riglous Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 Konunun ismi kısacık kaldı, bulmaz zorlaştı. Şuna bir şeyler ekleyin ya... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Privhunter Mesaj tarihi: Ekim 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2010 6 ekim yani bu çarşamba yani istanbulun kurtuluşu. Ders varmı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nuki Mesaj tarihi: Ekim 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2010 hiç istanbul kurtuluşu diye tatil olduğunu göremdim sabancinin. Akademik takvimde de yok yani üzgünüm ders var :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ekim 4, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2010 6 ekim add drop başlıyor gitmeyin bile sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 Başlık çok manidar sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Privhunter Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 eeeeeeh girilmiyor bannerwebe altı üstü bi cip alicam! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 Approval Needed from P.In bu ne demek abi allah aşkına. Kafayı yedirticek bu sistem bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 Ben böyle salak bir olay görmedim. Almam gereken 2 tane ders var, ikisi de hocadan approval ile alınıyor. Request yolladım, öğrenci işleriyle görüştüm, bir tanesinin hocasıyla da görüştüm, yolla hemen açarım seninkini diye ama iki dersten de haber yok, hala mal gibi duruyor orda override requestlerim. Delirmek üzereyim. Bir tanesinin ofis numarasını yanlış yazmışlar, diğeri sabahtan beri odasında değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scheriff Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 al laptopu bekle odaların kapısında:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 Evdeyim abi ben ne uğraşıcam, almıyorum da başka ders. Halledemezlerse götlerinden kan getirerek aldırıcam o dersleri. Bu nasıl bir sorumsuzluktur yani, hem saçma sapan bir iş yapıyorsun, almak isteyene approvalı ben vericem diyorsun, hem de approval requestlerine cevap vermiyorsun add drop gününde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ekim 6, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2010 OH 401'İ ALDIM. 407'den de ses çıksa keşke artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Ekim 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2010 outlook için mail server ne? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaspar Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 burda mevcut ayarlar, ilerleyip sırf sunucu adına bakmaya üşendim ehah. bi dahakine önerim gel gel gel kartele gel sabancı bu arada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 Yalan onlar. SMTP server için port'u 587 yapın diyor, sadece 465 çalışıyor. pop3 ayarlarına girmeyeceğim bile.. Doğrusunu bilen var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaspar Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 @sabanciuniv.edu mailin varsa bir de burda yazanları dene. o yolladığım ayarlar @su.sabanci.. mailleri için, eski sistem. IT'nin sitesindeki ayarlar thunderbirdde çalışıyor, o açıdan bu şekilde de olmazsa onlara danış bence daha kolay olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 turban olaylari nasil gidiyo? benim gibi okulu birbirine katan oldu mu siniflara turbanla giriyorlar diye ehueuh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 ateyis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
syd Mesaj tarihi: Ekim 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2010 yok be ne türbanı bi daha düşündüm de modern diktatörlük + vlsi alan birinin türbanli biri görmemesi de normal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ekim 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2010 modern diktatorler efsane ders abi benim o tum turban olayi da yine bi fass secmeliyle cikmisti ama, Turkiye'de Azinliklar haha, sakin almayin olm olur musun oldurur musun direk ders. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ekim 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2010 Abi benim olduğum derse türbanlı girse gerilirim direk. Madem sınıftan atmıyorsunuz ama disiplin suçu işlemiş oluyor, ben ismini alırım hocam derim alırım ismini kendim disipline veririm valla. Ya da denerim sdfdsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elma Mesaj tarihi: Ekim 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2010 3. sinif endustri dersleri + mktg301 + ger301 aliyorum hicbirinde yok bu arada ger301 cok fena.. siniftaki tek erkek populasyonunu olusturuyorum ben + 7 kiz + polonyali exchange seklinde :) sali gunu eski spor salonunda muzikus partisi var, biz madboyla akiyoruz, gelcek olan ses etsin birlikte akalim, hatta ufak capli pati bulusmasi tadinda biseyler donebilir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ekim 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2010 İlla ki ordayız. Uğrarım yanınıza :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ekim 10, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2010 Abi bizim sınıfta 7 tane pakistanlı vardı market researchde, ilk dersten sonra koşarak çıktılar dersin istatistik+ekonometri olduğunu görüp. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ekim 10, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2010 Bir de japon bir kız var. Derste hoca bişey sordu, kız cevap verdi ama ne dediğini anlamaya imkan yok yani. Hoca baktı "ookeeey" dedi başka konuya geçti ama o kız hala sınıfta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elma Mesaj tarihi: Ekim 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2010 Xaenin said: Abi bizim sınıfta 7 tane pakistanlı vardı market researchde, ilk dersten sonra koşarak çıktılar dersin istatistik+ekonometri olduğunu görüp. abiii onlar benim paki kankalar, official mentorleriyim bu donem. gecen bi pilav yapmislar cagirdi elemanlar, ayip olmasin diye tadina baktim, bakmaz olaydim ya boyle bi damak tadi yok yani.. aksanlarina da hastayim her kelimeyi 10 kere tekrar ettirmem gerekiyo anlamak icin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar