Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Rep lütfen! Terazine tıkladım bro!

Akuma_Blade

Öne çıkan mesajlar

Askere Mayıs 2005de gittim Ağustos 2006da döndüm.Dönmez olaydım! Ne kadar Forum Tr özentisi forum varsa bir furya almış gitmiş.

1- Mesaj atılır , üstteki arkadaş konusu farketmez , copy paste yapıp gider.

2- Alttakiler yarılır , "eywallah abicim" , " rep lütfen" , "byler terazinize tıkladım"

Lan! Yanlış birşey yazmak istemiyorum ama... Ne len bu! Küfür mü ediyorlar bi halt anlamadım.Alışkanlığımdır , yazım yanlışı falan olur , noktalama işaretlerine hassasiyeti olan biri görür uyarır diye mesajlarımın tamamında elimden geldiğince uyarım yazım kurallarına.Ama "beyler rep" türü mesajları ilk gördüğümden beridir kanım beynime sıçrıyor.Biri lütfen bana bunun ne olduğunu anlatsın.Ve... Hissettiklerimde yanlız mıyım? (Umarım değilimdir)
Sosyal ağlarda paylaş

Arkadaşım "." ve "," işaretlerinden önce boşluk (space) kullanılmaz ve onların sonrasında boşluk (space) kullanılır. " (tırnak işareti) kullanıldığında başında ve sonunda birer boşluk bırakılır (İşaretlerin dış kısmında olmalı bu boşluklar).

Sevgiler

(teraziye tık pliz)
Sosyal ağlarda paylaş

Yalnız değilsin AKuma. Aynı konuda bende bir kaç başlık altında söylendim gelen cevaplar burdakinden farklı olmadı. Sözde onlarla dalga geçilmek için yapılan hareket saçmalıktan başka birşey değil ama patiler fena sardı bu işe sonu hayrolsun. Yakında linkleride açarlar tam olur. Sevmedikleri şeye benzediler inatla reddetmeye devam ediyorlar boşver gitsin :/
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...