fenris Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 patch inide yükledim ama oyun çok çöküyo yaw :( özellikle diplomasi ekranında.bi çare bilen var mı? bulamadım forumlarda filan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 warlords da multiplayer vardı. herhalde bunda da vardır. multi oynamayı öneriyorum. oyun uzun olduğundan ayrı ayrı zamanlarda oynanır. var mı oynayacak haftasonu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 biz landan oynuyoruz mutlaka yarım saate kalmadan senkronizasyon gidiyor falan, pek olmamış multi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mart 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2008 fenris said: patch inide yükledim ama oyun çok çöküyo yaw :( özellikle diplomasi ekranında.bi çare bilen var mı? bulamadım forumlarda filan.Benim yaşadığım çökmeler hep grafikler yüzünden oldu. Yüksek bir ayarda rahat oynayabiliyor olsan bile aradan 4-5 saat geçince artık ram mi doluyor nedir oyun çökebiliyor. Biraz kısınca hiçbir sorun yaşamadım. Oyunun multisinde hiçbir sorun yok. LAN'dan en aşağı 20 saat oynadık. Belki 1 veya 2 kez çökmüştür. Zaten çökme dostu bir oyun, bir kişide çökmediği sürece aynı andan save almadan devam edebiliyorsunuz. Herkeste çökerse zaten network sorununuz vardır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Mart 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2008 fenris said: patch inide yükledim ama oyun çok çöküyo yaw :( özellikle diplomasi ekranında.bi çare bilen var mı? bulamadım forumlarda filan. Mirage said: My Documents/My Games/Beyond The Sword/CivilizationIV.ini içinden HideMovieBackground = 0 satırını HideMovieBackground = 1 yapınca düzeldi bende bahsettiğin çökmeler. Şimdi sadece durduk yerde çöküyor. :p arcane said: O dediğin ayar options'da da var. Ben o sorununu hallettim ancak nasıl hallettiğimi hatırlamıyorum. smiling smiley Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Mart 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2008 ok saolun bi deniyim onu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dusbuku Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 MERHABA ARKADASLAR CIVILIZATION OYUNCUSUYUM. BEYOND THE SWORD OYUNUNU BULAMIYORUM. KOLAYCA BULABILECEGIM BIR YONTEM BILIYORSANIZ PAYLASIR MISINIZ LUTFEN? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dusuncelihayvan Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 /reserved Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raider Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 Sen bu konuyu bulmuşsun, oyunu hayli hayli bulursun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 dusbuku said: MERHABA ARKADASLAR CIVILIZATION OYUNCUSUYUM. BEYOND THE SWORD OYUNUNU BULAMIYORUM. KOLAYCA BULABILECEGIM BIR YONTEM BILIYORSANIZ PAYLASIR MISINIZ LUTFEN? steam, torrent, warez, binbir tane oyun satıcısı...vs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
manve Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 torrent dedi, ban!!11bir! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 bir ara epey ucuza civ 1-4 paketi vardi, 10-20$ civarinda belki d&r da bulursun. Olmadi steam takip et. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Şubat 19, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2013 Civ V denemelerinden sonra buna geri dondum. Civ oyunlarinin zirvesi bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Şubat 20, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2013 Oyun budur ya, Civ V geldi gereli Civilization tadini unutmusum. Dun saat 13 gibi basladim, 626. tur'da kapattim simdi, barut yeni kesfedildi daha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Şubat 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2013 oha sajhduıasda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar