Nefr Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2007 şimdi bug mıdır, ben mi uonun gelmiş geçmiş en bahtsız lancerıyım bilemem ama, server açıldığından beri bir tek kez at üstünde dismount yapabilmiş değilim. şimdi diyeceksiniz ki atsız yapabildin mi? hayır hiç denemedim tembelim çünkü ama bana yapıldı lancele mi başka şeyle mi bilmem ama yemişliğim var dismount pvpde bugüne kadar emin olamıyordum ama bugün oturup denedik ciddi olarak, yaklaşık 200 vuruştan sadece iki tanesi dismountu denedi, onlar da parrylendi rakibimce. daha doğrusu çok anlamam scriptten, iki kez your attack is parried mesajı aldım diyeyim onca vuruşta, siz çözün şimdi, acaip yavaş, düşük dmglı ve hantal bir silah olan lancein tek esprisi mountedken dismount atabilen tek silah olması, bu olmayınca lancei başka şekilde değerlendirmek gerekiyor, silahın yapısı nedeniyle aklıma gelen ilk yöntemi de buraya yazamam, siz de ilk aklınıza geleni önermeyin büyük ihtimalle banlenirsiniz bu durumda yetkililere sesleniyorum; bug varsa canınız sağolsun, fixleyin demiyorum ama allah aşkına bana da söyleyin bug olduğunu da boşa sopa yemeyeyim =P [ Mesaj 16 Ağustos 2007, Perşembe - 02:39 tarihinde, Nefr tarafından güncellenmiştir ]
Cons Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2007 abi at üstünde dismount olmuyor ahah edit: şimdik şöyle oluyor. oynadığım bütün runuo serverlarda olmuyordu ama dedim nefrin bi bildiği vardır straticse baktım "Perfect for the foot-soldier, the Dismount special attack can unseat a mounted opponent. The fighter using this ability must be on his own two feet and not in the saddle of a steed (with one exception: players may use a lance to dismount other players while mounted). If it works, the target will be knocked off his own mount and will take some extra damage from the fall. Dismounts the target. Inflicts 15-25 additional physical damage. Cannot use this while mounted, unless using a lance." diyor. yağni sanırım script eklenmesi lazım. [ Mesaj 16 Ağustos 2007, Perşembe - 02:42 tarihinde, Cons tarafından güncellenmiştir ]
Nefr Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2007 onu diyorum işte, ama sen mesajı at üstüne dismount mu olur diye mi attın, saptama mı yaptın emin olamadım şimdi =] eğer ilkiyse; lance bunu yapabilen tek silah, diğer dismount abilityli silahlar at üstünde işlemiyor ama lance ile mümkün normalde, yani normalden kastım osisel olarak tabii runuoyu bilmiyorum, onu soruyorum
Cons Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2007 az daha bekleyeydin ya mesajı editliyodum fdkgg
Nefr Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2007 lol ben de aynı yazıyı arıyordum tam buldum copyledim, paste aşamasına gelmiştim editini okudum =P
Sage Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2007 Abi lance zaten at üstünde kullanılan bir silah. Atsız kullandığını düşünsene koşarak böyle eheh.
Cons Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2007 runuoya koyam o zaman yıllardır bizi yemişler dsfgasd
Dela Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 delikanli dismount vurmaz, atindan dusurecegi adami ceset olarak serer yere. nerf izle gostereyim sana bi gun aga.
Sailor Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 baya önce de söylenmişti bu, o zaman denemiştim güzelce çalışıyordu. senin hatrına bi daha bakayım hadi :)
Emaleth Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 bola ball'lar da dismounta yarıyordu di mi? onlar nası kullanılıyor?
Mirage Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 Script'lere baktım. Bir bug var gibi. Daha doğrusu lance kullanırken sadece karşı taraf da lance kullanıyorsa dismount çalışıyor script'e göre. Bug'dır muhtemelen.
Predator Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 Bola ball içinde attan inip bolaya çift tık atıp düşmanı seçiyon düşüyo. Belli bi mesafesi var tabi atmak için
ad3m Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 said: "Perfect for the foot-soldier, the Dismount special attack can unseat a mounted opponent. The fighter using this ability must be on his own two feet and not in the saddle of a steed (with one exception: players may use a lance to dismount other players while mounted). If it works, the target will be knocked off his own mount and will take some extra damage from the fall. Dismounts the target. Inflicts 15-25 additional physical damage. Cannot use this while mounted, unless using a lance." [ Mesaj 16 Ağustos 2007, Perşembe - 10:54 tarihinde, ad3m tarafından güncellenmiştir ]
Mirage Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 Tamam ben script'i düzelttim. Artık olay Leath yada Sailor'da bitiyor. Script'i yükleyip restart atmaları lazım (olay yerinden kaçar).
ad3m Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 Uo da en uyuz olduğum ability bu arada macroları var millette lance falan gerek yok 1 sn içinde silahını çekip attan inip sana çakıp geri binip atını kesiyor =( B.ku çıkmış oyunun diğer serverlarda... PS : Bu macroyu kullananlar çıkarsa eğer attan indikten sonra bi timer yapılması gerekecek geri binebilmesi için şimdiden uyarayımda :P
Mirage Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 ad3m öyle bir timer var zaten. Dene istersen.
ad3m Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 Abi ilk açıldığında girmiştim serverada test etme olanağım olmadı sadece çok uyuz birşeydi belirtmek istedim şimdiden önlem alınmışsa çok iyi.
Mirage Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 Default olarak var öyle bir timer. Saldıran kişinin timer daha kısa ama. Dismount edilen kişi uzun süre binemiyor.
Sacros Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 Hiding skillinden rahatsız olmaya basladım ben. Adam saklanıyor, sansa ya da neyse iste reveal atıp cıkarıyorsun ortaya saniyesinde yeniden kayboluyor. E niye reveal attık o zaman? Buna da bi ayarlama yapılırsa sevinirim.
xaty Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 reveal yerine direk area büyüsü at :) o dismount penalty time çok lazım bişi ya :) o olmasa atı nasıl kescez :P (faction savaşında at kesmek gibisi yok :D)
LethE Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 bide adam öldükten sonra kesmesen :(
Hergonan Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 Xaty thief maviyse sen de maviysen area büyüsü ona işlemez ki
Nefr Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 mirage aslansın, sailor kaplansın benden başka bi allahın kulu lance kullanmadığı için tutmamış yani şu ana kadar hehe neyse, siz oldu yazana kadar lancesiz takılcaz artık, oh be kafamda belimde kırıp durdular bunca zamandır lancelerimi =]
Apache Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 simdi filmlerde izliyoruz boyle iki atlı karsı karsıya ellerinde mızraklar biri yolun ilerisinden oburu gerisinden karsılıklı kosturuyorlar kım patlatırsa o kazanıyor. kosarak mızrakla adam dusurmek nedır dusunnce bılecok komık.sopaynan falan vursun heuh skillini kullanıyorsun dimi bir ihtimal.
philoxenus Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 @ Apache Görüntü olarak gayet eğlenceli olabilir ama katılıyorum :-)
Öne çıkan mesajlar