Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Danimarka'da sigara yasağı, darısı Türkiye'ye..

zydar

Öne çıkan mesajlar

Vaaay kerizlere bak, ne kadar seksi erkek ve kadın varsa sigara içiyor. Siz de için lan o zaman.

Heh yaşım 29, 14 senedir sigara içerim; Allah hakkı için cebimden sigara çıkarıpta kimseye "içer misin?" demedim.

Gene de, Sharon çok seksi; ama sigarayla ilgisi yok popeye kabul edersin. Kadının kendisi buram buram seks kokuyor. Holivut'un verdiği subliminal mesajların kurbanı değilim ben. Bilerek, isteyerek içiyorum. Barlara gelmeyin diyorum içmeyenlere, çok şey mi istiyorum?
Sosyal ağlarda paylaş

Deliriyorum, seni bi' gün bara alayım ben. Hesap benden; ama sen biranı yudumlarken benim sigara içememem haksızlık değil mi?

Ha dersen ki; barla işim olmaz adam gibi bi' rakı+balık yap kendine, ben balığımı yiyeyim; elim sigara paketine giderse şerefsizim ^^

[ Mesaj 16 Ağustos 2007, Perşembe - 20:37 tarihinde, huun tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

o değil de, insanların sigara içmesinin özendirilmemesi gerekiyor. eğer genç arkadaşlar sigarayı bir bok sanıp, oo içelim bak çok karizma modunda sigaraya başlamazlarsa, bu tarz sorunlar ortaya çıkmaz zaten kendiliğinden. önlemi insanlar sigara içmeye başlamadan önce almak lazım, içen adam her yerde içer gene. tabelanın altında içenler bile var hani.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...