Fin Mesaj tarihi: Eylül 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2007 no liferdan cok emo olmussun topic yeterli hiti almıs gibi intihar ne zmn ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lorrotar Mesaj tarihi: Eylül 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2007 euahueha güzel zamanlama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Eylül 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2007 Sebep? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Eylül 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2007 bone sanirsam ilk defa bi konuna msj yaziyorum hep okudum actigin konularida okuduklarim ve anladiklarim kadariyla kosarak psikiyatrist e gitmeni oneriyorum ya da kendin asmalisin bu durumunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Eylül 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2007 çocukluğuna inmek lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Eylül 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2007 ben de okuyorum ve şunu görüyorum herkes yüzeysel bi şekilde konunun üstünden geçip diğerlerine uyup bone'a laf atıyo. ötesi de yok düzeleceği de yok. bu mesajıma da cvp atmasın kimse tartışmayacam çünkü tartışacak bişey yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Freyja Mesaj tarihi: Eylül 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2007 Gayet güzel ve maddeler halinde açıklamışın neden no lifer olduğunu.Yoruma yapmaya gerek yok.Sana gelecek hayatında başarılar dilerim.Bak unuttum no lifer dın değil mi,neyse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kertenkel Mesaj tarihi: Eylül 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2007 kemıkılla uyumlu bir çift olursunuz, yakıştırıyorum sizi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Eylül 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2007 harbiden no lifer mışsın abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Eylül 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2007 bir nolifer alana bi nowifer hediye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Eylül 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2007 ne yazdiysam geri aliyorum heh [ Mesaj 29 Eylül 2007, Cumartesi - 06:24 tarihinde, Viktor tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Eylül 29, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2007 yazdığım mesajdaki sarcasm'ı anlayacak zekada olmadığınızı sadece laf atıp karşıdakini ezmeye çalışarak zekiymiş ve üstünmüş gibi gözükmeye çalıştığınızı ilkokuldaki "seçilen kişinin üstüne atlayıp altta kalanın canı çıksın" tarzı bir yaklaşımdan ibaret olduğunuzu görünce, size laf anlatılamayacağını, anladım. ne yazılsa dalga geçebilecek bir yetenektesiniz. gerçi bende de hata var, lise zamanı veletleriyle muhatap olunca tek yaptıkları karşıdakine laf atmak oluyor. daha fazlasını bekleyemezsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Eylül 29, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2007 Bu topikteki "bone'a laf at, zeki görün" akımına katılıp da post atacak kadar boş insansanız eğer, bari şu topicteki oyunu oynayın da belki bir işe yararsınız, yardımınız dokunur. http://forum.paticik.com/konu.php?id=189382 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeSh Mesaj tarihi: Eylül 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2007 yazar burada ortam çocuklarına seslenmiş. [ Mesaj 29 Eylül 2007, Cumartesi - 11:58 tarihinde, MeSh tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Eylül 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2007 ya o diilde.anlamıyorum ben hayatını nasıl yaşadıgın beni bağlamaz.no lifer mısın clubbermısın kimseyi ilgilendirmez ama yani senin şu sanal ortamda kendini savunmaya çalışman çok afedersin aptalca gerçekte 10 kişi hadi 20 kişi tanıyosundur burda.ama geri kalanı tanımıosun.ve kendini savunuosun laf yetiştiriosun bırak bunları derim ben sana.kimseye biş kanıtlamak zorunda da değilsin.böyle bi topic açmak zaten intihar bari cevap yazmasaydın bi daha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Popeye Mesaj tarihi: Eylül 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2007 said: seçilen kişinin üstüne atlayıp altta kalanın canı çıksın off ne zevkliydi be siranin ustunden ziplardim en alttada hep pisirik sorunlu tipler olurdu ezerdik mis gibi euhe bu ne ya yazik sana cidden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Muhallebi Mesaj tarihi: Eylül 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2007 İçini açan patlıyor forumda. Örnekleri vardır. Mayhem olsun arenda olsun. Onlar düşündürürken güldürüyordu. Sen bone sadece kötü hissetmeme yol açıyorsun! :(:(:(:(:(:(((((((((( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Syn Mesaj tarihi: Eylül 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2007 Boneun yeni albümü "Hüleayn" tüm müzik marketlerde.Tükenmeden alınız plx sçs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Eylül 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2007 tikkycemal daha mantıklı topikler acıyo şimdi farkettim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Durotan Mesaj tarihi: Eylül 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2007 ben bu başlığı "nilüfer" diye okuyup duruyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Razien Mesaj tarihi: Eylül 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2007 Ohoo siz hala bunu mu uplıyorsunuz(Bu arada up oldu evet) [ Mesaj 29 Eylül 2007, Cumartesi - 16:13 tarihinde, Razien tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Eylül 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2007 yazdığım mesajdaki sarcasm'ı anlayacak zekada olmadığınızı sadece laf atıp karşıdakini ezmeye çalışarak zekiymiş ve üstünmüş gibi gözükmeye çalıştığınızı ilkokuldaki "seçilen kişinin üstüne atlayıp altta kalanın canı çıksın" tarzı bir yaklaşımdan ibaret olduğunuzu görünce, size laf anlatılamayacağını, anladım. bap tedavimi edelim seni ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Eylül 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2007 küçüklüğü kötü geçmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masteis Mesaj tarihi: Eylül 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2007 bi ara soulcube ile konuşmuştur bir konuyu pmden "neden millet birbirine laf sokma cabasında" diye. Afedersiniz biraz bokunu çıkardınız gibi geldi. Yahu bir insana yardımcı olmak neden bu kadar zor? Birisinin paylaştığı yaşam biçimi, sorunları olduğunda neden bir kere olsun yardımcı olmayı denemiyorsunuz. "Banane senin hayatından" diyemezsiniz. Fikirlerinizi paylaşabilirsiniz fakat rencide edicek şekilde değil. Afedersiniz siz kimsiniz? Hangi paşanın torunusunuz? Paşa torunları teknolojiye sahip olduda klavyeden mi efelik taslıyor artık. Zaten üye alımı yok, şuracıkta biz bizeyiz. Kalp kırcağınıza neden bir el uzatıp yardım etmiyorsunuz. Hani adamı sevmiyorsunuz oke kimse birşey diyemez kişisel birşeyiniz vardır sevmezsiniz. Laf çatmayın bırakın kendi haline. Yemin ederim konu açmaktan korkuyorum artık, "böyle şöyle oldu dertliyim" desem ağzıma sıçcaksınız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Eylül 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2007 İlk mesajın baştan aşağı laf sokmak üzerine kurulu olması da etkiliyor tabii. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar