Breedan Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2007 raki içsin geçer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2007 cidden yazık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2007 Bekir Coşkun'un istifa ettiği haberi doğrulandı. kapıcıya söyledim yarından itibaren almıyorum hürriyet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2007 evet bende almıyorum artık . Cumhuriyet ve Vatan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2007 vatan da doğanın değl mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2007 alamadı henüz sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2007 Kanaltürkte program var konuyla alakalı bi bakın isterseniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2007 posta gazetesi kimin ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2007 Vatan da almayın. Bunların elinde olmayan tek gazete Cumhuriyet kaldı. Onu da yarın kapatırlar dert değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2007 Hürriyet almıyoruz artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2007 kötü olmuş hiç sevinemedim. kahraman olacak en son adam, şindi iyice kıymete binecek. neden işten çıkartıldığını merak ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2007 bugunki yazsını diyorlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2007 o yazı ne gibi bi sebep oluşturabilir ki işten çıkarılmasına? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2007 bilmiyorum yazıda kayseriyle ilgili birşeyler söylüyor abdullah gülün hücüne gitmiş olabilir ya da derginin yukarılarda sahipleri vardır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2007 neyse elbet çıkar ortaya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Delirium Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2007 isedikten sonra sifonu cekmedi diye kovmadılar heralde, boyle ratingi yuksek bir yazarı kovmanın elbet bomba gibi bir de sebebi vardır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2007 Ben de Yılmaz Özdil de geldi, müthiş oldu müthiş oldu diye sevinirken, Emin Çölaşan'ı atmışlar. kafam girsin aydın doğana. Ha illa "terazi dengelemek" ile uğraşıyor bu salak adam. al işte. Yılmaz Özdil'i getirdim diye terazi dengeleyip Emin Çölaşan'ı atmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2007 Emin Çölaşanı atmak için Yılmaz Özdili getirdi aslında.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2007 said: Vatan da almayın. Bunların elinde olmayan tek gazete Cumhuriyet kaldı. Onu da yarın kapatırlar dert değil. O kadar kolay değil lol. Cumhuriyet'i siz ne sandınız :) Uğur Mumcu gibi, Ahmet Taner Kışlalı gibi canını feda etmiş kişiler oldu. Bir iki zibidiye mi pabuç bırakacaklar :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wildpervert Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2007 harbi gene yazıklar olsun çekiyorum burdan. bütün topiklerde hani şu şu kesin laf atıyo diyosun. bütün topiclerde itina ile laf atıyo. medyaya sansürdür bu arkadaşlar. sizin hiç duymadığınız, görmediğiniz, o çok sevdiğiniz, iftiralar atıyolar dediğiniz, gülünüzle rte nizin, i.melih gökçeğin, unakıtanın, daha birçoğunun, belgeli belgeli herşeyini ortaya koyup, yıllarca uğraş vermiş bir adamın işine son veriliyor ve oh oh çok güzel olmuş diye birşey sölüyorsunuz arkasından. iştie belli zaten bişi görmeye niyetiniz olmadığı. burda, atatürke, türk halkına yapılan küfürlü hakjaretli topicte bile, düşünce özgürlüğü diyebilen insanoğlu, burda yazık, takip etmesem bile gazetecilerin işine son verilmesi çok yanlış bir harekettir. bile diyemiyosa, SHAME ON YOU Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wildpervert Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2007 birde hepinizi hürriyeti protestoya davet ediyorum. tek aldığım gazete hürriyetti, artık onuda almıcam. zamanında, ki tabi siz bilmessiniz böle gazete okumayla, tarafsız medyayla, birşeyleri öğrenme çabasından çooook uzak insanlar olduğunuz için, herneyse zamanında bekir coşkun, emin çölaşan bide oktay ekşiydi sanırım, üçünü birden tatile çıktılar diye yazılarına son vermişlerdid. tabi ondan sonra çılgınlar gibi telefonlar fakslar yağıp, "noluyo ya, nası 3 ü birden tatile çıkıyo" diye hürriyetin telefonları kitlenince, birden 3 ü geri gelmişti. teey tey hayır, gerçeklerden bu kadar uzak dururken, öğrenmekten bu kadar acizken nası rahat uyuyosunuz gece? bi tedirgin olun ya, hepimizin ülkesi bu ya. mehmet ali birandlar kovalasın sizi ya, mehmet barlaslar kovalasın ya! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2007 Haha demokratik ülke. Aydın Doğan karar vermiş işte demokratik hakkını kullanarak,sahibi çünkü o gazetenin,istediğini yapar işte. Ne bekliyorsun, sürekli iktidara b.k atan bir gazeteci'yi mi tutacaklardı? said: zamanında, ki tabi siz bilmessiniz böle gazete okumayla, tarafsız medyayla, birşeyleri öğrenme çabasından çooook uzak insanlar olduğunuz için Aşağılama olm bizi. 2 oldu. Verecem ayarı. Kötü olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemad Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2007 hürriyet almayın aldırmayın bunun tek çözümü bu. benim asıl merak ettiğim diğer adam gibi yazarların ne yapacağı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MarcOConner Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2007 ben aslında bekliyodum bunu cunku adam cok iyi arastirip bişeyleri ortaya cıkariyo ki su anda aydın dogan hiç bi şeyin ortaya cıkmasını istemez ein colasanın hurriyet disında bi mail adresini bilen birisi varmi yazsın da bi mail atiym... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apis Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2007 Emin Çölaşan ve Bekir Coşkun olmadığı için, ne yazıkki Hürriyet benim için artık boş bir kabuktur. Türkiyenin en değerli 2 yazarını, hükümet yalakalığı için harcayan Hürriyet yönetimini canı gönülden kutlarım. Bundan sonra yaslanacağınız kesim sadece "göbeğini kaşıyan adamlar" ve iktidar olacak. Ama biliyoruzki bu yalakalıkla ne Aydın Doğanın, ne de Ertuğrul Özkökün sırtı yere gelmez artık. Yazık... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar