Privhunter Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2011 eng102 icin digital portfolio diye bi 15 dakikalik kisa filmimsi bisey cekicez. Bayag bi konusma metini yazdimda gene guzel fikirleriniz varsa eklemek isterim. Forum sitelerinin, email'in ve facebook/tweeter tarzi social networklerin faydalari lazim. Fikirlerinizi bekliyorum. tenks. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Haziran 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2011 araba stikırı nerden alınıyo kaç para? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Haziran 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2011 Üniversite Hizmetleri binasından, 150 TL. Dekont ve ehliyet fotokopisiyle git. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Haziran 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2011 okey saol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Haziran 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2011 100 müş şaka yaptım. http://mysu.sabanciuniv.edu/up/Duyurular/detay.php?no=35904 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaspar Mesaj tarihi: Haziran 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2011 haziran oldu hala problem çıkarıyolar mı sticker için ya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Haziran 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2011 pazartesi gelicem okula öglene dogru okulda olucak olan varsa ses edebilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Haziran 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2011 noldu senin kayıt mayıt işi? sabancıya dönebiliyor musun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Haziran 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2011 işte gelicem bi pazartesi günü de konuşucam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Haziran 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2011 hiüüee hadi kolay gelsin madem. ben okuldayım, canın sıkılırsa ses edersin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mightee Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 sabancı üni 4 yıllık üni fiyatı 30 k tl civarı mı ? buradaki arkadaşlar burslu mu yoksa babaları ev almak yerine bu arkadaşları okula mı gönderiyor oÔ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 ortalama bir refah seviyen olduktan sonra ev almak yerine çocuğunu daha iyi şartlarda okutmak istemenin nesi yanlış ki? Bu özveriyi gösteren çok veli olduğunu tahmin edebiliyorum. Bu paranın dokunmayacağı zengin aile de çok var tabi, neye şaşırıyonuz ki anlamadım =p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kertenkel Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 30k'ya nerde ev alınıyor? hacı hüsrev'de bile evler 50k'dan başlıyor... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 mightee said: sabancı üni 4 yıllık üni fiyatı 30 k tl civarı mı ? buradaki arkadaşlar burslu mu yoksa babaları ev almak yerine bu arkadaşları okula mı gönderiyor oÔ Çalışıp da ödeyen var. Herkesin değer verdiği şeyler farklı olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 mightee said: sabancı üni 4 yıllık üni fiyatı 30 k tl civarı mı ? buradaki arkadaşlar burslu mu yoksa babaları ev almak yerine bu arkadaşları okula mı gönderiyor oÔ gold cap yok abi gerçek hayatta insanın 120k tl den fazla parası olabiliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 abd'de ortalama ozel universite ucreti 200k, gayet normal sabanci, koc, ozyegin vs'nin yilda 25-30k tl almasi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zaidral Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 mezunlari sabanci holdinge aliyor mu, onu soyleyin bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaspar Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 Direk hissedar yapıyolar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Haziran 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2011 zaidral said: mezunlari sabanci holdinge aliyor mu, onu soyleyin bana.AHAHAHAHAHAH abi su dunyanin en buyuk yalani yuzunden sabanci'ya gelen milyon tane lamer vardi lan 2002-2004 arasi. artik oldugunu sanmiyorum, sonradan ogrenmislerdir heralde euhehue itiraf edeyim ben de CS okur, sonra TeknoSA genel muduru olurum falan zannediyordum. Perakende satis lan bildigin sdfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2011 bi de fen lisesi mezunu bu adam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
syd Mesaj tarihi: Haziran 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2011 Penthesilea said: itiraf edeyim ben de CS okur, sonra TeknoSA genel muduru olurum falan zannediyordum. Perakende satis lan bildigin sdfsd bunu duymayı düşündüğüm son kişi sen olabilirdin ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HighSelf Mesaj tarihi: Haziran 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2011 syd said: Penthesilea said: itiraf edeyim ben de CS okur, sonra TeknoSA genel muduru olurum falan zannediyordum. Perakende satis lan bildigin sdfsd bunu duymayı düşündüğüm son kişi sen olabilirdin ;) o da ilginç, Cs yanına çift anadalda psikoloji alıp ekonomi üstüne master yapıp hem akademide cognitive science hem ticarette büyük bi şirket kurmayı veya büyük bi şirkete çok iyi şartlarda çalışma hayalim var... sdfkj abartı oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
syd Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 ya lise gibi tüm dersleri almıyorsun ünivde, o noktayı kaçırmış gibisin ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Haziran 17, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2011 %55 attendance, participation ve quiz toplam ağırlığı olan derste full attendance yaptım, bütün quizlerden yüz aldım, participation notumun full olduğunu hoca söyledi. Gittim midtermden 97 aldım, finalden 90'a yakın bir şey aldım, harikulade bir term paper verdim, adam bana C+ vermiş. Acaip dava etmeye hazırlanıyorum okulu, bir insanın geleceğiyle böyle oynanmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Haziran 17, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2011 Bu arada adamla gidip konuşmuştum, A getirebilirsin diye kendi de demişti. Böyle saçmalık yok dünya üzerinde başka bir okulda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar