cado Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 msn ver adres ver bide gitcem diyo ya msn ver lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 ahahah şu yorumda süpermiş +18 [spo] said: köyümün yağmurlarında hoca efendinin götünüde yıkasınlar[/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 answer03 adamım oldu,yaratıcılığına bittim. Pati'dense eğer,saygılar abi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 Feto'yu köyünün tarlasına su veren çiftçi sevsin taksimde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 btuncay ftw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 Sıkıldıkça bakıp dünyada ne kadar boş insan olduğunu görebileceğiniz yegane youtube kaynağı =/ evet ekşide yazamıyorum hıncımı çıkardım =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 http://www.youtube.com/user/moriuana uhahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pha Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 said: which about talking village? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 HAYATIMDA BÖYLE KÜFÜR DUYMADIM. YARATICI LAN RESMEN!1 18K+ [spo]Anne karnında amca yarrağına göt veren orospu cocukları. Bu fettullahın anasını avradını soyunu sopunu göt deliklerinden dardanel otu çıkartırcasına kanırtarak siktiklerimin pezevenk dölleri. hepinizin ta aQ.[/spo] EKLEME: Yapıcı eleştiri : [spo]ulan olum mahsunun şarkısını koysaydın daha güzel olurdu senin varya hiç kafan çalışmıyor koyacaktın oraya mahsunun köyümün yağmurlarını işte klip ozaman güzel olurdu alem buysa kral mahsun kırmızıgül[/spo] [ Mesaj 13 Ağustos 2007, Pazartesi - 01:16 tarihinde, aktiftablet tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 eyv Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 said: ulan olum mahsunun şarkısını koysaydın daha güzel olurdu senin varya hiç kafan çalışmıyor koyacaktın oraya mahsunun köyümün yağmurlarını işte klip ozaman güzel olurdu alem buysa kral mahsun kırmızıgüloff müthiş ya :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 ahaha mahsun iyiymiş :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rottweiler Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 archer12078 in hayal gücü acayip gelişmiş 10 yıl düşünsem o kadar yaratıcı küfür bulamam lol ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 sordum feto cicege paran pulun var midir hebelek hubelek dervis baba benim dinim paradir.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bodrack Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 Yalnız bu yorumları yabancı biri okusa hangi tarafa sempati duyardı merak ediyorum Fetoyu sevmesemde anti fetocular küfürleriyle kendilerini rezil etmişler üstüne birde bazıları kemalizm filan demiş.Yabancı biri okusa bir orda kendine kemalist diyene bakacak birde diğerlerine sonra kemalistler aklında böyle kalacak:Terbiyesiz , saygısız Yahu madem küfür edip kendinizi alçaltacaksınız neden kemalizmi ağzınıza alıyorsunuz orda He diğerlerinden küfür edenlerde var ama fetocuların içinde azınlıkta kalmışlar Sonuçta bence gereksiz bir videonun çoğunlukla gereksiz insanlar tarafından yapılan yorumları pöh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Lupin Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 The Garden of fetto - Fettoboys Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
firatram Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 fetty potter - Gül suyu kardeşliği ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 bide şahin k 'nın koy yagmurlarında yıkama hadisesi vardır ki hadiseye cuk oturmuş [ Mesaj 13 Ağustos 2007, Pazartesi - 14:30 tarihinde, BlaCk tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 huheheha gül suyu kardeşliği güzelmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 fetty potter ve musalla taşı [ Mesaj 13 Ağustos 2007, Pazartesi - 15:44 tarihinde, Lexius tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 auhauha lexius koltuktan düştüm yaaa musalla ftw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeBuffAndHeal Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 uff.. Topic baştan okuyunca. Sandalyeden düştüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 feto for prezident Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 fetty potter ve musalla taşı eahueaskdşsşss Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar