Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Hangi rolü kime yakıştıramıyorsunuz?

Metakuso

Öne çıkan mesajlar

Merak ettim de. Kimin hangi rolü oynaması sizi hoşnut etmedi? Mesela ben örnek vereyim. Fantastic Four filmlerinde Susan Storm'u Jessica Alba'nın oynaması abes kaçmıştı. Ghost Rider'da da Tonny Blaze'e Nicholas Cage'i yakıştıramadım. Daredevil'da Wilson Fisk(Kingpin)'i Michael Clark Duncan oynamıştı çok kötü olmuştu. Herif siyahi lan. Hitman'de de Vin Diesel'i oynatacaklarmış onu da tutmadım. Adam çok iri Hitman için. Böyle işte aklınıza gelen varsa söyleyin maksat topic olsun :P
Sosyal ağlarda paylaş

- hitman de jason statmen (bölemii yazılıodu lam -.-) oynaması lazımdı o adam diil. yakışmıo

- dejavu filminde denzel washington oynuyo. olmamış. karizması bence bütün aktörlerden fazla olan bir adam ve kendisi ağır abi tarzında. o yüzden dejavu gibi bi (mantık hatası dolu) ful aksiyon bi filme gitmemiş. filmi ağırlaştırmış.

- bi de vin dizelin "SAÇLARI VARKEN" oynadığı bi film avrdı adını unuttum... :S abiiiiğ adamın saçı vardı :S:S. lan hiç o oynatılırmı :O

- eregon filminde (evrenin en iğrenç fantastik filmiydi), oradaki "drake" yerine bi "dragon" un oynaması gerekirdi :p eheh (e drake ama ordaki )

- 8 MM filminde nicolas cage abimizin hiç oynamaması gerekirdi. kendi karizmasına şaapmış. yazık. parası bittiyse bana bi telefon etseydi ben verirdim..

- matrixte neo için ilk teklif will smith'e ve triniti rolü içinde will smithin eşine mi sevgilisine mi ne gitmiş.. iyiki oynamamışlar..
zaten sonra will smith "i robot" filminde oynadı (pişam oldu sanırım ötekinde oynamadıı için) zaten i robot filmi de matrixin "animatrix" parçasının 1. rönesansını anlatan bi filmdi genel anlamda..

- world of warcraftın filmi çıkarsa, filmdeki mage i ben oynamak istiorum, hem de gnome olarakl. yoksa başka kimse yakışmaz >.<'
Sosyal ağlarda paylaş

• 3 ay sonra ...
rayka said:

çılgın bediş - yonca evcimik (belki 10 yaş daha genç olsaymış...)

Tüm hepsi bir kenara bunda çooooook haklısın. Yani bende hiç bir zaman beğenmemişimdir onu. Ama sorsan tüm bölümlerini izlemişimdir. Çocukluk işte.

Yakıştıramadığımda çooook aktor falan var ama şimdi yazamam hepsini. Zaten isimlerinide bilmiyom hepsinin :).
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...