Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Gazetelerden sevdiğiniz yazarlar

Drall

Öne çıkan mesajlar

fazla gazete okumam, ama arada okuduğum gazetelerden dikkatimi çeken 2 yazar oldu (malesef ki çok az gazete okuyorum buyüzden neredeyse hiç bi yazarı bilmiyorum), hürriyette emin çölaşan ve bekir coşkun. sizlerinde dikkatinizi çeken, iyi yazar diyebileceğiniz yazarları öğrenmek isterim ki bu sayede düzgün bi biçimde gazete okuyabiliyim artık =) bu sayede başka arkadaşlarda okuyabilir tabi düzgün yazarları =) amaç fikir alışverişi yaygara yapmayalım PLX JNMS BEBİŞİMMSSSS OKY???

[ Mesaj 10 Ağustos 2007, Cuma - 23:40 tarihinde, Drall tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

Hürriyet'ten Bekir Coşkun ve Emin Çölaşan'ı severim. Fatih Altaylı yerine Mehmet Yılmaz geldi. Çok doğru konularda yazdığını düşünüyorum ancak biraz fazla magazin boyutuna kaçıyor işin. Yılmaz Özdil sabah'ta olduğu için okumazdım, ama rastladığım birkaç yazısını çok sevmiştim. Hürriyet'e geçmesine çok sevindim.

Cumhuriyet'ten Mustafa Balbay ve Cüneyt Arcayürek çok hoşuma gidiyor.

Bir de Vatan'ın yazarları var, Ruhat Mengi, Mine G. Kırıkkanat felan.
Ama Vatan almıyorum genelde.
Sosyal ağlarda paylaş

Reha Muhtar, Ayşe Özyılmazel, Cengiz Semercioğlu magazin gazeteciliği 4eva adasd.

Ben daha çok siyasi konulara sıkışıp kalmıyan yazarları daha çok takip ediyorum Can Dündar, Mansur Forutan vs.
Günceli iyi analiz eden Oktay Ekşi var mesela yada yeni transfer Yılmaz Özdil (bu gruba bi gün Nihat Genç'inde katılmasını sabırsızlıkla bekliyorum), bide sık sık sapıtsalarda Hıncal Uluç, Emre Aköz gibi eklerdeki yazıları okunabilesi yazarlarda var.
Sosyal ağlarda paylaş

Hürriyette Ferai Tınç. Adı gibi tın değil gayet güzel yazar, özellikle dış politika yorumlarıyla takdirimi toplar. Bide karşı tarafın aklı selim bi insanı olarak Cüneyt Ülsever var. Fikirlerine nerdeyse taban tabana zıtım ama en azından fikir sahibi bi insan ve onları açıklayabiliyor.

Sedat Ergin vardı bi aralar ama milliyete geçtikten sonra okuyamadım o da güzel yazardı.
Sosyal ağlarda paylaş

Bugün bütün istediğim yazarların yazısını beleşe okuyabiliyorum; falanca yazar falanca gazetedeydi, okumadım bundan sonra okuyacağım demek çok komik. Hele hele sabahtan akşama kadar pc başındakilerin bunu demesi daha da komik.

Ben Erdal Şafak'ı beğeniyorum, başkada adam gibi yazar yok piyasada. Belki Cengiz Çandar bir de; bu adama ordu psikolojik harekat bile yaptı, yazılarını mı beğeniyorum sempati mi duyuyorum bazen bilemiyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...