Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

No Lifer'ım (!)

Bone

Öne çıkan mesajlar

yazdığım mesajdaki sarcasm'ı anlayacak zekada olmadığınızı
sadece laf atıp karşıdakini ezmeye çalışarak zekiymiş ve üstünmüş gibi gözükmeye çalıştığınızı
ilkokuldaki "seçilen kişinin üstüne atlayıp altta kalanın canı çıksın" tarzı bir yaklaşımdan ibaret olduğunuzu

görünce, size laf anlatılamayacağını, anladım.

ne yazılsa dalga geçebilecek bir yetenektesiniz.

gerçi bende de hata var, lise zamanı veletleriyle muhatap olunca tek yaptıkları karşıdakine laf atmak oluyor.
daha fazlasını bekleyemezsin.
Sosyal ağlarda paylaş

ya o diilde.anlamıyorum ben

hayatını nasıl yaşadıgın beni bağlamaz.no lifer mısın clubbermısın kimseyi ilgilendirmez ama

yani senin şu sanal ortamda kendini savunmaya çalışman çok afedersin aptalca

gerçekte 10 kişi hadi 20 kişi tanıyosundur burda.ama geri kalanı tanımıosun.ve kendini savunuosun laf yetiştiriosun

bırak bunları derim ben sana.kimseye biş kanıtlamak zorunda da değilsin.böyle bi topic açmak zaten intihar

bari cevap yazmasaydın bi daha
Sosyal ağlarda paylaş

yazdığım mesajdaki sarcasm'ı anlayacak zekada olmadığınızı
sadece laf atıp karşıdakini ezmeye çalışarak zekiymiş ve üstünmüş gibi gözükmeye çalıştığınızı
ilkokuldaki "seçilen kişinin üstüne atlayıp altta kalanın canı çıksın" tarzı bir yaklaşımdan ibaret olduğunuzu

görünce, size laf anlatılamayacağını, anladım.

bap tedavimi edelim seni ?
Sosyal ağlarda paylaş

bi ara soulcube ile konuşmuştur bir konuyu pmden
"neden millet birbirine laf sokma cabasında" diye.
Afedersiniz biraz bokunu çıkardınız gibi geldi.

Yahu bir insana yardımcı olmak neden bu kadar zor?
Birisinin paylaştığı yaşam biçimi, sorunları olduğunda neden bir kere olsun yardımcı olmayı denemiyorsunuz.
"Banane senin hayatından" diyemezsiniz. Fikirlerinizi paylaşabilirsiniz fakat rencide edicek şekilde değil. Afedersiniz siz kimsiniz? Hangi paşanın torunusunuz? Paşa torunları teknolojiye sahip olduda klavyeden mi efelik taslıyor artık.

Zaten üye alımı yok, şuracıkta biz bizeyiz. Kalp kırcağınıza neden bir el uzatıp yardım etmiyorsunuz. Hani adamı sevmiyorsunuz oke kimse birşey diyemez kişisel birşeyiniz vardır sevmezsiniz. Laf çatmayın bırakın kendi haline.

Yemin ederim konu açmaktan korkuyorum artık, "böyle şöyle oldu dertliyim" desem ağzıma sıçcaksınız.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...