Metakuso Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 Merak ettim de. Kimin hangi rolü oynaması sizi hoşnut etmedi? Mesela ben örnek vereyim. Fantastic Four filmlerinde Susan Storm'u Jessica Alba'nın oynaması abes kaçmıştı. Ghost Rider'da da Tonny Blaze'e Nicholas Cage'i yakıştıramadım. Daredevil'da Wilson Fisk(Kingpin)'i Michael Clark Duncan oynamıştı çok kötü olmuştu. Herif siyahi lan. Hitman'de de Vin Diesel'i oynatacaklarmış onu da tutmadım. Adam çok iri Hitman için. Böyle işte aklınıza gelen varsa söyleyin maksat topic olsun :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sg-1 Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 Hitman'de Timothy Olyphant oynuyor. Ha ben de Bond rolünde Daniel Craig'i pek tutmadım. Belki alışırız sonradan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MarcOConner Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 the next door girl deki elisha cuthbert onun o filmde deil benim yanimda bulasıkları yıkıyo olmasi lazımdi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Metakuso Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 Benim izlediğim trailerda Vin Diesel vardı :S Bond konusunda da haklısın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 the girl next door o filmin adı bir ikincisi sana tamamiyle katılmayı çok isterdim ama bir yanlışın var, senin değil benim yanımda olması gerekiyordu elisha cuthbert'in Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 ama şimdi benim yanımda nihahahahohay matrix'e neo'yu yakıştıramamışımdır bende hep. sanki hep her an dayak yiyecekmiş gibi bir havası var. havada falan uçarkene bile bi tırsak tırsak uçuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Delirium Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 keanu reeves den once will smithe teklif goturmusler, iyi ki de reddetmiş bir filme iki zenci fazla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 smith daha güzel olurdu gibime geliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Syn Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 Spiderman-Tobey Maguire[Adam dallamanın teki o kim spiderman kim ya yeşil gözlü spiderman.Zaten filmine muhalefetim abi kolundan ağ çıakrtıo yok öyle bişi ya] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
skyly Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 evet ya çizgi filminde baya yakışıklı düzgün vücutlu bi adamdı. karizmasıda tamdı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 said: Spiderman-Tobey Maguire Kesinlikle! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Overseer Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 neo için evan mcgregorda listedeymiş. bence cuk oturmuş keanu reeves. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 - hitman de jason statmen (bölemii yazılıodu lam -.-) oynaması lazımdı o adam diil. yakışmıo - dejavu filminde denzel washington oynuyo. olmamış. karizması bence bütün aktörlerden fazla olan bir adam ve kendisi ağır abi tarzında. o yüzden dejavu gibi bi (mantık hatası dolu) ful aksiyon bi filme gitmemiş. filmi ağırlaştırmış. - bi de vin dizelin "SAÇLARI VARKEN" oynadığı bi film avrdı adını unuttum... :S abiiiiğ adamın saçı vardı :S:S. lan hiç o oynatılırmı :O - eregon filminde (evrenin en iğrenç fantastik filmiydi), oradaki "drake" yerine bi "dragon" un oynaması gerekirdi :p eheh (e drake ama ordaki ) - 8 MM filminde nicolas cage abimizin hiç oynamaması gerekirdi. kendi karizmasına şaapmış. yazık. parası bittiyse bana bi telefon etseydi ben verirdim.. - matrixte neo için ilk teklif will smith'e ve triniti rolü içinde will smithin eşine mi sevgilisine mi ne gitmiş.. iyiki oynamamışlar.. zaten sonra will smith "i robot" filminde oynadı (pişam oldu sanırım ötekinde oynamadıı için) zaten i robot filmi de matrixin "animatrix" parçasının 1. rönesansını anlatan bi filmdi genel anlamda.. - world of warcraftın filmi çıkarsa, filmdeki mage i ben oynamak istiorum, hem de gnome olarakl. yoksa başka kimse yakışmaz >.<' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nymph Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 saw un ilk bölümündeki doktor amcayı hiç yakıştıramamıştım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 harry potter'da mr. weasley. diğer karakterler kitaptan sonra role cuk otururken o adam daha iyi olabilirmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 James Bond - Daniel Craig Peter Parker (Spider-Man) - Tobey Maguire M.J.Watson (Spider-Man) - Kirsten Dunst Jason Bourne (3lemesi) - Matt Damon George Clooney (Bruce Vayne) - Batman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ArchangelTanwen Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 dumbledore rolüne hiç yakışmıyor michael gambon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ovrld Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 buyuk amelelik olacak ama necati sasmaz - polat alemdar diyecegim ehaheah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 hitman gibi mükemmel bir karakteri düdük gibi bi herifin oynaması sıkıcı hakkaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 quenn of the damned'in bütün kastı!! hiçbiri rolüne yakışmıyor, velhasıl gül gibi kitabı, mis gibi karakterleri piç etmişler. kitap hayatımda okuduğum en iyi kitaplar arasına (nebleyim en azından ilk 20ye filan) girer, filme ise burnumu silmem! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rayka Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 storm-halle berry bide yine rouge u kim oynamıştı bilmiyorum ama hiç olmamıştı james bond- daniel craig spiderman çılgın bediş - yonca evcimik (belki 10 yaş daha genç olsaymış...) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mADmaXimus Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 Saklı Yüzler - Berk Hakman :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thaumiel Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 rayka said: çılgın bediş - yonca evcimik (belki 10 yaş daha genç olsaymış...) Tüm hepsi bir kenara bunda çooooook haklısın. Yani bende hiç bir zaman beğenmemişimdir onu. Ama sorsan tüm bölümlerini izlemişimdir. Çocukluk işte. Yakıştıramadığımda çooook aktor falan var ama şimdi yazamam hepsini. Zaten isimlerinide bilmiyom hepsinin :). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 Rewendor said: Jason Bourne (3lemesi) - Matt Damon Bu da mesela benim rolüne en çok yakıştırdığım adamdır . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fortuna Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 Rogue-Anna Papaquin(Umarım yanlış yazmadım. X-Men) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar