abi çakılmaz doğru diyosunuzda çok sıkışıktım bide başka durumlar falanda var vaktim yoktu yani. Yoksa bilmediğimden değil sınav notlarımda 80 85. Hocaya mail attım yani görüşeyim en azından kurula kalmadan halletmeye çalışyım. Hiç başına gelen yokmu böle birşey. Yani o ödevi yapmasam bile dersten geçiyodum ya şaka gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Haziran 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2011 29 harf var kaç farklı makale yazılabilir ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Haziran 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2011 abi senin tipinde de tam plagiarism yapacak adam görünüşü var ya :P şaka bi yana ciddi iş, sıçmışsın geçmiş olsun :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Haziran 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2011 valla hocayla görüş, kalemine vur yanlışlıkla yere düşsün, masanın altına gir falan.. ne yap ne et disipline verilmemeye çalış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KosPer Mesaj tarihi: Haziran 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2011 abi daha önce yapmadım böle birşey ya. bukadar ağır olcağını nerden bileyim hatta F görünce asistana atar bile yaptım hiç beklemiyodum yani. Valla uzaklaştırma falan alırsam 6 ay falan biterim yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zaidral Mesaj tarihi: Haziran 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2011 burslu musun? bursunun sansliysan 1/3une, degilsen 2/3une gule gule diyebilirsin. ama burslu olsan da olmasan da bir donem uzaklastirmaya hazir ol. oda arkadasimin bursu kesilmisti. gerci burslari %50ye cektiler dimi? oyleyse daha fazla bile olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
syd Mesaj tarihi: Haziran 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2011 KosPer said: Beyler sps 102'den F almışım.Term paper'ımda %79 plagiarism çıkmış. Ve disiplin kuruluna yollancakmışım. Ne olabilir sonum bilenleriniz varmı ne yapmam gerekiyor?benzeri başımıza geldi. plg olmaz yahu bu ödevde diyerek geçirilmesi sonrasında, 2 kişi aynı kağıdı verdik. arkadaşımın kağıdını bir kız kutudan alıp direk geçirmiş. her nasıl olduysa ben yakalanmadım, onlarda 1 saat süren fırca yediler assigment 0 geldi. sps katalog, o nedenle kalırsın ayrıca bahsettiğim assigment bir mühendislik dersine aitti. asistan hocaya yansıtmadığından yırttılar. bence git asistaninla konuş, hocaya yansıtmama ihtimali var F'in nedenini sonuçta aynı suçtan 3adamın disipline gidip, 2sinin uzaklaştırıldığı bölüm birinci olan 3. kişinin ise olaydan adının silindiği bir okuldayız en komik nokta ise 3 kağıt aynı 2 sinde plg farkedilmiş. 84 73 48 plg farkedilmeden önce verilen notlar. tekrarlıyorum noktası virgülüne kadar aynı kağıt.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KosPer Mesaj tarihi: Haziran 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2011 Hocaya yansıtmış malesef. Hocaya mail attım pazartesi günü görüşme ayarladım bakim konuşcam artık. Ben gerçekten tahmin etmiyordum bu kadar katı olduklarını. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2011 yapman gereken pilacirizm yapmamakti ama yapmissin, gg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Haziran 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2011 yapacaksan da parasınıu ver birine yazdır yani, daha az riskli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2011 ona da guvenilmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Haziran 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2011 Ben bir kere yaptırdım vakit bulamadığımdan, çok da güzel oldu sdfdf gerçi tanıdık falandı yani ondan, yoksa yemezdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Haziran 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2011 abi disiplin diyince aklima hep dela salaginin benim odada cilgin atarken yakalaninca "ben icmiyodum onlar iciyodu" diye yazdigi savunma geliyo, agzina sictimin delasi. sonra o kinama almisti biz uyari almistik gerci sfuhdsafashfads Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Haziran 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2011 ahuahahahhaha süpermiş o :D çok şükür Kaan kuleye çıktığımız anda asansörü çağırma gibi bir akıllılık ettiğinde ya da gruptan 2 kişi IC arkasındaki havuza girdiğinde başımıza bir şey gelmemişti, tek maceram da budur :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KosPer Mesaj tarihi: Haziran 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2011 Abi tertemiz sicilim var. İçerkende yakalanmadım bi kaç kere yurt görevlisi geldi içmeyin dedi gitti falan en fazla o. Şu ana kadarda en fazla elime 2 formül yazmışımdır. Ben kınamayla falan yırtarım diye ümit ediyorum. Bakalım artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2011 ona bile gerek yok, biz burda kinadik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar