fenris Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 patch inide yükledim ama oyun çok çöküyo yaw :( özellikle diplomasi ekranında.bi çare bilen var mı? bulamadım forumlarda filan.
MrLevie Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 warlords da multiplayer vardı. herhalde bunda da vardır. multi oynamayı öneriyorum. oyun uzun olduğundan ayrı ayrı zamanlarda oynanır. var mı oynayacak haftasonu?
DoruK Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 biz landan oynuyoruz mutlaka yarım saate kalmadan senkronizasyon gidiyor falan, pek olmamış multi.
arcane Mesaj tarihi: Mart 5, 2008 Mesaj tarihi: Mart 5, 2008 fenris said: patch inide yükledim ama oyun çok çöküyo yaw :( özellikle diplomasi ekranında.bi çare bilen var mı? bulamadım forumlarda filan.Benim yaşadığım çökmeler hep grafikler yüzünden oldu. Yüksek bir ayarda rahat oynayabiliyor olsan bile aradan 4-5 saat geçince artık ram mi doluyor nedir oyun çökebiliyor. Biraz kısınca hiçbir sorun yaşamadım. Oyunun multisinde hiçbir sorun yok. LAN'dan en aşağı 20 saat oynadık. Belki 1 veya 2 kez çökmüştür. Zaten çökme dostu bir oyun, bir kişide çökmediği sürece aynı andan save almadan devam edebiliyorsunuz. Herkeste çökerse zaten network sorununuz vardır.
Mirage Mesaj tarihi: Mart 5, 2008 Mesaj tarihi: Mart 5, 2008 fenris said: patch inide yükledim ama oyun çok çöküyo yaw :( özellikle diplomasi ekranında.bi çare bilen var mı? bulamadım forumlarda filan. Mirage said: My Documents/My Games/Beyond The Sword/CivilizationIV.ini içinden HideMovieBackground = 0 satırını HideMovieBackground = 1 yapınca düzeldi bende bahsettiğin çökmeler. Şimdi sadece durduk yerde çöküyor. :p arcane said: O dediğin ayar options'da da var. Ben o sorununu hallettim ancak nasıl hallettiğimi hatırlamıyorum. smiling smiley
dusbuku Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 MERHABA ARKADASLAR CIVILIZATION OYUNCUSUYUM. BEYOND THE SWORD OYUNUNU BULAMIYORUM. KOLAYCA BULABILECEGIM BIR YONTEM BILIYORSANIZ PAYLASIR MISINIZ LUTFEN?
raider Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 Sen bu konuyu bulmuşsun, oyunu hayli hayli bulursun
hamsilipilav Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 dusbuku said: MERHABA ARKADASLAR CIVILIZATION OYUNCUSUYUM. BEYOND THE SWORD OYUNUNU BULAMIYORUM. KOLAYCA BULABILECEGIM BIR YONTEM BILIYORSANIZ PAYLASIR MISINIZ LUTFEN? steam, torrent, warez, binbir tane oyun satıcısı...vs
Gallant Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 bir ara epey ucuza civ 1-4 paketi vardi, 10-20$ civarinda belki d&r da bulursun. Olmadi steam takip et.
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Şubat 19, 2013 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Şubat 19, 2013 Civ V denemelerinden sonra buna geri dondum. Civ oyunlarinin zirvesi bence.
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Şubat 20, 2013 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Şubat 20, 2013 Oyun budur ya, Civ V geldi gereli Civilization tadini unutmusum. Dun saat 13 gibi basladim, 626. tur'da kapattim simdi, barut yeni kesfedildi daha.
Öne çıkan mesajlar