xaty Mesaj tarihi: Eylül 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2010 Cd- almıştı sanırım network, görürse cevaplar sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elma Mesaj tarihi: Eylül 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2010 ms451 baya rahat bi ders ya, gürdal hoca da şeker gibi hoca bol bol not veriyo.. Bi tek timing problem, 2 take home midterm projesini (40ar sayfalık rapor) son 2 hafta vermişti.. Ders genel olarak dataya bakıp yorumlamak üzerine, yani 600 satırlık starbucks anketine bakıp diyebiliyosun işte anketin sonucuna göre 18 yaş altı erkekler white coffe seviyo, ona göre promosyon yaparız satışları arttırızı falan, daha çok mgmt dersi gibi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Eylül 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2010 ödevleri, projeleri falan yük oluyor diyorlar. ona ne diyorsunuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Eylül 16, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2010 elma said: yani 600 satırlık starbucks anketine bakıp diyebiliyosun işte anketin sonucuna göre 18 yaş altı erkekler white coffe seviyo, ona göre promosyon yaparız satışları arttırızı falan Ne biçim ders lan o? OBV101, Stating the Obvious Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
coki2000 Mesaj tarihi: Eylül 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2010 Merhaba ben bu sene kazandım sabancıyı. bu sene verilecek dizüstüler hakkında bilgisi olan varsa paylaşabilirmi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Eylül 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2010 Buradan bakabilirsin yeni dağıtılacak dizüstü bilgisayarlara. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Eylül 16, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2010 HD LED ekran falan lan ne ballı adamlarsınız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
coki2000 Mesaj tarihi: Eylül 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2010 Ama daha mysu id şifrem falan yokki :) Bakamıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaspar Mesaj tarihi: Eylül 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2010 LENOVO G550 Intel Core Duo T4400 2.20 Ghz Çift Çekirdek İşlemci 2 GB DDR3 1066MHZ Bellek 250 GB SATA HDD 15.6'' HD LED Ekran 56 Kbps (V.90) Fax / Modem Entegre 10 / 100 Mbps Fast Ethernet Bağlantısı IEEE 802.11b/g Kablosuz Bağlantı DVD / CD Okuyucu – Yazıcı – Kart Okuyucu 3 x USB (V. 2.0) Port Entegre kamera ve mikrofon Türkçe Q klavye Ses Kartı , 6 Cell Battery SU Logolu Taşıma Çantası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Eylül 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2010 Toshibalardan sonra çok iyi geldi Lenovolar. Toshiba'ların grimsi rengi bile çıkıyordu bir süre sonra, Lenovo'nun üzerindeki malzeme ne kadar dandik olsa da(bilmiyorum dandik mi değil mi) çok memnunum o açıdan. Ayrıca Toshiba'lardan sonra işlemci ve ram konusunda büyük gelişme oldu ve çok şey fark ettirdi. Son olarak batarya ömrünün 1 senelik Lenovo'mda bile 2 saate yakın olması 20 dakikalık Toshiba'lardan sonra çok hoş. (Bu Lenovo vs. Toshiba şeklinde bir yazı değil, sadece okulun verdiği PC'ler arasında bir kıyaslama yaptım.) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
coki2000 Mesaj tarihi: Eylül 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2010 Teşekkür ederim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
coki2000 Mesaj tarihi: Eylül 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2010 Ekran kartı:Intel GMA 4500M-(Paylaşımsız 32mb) 32mb ne yaa:( önecekilerde böylemiydi bide bu bilgisayarları satabiliyomuyuz. Yerine başka bi bilgisayar almak için:? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elma Mesaj tarihi: Eylül 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2010 coki2000, 2 seneyi doldurunca bilgisayarı 350 tl gibi bi rakama satın alabiliyorsun xaenin, abi öyle bi ders o, mgmt tarzı business plan hazırlıyosun dataya bakıp yorum yaparak. 2. take home projesi de şeydi, son 10 yılın tüm eurovision datası verildi, hangi ülke hangi ülkeye kaç puan vermiş, hangi ülke hangi sene grup mu çıkarmış tek mi çıkarmış, ingilizce mi mix mi söylemiş, kaçıncı olmuş kaç puan almış falan, bunları yorumlayarak 50 sayfa rapor yazmıştık, baya da sağlam olmuştu, hatta bizden bi grup eurovision forecast yarışmasına submitlemişlerdi 2. mi ne olmuşlardı, iyi tutturmuştu elemanlar, ders data yığınından bişeyler çıkarabilmece, sözel resmen, azcık excel filtreng falan bilmek gerekiyo ehi evet projesi falan kasış oluyo, ama midterm yok yani 2 tane 3 kişilik grupla yaptığın take home proje var, 2 haftada bir quiz oluyo onlar da basit.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Eylül 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2010 Ekran kartları hiç bir zaman tatmin edici olmadı. Sanırım daha iyisi hiç olmamıştı. O bilgisayarlar sana veriliyor ama okulun malı olarak kalmaya devam ediyor. Süresi dolunca geri veriyorsun (kitapçığı, cd'si, kablosu, çantası vs. ile birlikte) ve yenisini alıyorsun. Ama bazı yıllarda satın alma opsiyonu tanıyorlar ve yeni bilgisayarı almak için eskisini vermek yerine uygun fiyata satın alıyorsun. İleride satın alacaksan satmanın bir sakıncası olmayabilir ama her seferinde satış yapmıyorlar diye biliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Eylül 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2010 Dersin içeriği de fena değilmiş aslında. Datalar sıkıcı konularda olmazsa eğlenceli bile olabilir. Ama ms402'yi de içeriği yüzünden istiyorum, birşeyler kesinlikle katacak bir ders. Yine de kafama takıldı ms451 :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elma Mesaj tarihi: Eylül 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2010 beyler bu laptopları çantasıyla herşeyiyle geri verirken yeni laptopla yeni çanta da veriyolar mı? bence lenovo çantalar daha güzel birsürü bölmesi falan var.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Eylül 16, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2010 Ben sadece laptopu ve kablosunu vermiştim hiç kimse bişey dememişti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Eylül 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2010 Ee ben cd zaten hatırlamıyorum laptopla gelen, kitapçıkları da kim bilir hangi deliktedir. Hadi çantayı da vereceğim diyelim de çanta-laptop-kablo 3lüsünden başka bir şey de veremem. Ceza meza para almasalar bari Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Eylül 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2010 Laptop-kablo-çanta verdikten sonra gerisini dert etmiyorlar zaten.. Yeni çantalara alışamadım ben ya, mavi olması da kötü zaten. Daha büyük diğerine göre ama çok ağır, ayrıca baya da kalın ve gereksiz ufak ufak bir sürü cep-göz var üstünde. Ama kapağının katlanacak kadar çok açılması gayet güzel.. (Cep telefonu için omuz askısı üzerinde bir ek parçası bile var, ilk iş onu sökebilirsiniz.) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cd- Mesaj tarihi: Eylül 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2010 Kaspar said: tam da MS 451 nası bi derstir diye sormaya geldiydim, iyi denk gelmiş. rahat olduğunu çıkarıyorum haliyle, peki bi faydası falan var mıdır onun dışında? bi de CS 408 nasıldır? mekacıyım, son sınıfım. yararı olur mu, alakasız mı kaçar? notu falan tabi bi de.. 408 ağır kaçabilir çok sevmiyosan programlamayı. 3 tane projesi oluyo ilk yaptığın projenin üstüne devam ediyosun hep, en son büyük bi proje çıkıyo işte. Mail client ve server'ı yaptırmıştı bize geçen sene. Beraber proje yapabileceğin bi arkadaşının da alması önemli tek başına yapmak çok zaman alıcı olur çünkü. Çok fazla ilgin yoksa alma bence. Biraz zor olur hem de çok işine yarayacağını samıyorum. Java ya da C#'la yapıyosun son projeyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaspar Mesaj tarihi: Eylül 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2010 teşekkür ettim açıklama için. en son bi düşüneyim artık ama ms 451'e yönelecem herhal. saatleri cuk oturuyo programıma diye düşünmüştüm de gereksiz zora sokacak beni anladığım kadarıyla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elma Mesaj tarihi: Eylül 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2010 ms451 al bence, hem reciti de yok, aslında 3. ders saati de yok gibi bişey, 2 saat lecture + 1 saat quiz şeklinde gidiyo 2 haftada bir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elma Mesaj tarihi: Eylül 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2010 beyler ms302, ms304, ms309 ve ms405 kesin, yanına da bi tane fass ya da fens elective düşünüyorum, mktg olcak gibi.. ms405 de kemal hoca mı ilker hoca mı alınmalı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Eylül 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2010 PatiSA'lar! Yardımınız gerek... Şimdi mgmt201, econ201 ve econ202 alacağım. math203 vermiştim önceden zaten, 4. bir ders daha alıp kapatmayı planlıyorum bu dönemi. sps303 alacaktım ama günü tutmadı, o zaman free elective diyorum. Sayısal ders zaten söylemeyin de dil dersleri dışında böyle çok zorlamayacak aynı zamanda da keyifli olabilecek free elective söyleyebilirseniz çok sevinirim. Yarına kadar halletmem lazım bildiğiniz gibi :) Pazartesi ve Çarşamba baya boş, o günlere gelen ders lazım. Öpüyorum hepinizi, yardımlarınızı bekliyorum. Teşekkürler, sçs edit: Dil dersleri iyi uyuyor aslında. Almanca mı İspanyolca mı? Ben İspanyolca'dan yanayım aslında, nefret ederim Almanca'dan. Ama danışayım dedim. Almanca ve İspanyolca almış olanlar varsa hoca tavsiyesi memnuniyetle alınır ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elma Mesaj tarihi: Eylül 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2010 mktg301 al Ronan'dan, ben fass elective olarak alıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar