Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2007 @khala, chelsea'ye özentilik mi yoksa bu? chelsea'nin kreasyonundan seçmişsiniz.işte büyük takım budur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2007 Fistan 2 gün öncesine kadar "ManU'ya özenmekteyiz, herşeyimizi maliyetten transfer politikasına kadar hepsini ona bakarak oluşturuyoruz" diyen bir takımın taraftarısın, bence özenmek konusunu gündeme getirme :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2007 forma baska maliyet yönetim başka agali Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2007 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
silverhelm3 Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2007 adidas'ın bu seneki standart tasarımı işte? fenerbahçe kendi istegiyle fenerium'a yaptırıyor tasarımı,ne ki tartısmanın amacı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2007 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2007 o forma tipi fix herkes için butun londrada oxford street üzerinde spor magazasını geziyordum chelsea formaları ilişti gözüme khalanın koydugu forma idi aynı forma tipini farklı takımlara uyarlamıslar renkleri değiştirip [spo]bu arada su birbirinize laf atma, takımlarla alay etme vb tutumları sürdürmeye devam ediyorsunuz mesajlar silinior falan ama hep böyle sürmez herhalde farkındasınız? bu nedenle 2 kişi yorungeye uctu geçenlerde [/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lucky Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2007 fistanın ve fenerlilerin dediğine göre tüm dünya takımları köy takımı haline gelmiş.... gsde bi ara o turkuaz renkli formalardan çıkarmıştı ve harbiden iğrenç olmuştu.. fenerinki daha bi iğrenç olmuş... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lucky Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2007 said: Fistanla futbolmu tartışılır her konuyu kendi yönüne çeviren polemik makinasından başka ne ki? Bırakın istediğini desin kendini eğlendirsin.. Şu futbol bölümünün sapmasında ve gerilmesinin birinci nedenlerinden.. Gidin bakın futbol bölümündeki 100 mesajından 70'i karşıdakine saldırı ve ezme değilse, provakasyon değilse.. Kesinlikle katılıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2007 bende. Fistan ölsün! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Passanger Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2007 Fistan sürünsün!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2007 eziliyoruz diyin yazmayız ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2007 sdfsdf ( ben lorrotar ) [ Mesaj 19 Ağustos 2007, Pazar - 17:11 tarihinde, Drall tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2007 bende black Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2007 meet joe black Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2007 abi fistan dalga geçiyor eğleniyor siz de sinirleniyorsunuz ben ona gülüyorum sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2007 bu servet yakacak bizi yakacak!!! feneri yaktı şidmi de bizi yakacak!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2007 bursada bi topu kaleden çıkardı ama sayesinde 2 puan kardasınız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2007 Servet GS'de de tutunamazsa bi daha hiçbi takımda tutunamayacağını biliyo üst düzey olarak. Sıradan bi anadolu topçusu olmamak için son şansı. O yüzden kısa sürede toparlar diye ümit ediorum. Bakalım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar