bLackcha0s Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2007 ah o son golü ymeeyecektik ki maç izlemeyip tura çıkacaktık =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tikkycemal Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2007 2 takımda garantiledi hayırlı olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2007 kanatlar takır takır çalışıyor vallahi ah şu takıma müthiş bir kafacı alınacaktı ki. ama bu sene bana beşiktaş ŞL de gruptan çıkar gibi geliyor. [ Mesaj 29 Ağustos 2007, Çarşamba - 21:45 tarihinde, bLackcha0s tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revenant Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2007 kac gol atmasi gerekiyor zurih'in gruplara kalmasi icin simdi? 2mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2007 3 Ali tandoğan a komünist dedi lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Breedan Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2007 haşli kim ya hasliiiiiiiiiiiii Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2007 nooldu ya söylesenize kim kime niye komünist dedi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2007 bitiyorum şu serdar özkan a yaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2007 ulan penaltımızı yedi hakem şerefsiz buz gibi penaltı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2007 Şampiyonlar Ligi hayırlı olsun Beşiktaş ımıza... 4 sene sonra sonunda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2007 hayırlı olsuın :) aksilik olmazsa salı çarşamba türk takımları maçını izleyerek güzel maçları izlemek için uykusuz kalacaz hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2007 Zuhahah SF2 sopcast TRT ye geçti ahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2007 Oh be =D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2007 bjk nin gollerini kim attı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2007 delgado Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maelstrom Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2007 2sini de delgado attı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Breedan Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2007 delgado niye çıktı soptan anlaşilmiyoda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TRA_GS Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2007 taraftar alkışlasın diedir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2007 Gittim kahveye mis gibi izledim 2ytl verip, oh be. Çekilmez bu eziyet =)) Serdar Özkan müthişti bu arada. Deli İbo'da aynı şekilde. İyi oldu kapak olsun isviçrelilere, hakeme rağmen kazandık, bi sürü kart yedik kötü olan o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2007 Delgado'nun yerne Ali tandoağn girdi (bir futbol takımında ne işi var bu admın tartışılır, 2 tane gol kaçırdı ki yerinde kim olsa atar) Daha defansif oyuna dönmek için yapıldı değişiklik. Delgado yerine defansa hiç katkısı bulunmayan Rico'nun çıkması bence daha yerinde olurdu tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maelstrom Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2007 ya abi rico iyi severim de bazen bi besiktaslı olarak istemiyorum o adamı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2007 Rico garanti pas vermek için hiç riske girmiyo, topu geriye sağa ya da sola atıyo ama ileriye tehlike olaiblecek yere taşıyamıyo, ve yine garanti olsun diye çok bekliyo pas verirken, yavaş oynuyo, tehlikeli olabilecek atakları öldürüyo. Sergen'i şu anda olsalar bu adamdan daha iyi oynar, hatta ölse bu adamdan iyi oynar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2007 ben beğendim beşiktaş ı fakat sorun şurda defans bazen çok amatörce davranıyor.Şaşkın bi defans var kanatlar çok güzel çalışıyor chelsea barcelona ya bile bu kanatlar aynı verimlilikte çalışır. Fakat ölü toplarda , ve kanattan gelen ortalarda müthiş etkisisiz.Delgado 2 gol attı kanattan gelen topla fakat kafa topları delgadoya kalmamalı higuian iyidir umarım kafa toplarında yoksa Beşiktaş çok gol kaçıracağa benziyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2007 nobre süresiz kadro dışı bırakılmış. son dakikalarda oyuna sokmak istemiş ertuğrul, o da girmem demiş. kaynak dha efendim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Passanger Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2007 Ben dedim rahat olun diye. Efenim bizim tello cisse cok iyi transferler. Serdar Özkana söylicek laf bulamıyorum harika oynuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar