fenris Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2008 worlds and monsters ı indirdim baya bişey var ama final haftam uğraşamam şimdi :P axedice filan indirip yazsın buraya :P yanlız planescape i 4th uyarlıyabileceğimizi hiç sanmam :( devil demon filan yok hepsine demon deniyo.demon özelliklerini saymışlar.işte paraya,şana,şöhrete önem vermez,yakıp yıkmaktan başka bişey yapmaz filan diye...blood war hiç yok zaten. evil god lara demonlar hizmet etmiyor;evil angellar hizmet ediyo :S ööle bi sürü şey var işte... axedice işsiz güçsüzsün zaten :p bi zahmet bi özet yazıver şuraya.ben okudum ama geyiğini yaparız.
Venator Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2008 Planescape'in haklarını WhiteWolf satın aldı zaten o yuzden 4th editionda planescape ve plane'ler konsepti o yuzden yok.
fenris Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2008 gerçekten mi? o.O nette bunun için petition filan var ama aldığını görmedim.
Kaede Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2008 Venator said: Planescape'in haklarını WhiteWolf satın aldı zaten o yuzden 4th editionda planescape ve plane'ler konsepti o yuzden yok. Kaynak gösterirmisin
lord_gorthaur Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2008 ya aslında bu yeni sistem ve konseptte bakığımda yepyeni bir dnd görüyorum aslında 4th yerine başka bir isim verselerdi daha iyi olurdu cosmoloji olayını kaldırmış evrenleri yeniden yazmışlar
fenris Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2008 wotc 4th ed. ının matbaaya gönderilişini pasta keserek kutlarken
Kaede Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2008 Pasta ile kutlama diyince bende devasa birşey bekliyordum. Bunun gibileri tek başıma yiyorum ben beah
fenris Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2008 4th ed. wizard http://zip.4chan.org/tg/src/1210456910863.jpg http://zip.4chan.org/tg/src/1210456910863.jpg paladin http://zip.4chan.org/tg/src/1210456989112.jpg http://zip.4chan.org/tg/src/1210457006804.jpg pala da divine challenge dediği bildiğiniz mmo taunt u :( ühü resimler büyümüyo :( 4chan ın tg sinde var çoğu class bakıverin.
Apis Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Açıkçası 2nd Editiondan beri DND sistemini daha bir hack&slash'e çeviriyorlarmış gibi geliyor bana. Belki kendi hüsnükuruntum ama genel olarak bütün firmalarda daha bir "basitleştirme" eğilimi var gibi geliyor bana (Bkz. Sony-Star Wars Online) Bunla daha geniş kitlelere ulaşacaklarını düşünüyorlar. Bunu genel olarak bütün oyun-eğlence sektöründe görebiliriz. Masaüstü de nasibini alıyor işte bundan.
BonePART Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 abicim interrupt feln yaziyo lan buyude bu ne be magic the gathering mi butun sistemleri sikip attilar zaten world of darknessda cok karisikti 13 klan 5 6 neyinize yatmiyo gibi sacma bisiye dondu
Cuce Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 iyidir bence, ad&d ve 3. editionda sacma sapan büyüler combolar var. interruptı instant falan derken belki bi ceşit olur
BonePART Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 aga tamamda d&d sadece FR deilki her bi boku hack and slash yapiyolar guzel dunyalarin hepsini kapadilar darksun bitti ravenloft bitti dragonlance bitmekten beter ettiler 4 kol esli pisti yaptilar oynu yane her bi seyi bilgiayar oynuna ceviriyolar ne anadim o zaman ben masaustu oynamaktan ki
Jaan Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 dnd amerikalıların gözünde hala monopoly den hallice bir oyun bence. Zindan olacak kare kare harita olacak. onun üzerinde adamını ilerletecen, büyü atacan sonra loot alacan. (örnek dnd online :P )
axedice Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 D&D Online 2'nin ayak sesleri bunlar. Tam mmoluk yapmışlar sistemi.
fenris Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 BonePART said: butun sistemleri sikip attilar zaten world of darknessda cok karisikti 13 klan 5 6 neyinize yatmiyo gibi sacma bisiye dondu nwod ayrı bi olay.clan lar azaldı ama sonsuz tane bloodlines geldi üstüne. D&DO 2 için şahane olacak işte :P ben açıkcası 4th a geçmeyi düşünmüyorum.gördüklerimi hiç beğenmedim.zaten çok az oynayabiliyoruz grubumla, bi de buna kasamayız :(
axedice Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Preview adventure tadında bişey çıkmış, bi 8 10 sayfa kuralları anlatıyormuş. Torrentçiler indirin bakıyım. Bide nette şöyle bişey gördüm eheu said: -Tyr kills Helm because of lies Cyric told. I want to state this again. The god of justice, truth, and overall "lawful good" kills the god of unwavering loyalty, honesty, and strict creedence to the law because the god of lies told him to. -Lathander, the second most worshiped god in all of faerun, the perfect example of Neutral Good, decides to become Amunator. Amunator is a very strict neutral god, who's basic credo seems to be "OBEY, PEASANT." He is also known - or rather, NOT known - for being the completely forgotten god of the sun of some anchient people. He isn't worshiped by anyone. Some sources claim this change occured when Lathander's mind broke while trying to comprehend just what the fuck the writers were doing when they made Tyr kill Helm.
Kaede Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 FR lore içine etmişler ki zaten uzun zamandır düzgün FR romanı çıkmıyordu. Benimde pek bir beklentim kalmadı FR dan. Sevdiğim bir tane kahramanı yok nalet settingin. Toptan Eberron'a göç ederiz biz herhalde :>
fenris Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 said: Preview adventure tadında bişey çıkmış, bi 8 10 sayfa kuralları anlatıyormuş. koyduğum char. sheet ler ordan zaten. o ikinci alıntı olayı biraz fazla basitleştirmiş.öyle olmuyor tabi ki ama yinede sonuç aynı.FR filan kalmadı yani.yeni dünya yaratacaklarına, FR ın içini boşaltıp adını tutuyolar. monte cook un anlattığı 3.0-3.5 olayından beri RPG camiası böyle paragözlük, böyle rezalet görmedi.
axedice Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Bilimum torrente düşmüş bu arada. İndirdim okuyorum. Ders çalışmamak için bahane çok bende :P
ssj4songoku Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Kitaplar(hem romanlar hemde rulesetler) çıktığında alıp okumak lazım. En iyi o zaman anlaşılır iyi mi olmuş kötü mü. Fakat şuan ki hali ile hiç iç açıcı gözükmüyor.
fenris Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 beğenmedim. tam olarak classları görmeden çok yorum yapmıyım ama ben pala nın taunt atmasında bitmiştim zaten. bu yeni critical hit (max dmg ı koyuyosun.ikiyle filan çarpmak yok) enteresanmış.ölmek gittikçe zorlaşıcak gibi.
Kaede Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2008 4E PHB .pdf si bir kaç saat önce çıktı. Tek kelime : REZALET 4E'a geçmeyi düşünenlere kolay gelsin. Gidip biraz daha para verip WoW falan oynayın. Link vermek doğru olmaz herhalde isteyen ÖM atsın rapid linki için
Kaede Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2008 Bir örnek verelim mesela Quest Cards You can give the players index cards to help them keep track of their quests. Each card should include the quest level, the start of the quest, the goal, and the possible outcomes the characters are aware of. Türkçe meali QUEST LOG LOL Başka bir güzellik ENCHANTING Bildiğin WoW Enchantingi. İşine yaramayan magicalı disenchantle sonra gelen arcane dustla (residuum diye isim vermişler) işine yarıyacak bir enchantment bas. Az önce gözüme çarpan birşey de ... PORTALS. Her büyük şehire lazım. Bir şehirden diğerine gemi ile seyahat mi ? Yok artık daha neler. Geç turnikeden 1 gp ile atla portala oh mis. Teleportation Circles A feature of major cities that helps cement their important place in the economy of the fantasy world is the presence of permanent teleportation circles. Rituals such as Linked Portal and Planar Portal rely on these circles, which are commonly found in temples (particularly those dedicated to Ioun, Avandra, or Erathis), universities, the headquarters of arcane organizations, and prominent civic locations. However, since every teleportation circle is a possible means of entry into a city, they’re typically guarded by both military and magical protection. As you design a fantasy city, think about what teleportation circles it might contain and which ones characters who learn Linked Portal are likely to know about. If characters commonly return to their home base city by means of a teleportation circle, you can use that circle as a hook for plot developments in your campaign. What do the characters do if they arrive in a teleportation circle and find all the familiar wards disabled and guards lying in pools of blood? What if their arrival interrupts an argument between two feuding priests at the Temple of the Bright City? Redeeming feature buldum bir tane. Belkide 4E için planları vardı ve tekrar tekrar dünya yaratmak istemediler ? One can only hope Sigil, the City of Doors Somewhere between the planes, neither adrift in the Astral Sea nor rooted in the Elemental Chaos, spins the City of Doors, the bustling metropolis of Sigil. Planar trade flows freely through its streets, facilitated by a bewildering number of portals leading to and from every known corner of the universe—and all the corners yet to be explored. The ruler of the City of Doors is the enigmatic Lady of Pain, whose nature is the subject of endless speculation. How do I merge Gods ? İşte yeni cosmology. Hayırlı olsun The DEITIES Deity Alignment Areas of Influence Asmodeus Evil Power, domination, tyranny Avandra Good Change, luck, trade, travel Bahamut Lawful good Justice, honor, nobility, protection Bane Evil War, conquest Corellon Unaligned Arcane magic, spring, beauty, the arts Erathis Unaligned Civilization, invention, laws Gruumsh Chaotic evil Turmoil, destruction Ioun Unaligned Knowledge, prophecy, skill Kord Unaligned Storms, strength, battle Lolth Chaotic evil Spiders, shadows, lies Melora Unaligned Wilderness, sea Moradin Lawful good Creation, artisans, family Pelor Good Sun, summer, agriculture, time Raven Queen Unaligned Death, fate, winter Sehanine Unaligned Trickery, moon, love, autumn Tharizdun Chaotic evil Annihilation, madness Tiamat Evil Wealth, greed, vengeance Torog Evil Underdark, imprisonment Vecna Evil Undeath, secrets Zehir Evil Darkness, poison, serpents
fenris Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2008 aa kurtulmak la maglubiyet yok :P adapazarına gidip geliyom akşama bende bi göz atarım kitaplara. planescape ten 3.5 dada çok bahsediyolardı ama bişe çıkmadı. 4th da oynanmaz zaten bence planescape.
Öne çıkan mesajlar