Ferrero Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 "vf" nin benzeri türk arkadaşlık sitesi. Gothic, darkım, blackim, emoyum diyenlerin yuvası... Site 16:00 ile 07:00 arası açık. Vampirik,fampirik ayağı... Davetiye isteyenlere davetiye gönderebilirim. Mailinizi yazın. Ps: Türk götikleri beni sarmadı. edit: fotoğraf eklerken biraz karanlık, gotikimsi birşey koyun yoksa kabul etmiyorlar. [ Mesaj 12 Ağustos 2007, Pazar - 05:04 tarihinde, Ferrero tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zopik Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 üye ol linki nerde ? o yoksa siteye giriş linki nerde ? o da yoksa ne halt ediliyo burda ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MyDyingBride Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 bulşit bunnar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 ne boş insanlar var yahu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zopik Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 yaa di mi ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 di vallahi karanlık resimler falan filan.boş adam yapar bunları.gotikmiş bilmemneymiş zaten özellikle bir sınıfa ait olma düşüncesi boş bi adama göre bi düşünce zaten metalciyim gotikim bilmemneyim tarzın neyse osun.illa bir isim koymak zorunda değilsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 açılış 16 kapanış 7 diyor. bunlar ne biçim vampirler be? 16'da halen gün ışıyor oluyor, 7'de ise zaten gün doğmuş oluyor. adam gibi 20-5 arası felan yapsalarmış ya. bir de sözde günbatımından şafağa kadar diyor... [ Mesaj 12 Ağustos 2007, Pazar - 09:17 tarihinde, Bone tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 off çok ezikçe,işin kötüsü kardeşimde böyle sitelere takılıyor.Salak punk siteleri,forumları falan. Günün birinde açık bırakmış gidip okuyayım dedim forumları,yani bir çeşit sosyal deney alanı cidden.Hatta belki de bilim adamları açmış siteyi,değişik türleri incelemek adına öyle düşünüyorum. Böyle ezik,böyle özenti,böyle böyle insanlar olamaz yani anlatamam. Biri gelse de soykırımla şunları yok etse keşke. edit:hepsinin başı Amy Lee,önü öldürelim bence afsdas [ Mesaj 12 Ağustos 2007, Pazar - 10:31 tarihinde, DarKRideR tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 özelden spidee nin maili attım oğulcan.adam gotiklere hasta tam onluk site olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 adamlar bu işten deli para kazanır yalnız açılma amacı da odur zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 Çok kaprisli site ne o öyle açılış kapanış saati falan, alt tarafı iki tane gotçik bakıcaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 davatiye isterük Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 Bunlar yüzünden vampirlerden soğudum =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 @Pyro gelmemiş senden ö.m. Arkadaşlar davetiye isteyenlerin özel mesaj olarak maillarını yazmaları yeterli. 16:00 dan önce malesef davetiye atamam. Site kapalı çünkü 16:00 da açılıyor. @Bone haklısın bende yadırgamıştım. edit: @Zopik site davetiye sistemiyle çalışıyor. [ Mesaj 12 Ağustos 2007, Pazar - 14:16 tarihinde, Ferrero tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 of harbiden kaprisli siteymiş internet sitesinin çalışma saati mi olur yaf. dükkan mı işletion ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 lan oğul bu topiği senin açtığını görünce çok şaşırdım lan. of seni de mi kaybettik? :'( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleda Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 özentiyim ben diyenlerin yuvası kanımca. Gerçektne kendini "black", "emo", "gothic" hisseden insanın böyle komik, vasat ahmak sınırsının altında, gereksiz girişimlerle ugrasacagını zannetmem. Ki zaten gerçekten öyle olan insanlar bu tip girişimlere gerek kalmadan kendileri gibi düşünen insanları bulurlar, bulamazlarsada burada rolfmalol cinsi insanlar gibi ben özelim bik bi kbik diye toplumca "normal" kabul edilen insanlara düşüncelerini empoze etmeye kalkmazlar. kısacası 10 üstünden -4726346 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 Siteye 1 bucuk aydır üyeyim. Hala sadece beni davetiye eden kişi var arkadaş listemde. Ben arkadaş bulamadım bari bi işe yarıyım belki isteyenler çıkar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 dhayanın arqhadashlar 55 dhakika qhaldı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Delirium Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 bleda sen daha siteye girdin mi hele bi soluklan yienim. ne kolay yahu buraya gerzekler takılıyo gerzek olmasalar takılmazlardı demek. butun komuniteleri parcaladın ayak ustu [ Mesaj 12 Ağustos 2007, Pazar - 15:47 tarihinde, Delirium tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleda Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 Siteye girdim, koptum, biraz daha koptum, sonra çıktım. Onun ötesinde ben sadece inandıgım şeyi söyledim seni neden rahatsız etti onu çözemedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Delirium Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 ben de beni neyin rahatsız ettigini soyledim, seni neden rahatsız etti anlamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 nası üye olcaz anlamadım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 olma üye boşver prudent :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 vampir kızlar veriyomuş... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar