Drall Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2007 fazla gazete okumam, ama arada okuduğum gazetelerden dikkatimi çeken 2 yazar oldu (malesef ki çok az gazete okuyorum buyüzden neredeyse hiç bi yazarı bilmiyorum), hürriyette emin çölaşan ve bekir coşkun. sizlerinde dikkatinizi çeken, iyi yazar diyebileceğiniz yazarları öğrenmek isterim ki bu sayede düzgün bi biçimde gazete okuyabiliyim artık =) bu sayede başka arkadaşlarda okuyabilir tabi düzgün yazarları =) amaç fikir alışverişi yaygara yapmayalım PLX JNMS BEBİŞİMMSSSS OKY??? [ Mesaj 10 Ağustos 2007, Cuma - 23:40 tarihinde, Drall tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2007 TAHA AKYOL. Her zaman doğruları yazıyor ve yansız please. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MacLeod Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2007 Yılmaz Özdil i severek okuyodum sabahta ama TMSF el koyduktan sonra istifa etti sabahtan.hangi gazeteye geçti ya da geçicek bilemiyorum. sabahta onun yerine de nazlı ılıcaklı diye satılmış bi kadını getirdiler. sabah almayı bıraktım bu yüzden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2007 yılmaz özdil,hürriyet te artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2007 bekir çoşkun tabiki edit: imla [ Mesaj 10 Ağustos 2007, Cuma - 23:48 tarihinde, eagle_dnz tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zaidral Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2007 Umur Talu, Sabah yazari. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2007 Hürriyet'ten Bekir Coşkun ve Emin Çölaşan'ı severim. Fatih Altaylı yerine Mehmet Yılmaz geldi. Çok doğru konularda yazdığını düşünüyorum ancak biraz fazla magazin boyutuna kaçıyor işin. Yılmaz Özdil sabah'ta olduğu için okumazdım, ama rastladığım birkaç yazısını çok sevmiştim. Hürriyet'e geçmesine çok sevindim. Cumhuriyet'ten Mustafa Balbay ve Cüneyt Arcayürek çok hoşuma gidiyor. Bir de Vatan'ın yazarları var, Ruhat Mengi, Mine G. Kırıkkanat felan. Ama Vatan almıyorum genelde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2007 said: TAHA AKYOL. Her zaman doğruları yazıyor Ben de her gün severek okurum ama Taha Akyol kendi muhafazakar sağ eğilimli doğrusundan şaşmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2007 Bekir Coşkun, Emin Çölaşan, Tufan Türenç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2007 Mustafa Balbay , Cüneyt Arcayürek ,Hikmet Çetinkaya,Server Tanilli [ Mesaj 11 Ağustos 2007, Cumartesi - 01:01 tarihinde, khalad tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peach_Riza Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2007 khalad lam sen gazete okuonmu :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2007 niye okumıyım : ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2007 hayret taha akyolun beğenileceğini sanmazdım. benim beğendiklerim: taha akyol murat belge abdurrahman dilipak can dündar engin ardıç gülse birsel de güzel :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2007 Mustafa Balbay , Cüneyt Arcayürek, Hikmet Çetinkaya, Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dela Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2007 fotomaç rıdvan dilmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eaglewingg Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2007 Bekir Çoşkun İlhan Selçuk Yılmaz Özdil Emin Çölaşan Deniz Som Emre Kongar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tellos Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2007 Reha Muhtar, Ayşe Özyılmazel, Cengiz Semercioğlu magazin gazeteciliği 4eva adasd. Ben daha çok siyasi konulara sıkışıp kalmıyan yazarları daha çok takip ediyorum Can Dündar, Mansur Forutan vs. Günceli iyi analiz eden Oktay Ekşi var mesela yada yeni transfer Yılmaz Özdil (bu gruba bi gün Nihat Genç'inde katılmasını sabırsızlıkla bekliyorum), bide sık sık sapıtsalarda Hıncal Uluç, Emre Aköz gibi eklerdeki yazıları okunabilesi yazarlarda var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bodrack Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2007 Benden başka Hasan Pulur seven yok mudur yahu:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2007 emin çöleşana hastayım güzel güzel yazıyor valla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
helena Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2007 yalçın doğan ismet berkan murat yetkin ayşe özek karasu gila benmayor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2007 ahmet selim nedim hazar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2007 Hürriyette Ferai Tınç. Adı gibi tın değil gayet güzel yazar, özellikle dış politika yorumlarıyla takdirimi toplar. Bide karşı tarafın aklı selim bi insanı olarak Cüneyt Ülsever var. Fikirlerine nerdeyse taban tabana zıtım ama en azından fikir sahibi bi insan ve onları açıklayabiliyor. Sedat Ergin vardı bi aralar ama milliyete geçtikten sonra okuyamadım o da güzel yazardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2007 Bugün bütün istediğim yazarların yazısını beleşe okuyabiliyorum; falanca yazar falanca gazetedeydi, okumadım bundan sonra okuyacağım demek çok komik. Hele hele sabahtan akşama kadar pc başındakilerin bunu demesi daha da komik. Ben Erdal Şafak'ı beğeniyorum, başkada adam gibi yazar yok piyasada. Belki Cengiz Çandar bir de; bu adama ordu psikolojik harekat bile yaptı, yazılarını mı beğeniyorum sempati mi duyuyorum bazen bilemiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2007 Zaten benim amacım pati halkı eğlensin, forumları okurken yüzlerine bi gülümseme gelsin. Düz yazı gibi atmıyorum genelde mesajlarımı, böyle komik espiriler serpiştiriyorum. Erdal Şafak da sabah aldığımda severek okuduğum yazarlardan biri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yenerk85 Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2007 can dündar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar