Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Diyelim kaos basladı,naparsınız ?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Bu kadar kaygıları biraz atesleyeyim...
Diyelimki Turkiye'de ic savas basladı.Hatta amerika hafiften sızmaya basladı.Tam bir savas ortamı "geliyorum" der gibi oldu.Ne yaparsınız ? Ailenizmi,vatanınızmı ?
Mesaj tarihi:
Asker ölüyo.Kimin umrunda analar ağlıyo,hükümet hep aynıydı..
Ülkeyi kurtaranlara,kahramanlara bunca laf ediliyo günümüzde..Ayrım heryerde..
Şu saatten sonra bağlamaz artık beni..Yerimiz zaten belli.
Mesaj tarihi:
Şu an olsa kaçarım, yurtdışında kendimi geliştirir geri gelir beyin savaşına katılırım. Ama kendi vatandaşımı öldüremem sanırım. O ancak dış tehditlere karşı olabilir gibime geliyor.
Mesaj tarihi:
Ailemi tam olarak güvenli bir yere gitmesini, gerekirse yurtdışına çıkmasını sağlarım. Ailemi eşimi dostumu her şekilde savunurum. Başkasını tanımam. Sonuçta adı üstünde iç savaş. Gerçekten kim haklı kim haksız belli değil birbirlerini öldüren aynı vatanın evlatları. Savunulacak bir siyasi ideal yok.

[ Mesaj 16 Ağustos 2007, Perşembe - 04:32 tarihinde, Muhallebi tarafından güncellenmiştir ]
Mesaj tarihi:
İdeoloji uğruna öldürmem zaten. Kaos diye bahsettiğimiz şey çıkınca genel olarak zaten insanlar ne için savaştıklarını da unutuyor bir süre sonra veya bu şekilde düşünmeyi yeğleyip ailemi korumayı tercih ederim ben de. Ama onun dışında türbanını aç lan diye bir kadına sözlü saldırı da dahi bulunucağımı düşünmüyorum.
Mesaj tarihi:
Durum gerçekten kaosa vurursa bir noktadan sonra da kaçmak mümkün olmayabilir.Asıl sorun savaşıp savaşılmayacağıdır kanımca.

[ Mesaj 16 Ağustos 2007, Perşembe - 09:18 tarihinde, Akuma_Blade tarafından güncellenmiştir ]
Mesaj tarihi:
ailemi ve sevgilimi alır yurt dışına new york a yollarım. (ev var orda amcam var bide) bende kalır kendi çapımda internetten yürütürüm savaşı. hackler trojan yollar virüs yaratır atar bşiler denerim. baktım bi halt yiyemiyorum, gider askere teslim olurum. gereği neyse yerine getirir, isteniyorsa ölümün içine atlarım.

not: sevgilimin karnına çocuğumu salar öyle giderim askere :d hehehe soyumu düşünmem lazım. ki aslında ben ölürsem sevdiğim insanlarda benim bir parçam yaşasın isterim. birde spermlerimi dondururum. olaki bi sorun oldu diye kalsın.

buradaki evleri satar bir kısmınıda askere yollarım. yarısından fazlasını aileye veririm. çalışmadan rahatça yaşasınlar. en azından zorluklara göğüs gerebilsinler diye.
Mesaj tarihi:
"cebren ve hile ile aziz vatanın bütün kaleleri zaptedilmiş, bütün tersanelerine girilmiş, bütün orduları dağıtılmış ve memleketin her köşesi bilfiil işgal edilmiş olabilir. bütün bu şerâitten daha elîm ve daha vahim olmak üzere, memleketin dahilinde, iktidara sahip olanlar gaflet ve dalâlet ve hattâ hıyanet içinde bulunabilirler. hattâ bu iktidar sahipleri, şahsî menfaatlerini, müstevlîlerin siyasi emelleriyle tevhid edebilirler. millet, fakr ü zaruret içinde harap ve bîtap düşmüş olabilir.

ey türk istikbalinin evlâdı! işte, bu ahval ve şerâit içinde dahi vazifen, türk istiklâl ve cumhuriyetini kurtarmaktır! muhtaç olduğun kudret, damarlarındaki asil kanda mevcuttur!
"

anlatıyor... zaten..
Mesaj tarihi:
saçma sapan konuşmayın arkadaşlar bakın Filistin, Irak, Afganistan çeşitli gruplara bölündüler birbirleri ile savaşıyolar ne hale geldiler ne huzur kaldı ne birlik Türkiye'de bunu başaramadılar başaramıcaklarda sürekli AKP şöle yapıcak böle yapıcak die insanlara korku aşılamayın kimse bi bok yapamaz Türk halkı war
  • Yeni Oluştur...