Gilean Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2010 okulu maymun ettiniz lan sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cd- Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2010 oha başlık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2010 AHAHAH başlık yerims.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2010 Başlık o kadar iyi ki sabancıya girebilirim. Özellikle sondaki mortis suratı ölümcül darbeyi vurmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2010 ikinci üniversite okutur bu başlık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
syd Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2010 hehahaa sanırım bi mod okulda çalışma bursu ile tanıtım almış ve kendini fazla kaptırmış bu arada cs303 almayan "0" olsun - 1 ve 0 hani- @ilke, abi gider ayak ortalamayı çizdirmiyelim polsle? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lamamama Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2010 lan 233 sayfa ne yazdınız, burayı okusam sabancıya gelmiş kadar olurmuşum gibi geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2010 buralar hep sevgi dolu olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
syd Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2010 şu dönem bir an önce başlasa da rahat etsek =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2010 Ben bu başlığı çok sevdim ya böyle sabancı tartışmak istiyorum. Endüstri mühendisi için yüksek programı var mıdır? Varsa beni alırlar mı kaan lütfen cevapla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scheriff Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2010 abi seneye kimse girmez bu başlıkla okula:) kaan en ufak bi sözün geçmiyor şu pati'de... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2010 ahahahahahah başlık gittikçe mükemmelleşiyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2010 HAHAHAHAHAHAHAHAHAH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2010 <('.' <) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2010 Güncel mesajlara bakıyordum ve bir anda!!! m/ ^-^ m/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2010 keşke sabancı yazsaydım çok canayakın bi komunütüsi var gibi <(^_^)> o/o/o/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2010 ಠ_ಠ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Elma_v2 Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2010 axedice said: Ben bu başlığı çok sevdim ya böyle sabancı tartışmak istiyorum. Endüstri mühendisi için yüksek programı var mıdır? Varsa beni alırlar mı kaan lütfen cevapla. SLP var, sanayi liderleri programı, hoş bişey http://fens.sabanciuniv.edu/lfi/eng/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
syd Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2010 Elma_v2 said: axedice said: Ben bu başlığı çok sevdim ya böyle sabancı tartışmak istiyorum. Endüstri mühendisi için yüksek programı var mıdır? Varsa beni alırlar mı kaan lütfen cevapla. SLP var, sanayi liderleri programı, hoş bişey http://fens.sabanciuniv.edu/lfi/eng/turkiyede kalcaksan mba derim $$ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cd- Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2010 syd sen kaçıncı sınıfsın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
syd Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2010 son sinif hatta biz senle 5 senedir tanisioz ya da 4 yok 5 sene hazirlikta orcunla pes e gelioduk sizin odaya =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Privhunter Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2010 ne hallere getirdiniz okulu -.- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cd- Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2010 syd said: son sinif hatta biz senle 5 senedir tanisioz ya da 4 yok 5 sene hazirlikta orcunla pes e gelioduk sizin odaya =) hmmhshms... isim aliyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
syd Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2010 batu =) olm metalsu cart curtta bile ayni anda takilioduk =) nicki bilmion sanirim ahahha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2010 batu sen mi olcaktın 303 asistanı. alimmi ne diosun cs falan okumuyorum kolay geçilir dersen alıcam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar