Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Civilization 4:Beyond The Sword(Expansion Pack)

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
warlords da multiplayer vardı. herhalde bunda da vardır. multi oynamayı öneriyorum. oyun uzun olduğundan ayrı ayrı zamanlarda oynanır. var mı oynayacak haftasonu?
Mesaj tarihi:
fenris said:
patch inide yükledim ama oyun çok çöküyo yaw :( özellikle diplomasi ekranında.bi çare bilen var mı? bulamadım forumlarda filan.
Benim yaşadığım çökmeler hep grafikler yüzünden oldu. Yüksek bir ayarda rahat oynayabiliyor olsan bile aradan 4-5 saat geçince artık ram mi doluyor nedir oyun çökebiliyor. Biraz kısınca hiçbir sorun yaşamadım.

Oyunun multisinde hiçbir sorun yok. LAN'dan en aşağı 20 saat oynadık. Belki 1 veya 2 kez çökmüştür. Zaten çökme dostu bir oyun, bir kişide çökmediği sürece aynı andan save almadan devam edebiliyorsunuz. Herkeste çökerse zaten network sorununuz vardır.
Mesaj tarihi:
fenris said:
patch inide yükledim ama oyun çok çöküyo yaw :( özellikle diplomasi ekranında.bi çare bilen var mı? bulamadım forumlarda filan.

Mirage said:
My Documents/My Games/Beyond The Sword/CivilizationIV.ini içinden

HideMovieBackground = 0 satırını HideMovieBackground = 1 yapınca düzeldi bende bahsettiğin çökmeler. Şimdi sadece durduk yerde çöküyor. :p

arcane said:
O dediğin ayar options'da da var. Ben o sorununu hallettim ancak nasıl hallettiğimi hatırlamıyorum. smiling smiley
  • 3 yıl sonra ...
Mesaj tarihi:
dusbuku said:

MERHABA ARKADASLAR

CIVILIZATION OYUNCUSUYUM. BEYOND THE SWORD OYUNUNU BULAMIYORUM. KOLAYCA BULABILECEGIM BIR YONTEM BILIYORSANIZ PAYLASIR MISINIZ LUTFEN?

steam, torrent, warez, binbir tane oyun satıcısı...vs
  • 1 yıl sonra ...
  • Genel Yönetici
Mesaj tarihi:
Oyun budur ya, Civ V geldi gereli Civilization tadini unutmusum. Dun saat 13 gibi basladim, 626. tur'da kapattim simdi, barut yeni kesfedildi daha.
  • Yeni Oluştur...