Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bioshock

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Torrentleech e Ulasmasini bekliyorum ben su anda, vazgectim torrentspy dan cunku gercek inanilmaz bir hucum var 3500 Leecher - 720 Seed seklinde su an downloadlar heh.
Mesaj tarihi:
pacsteam diye bir sey cikmis online oynamadiginiz surece steam'den butun oyunlari indirebiliyorsunuz buna bioshock da dahil yanliz henuz denemedim cok istiyorsaniz internetten programi arastirin pre-load'i steam'den yaparsiniz(En azindan popcap oyunlarini indirebiliyorsunuz sorun olmadan). Son yuzyilin en iyi icadi bu sanirim steam yakalamadan deneyin =P

[ Mesaj 21 Ağustos 2007, Salı - 19:52 tarihinde, Sylian tarafından güncellenmiştir ]
Mesaj tarihi:
xbox var şu an halen düşmedi piyasaya pc versiyonu demosunu oynamıştım dx10 da 30 fps alıyodum hotfix çıktı ama denemedim bakalım tam sürümde ne olucak xbox da dehşetti öneririm kesinlikle.
  • 2 yıl sonra ...
Mesaj tarihi:
up!

ya bu skilleri koyduğumuz slotların sayısını nasıl arttırcaz?
bide bu bigdaddy'ler ölmüyor ne iş :) ilk bölümdekini zar zor öldürdüm de diğer bölümdekini imkan yok öldüremiyorum, tek atışta indiriyor beni zaten

bide bu oyun çok zor ya, normal açtım ama sanki hardcore oynuyorum, eve desen direk bitiyor, medkit su gibi gidiyor, ki bu tür oyunlarda hep bu tür şeyler full ilerleyen adamımdır ben, cephane desen hep 0. ya ben bişileri yanlış yapıyorum ya da oyun abartı zor.

son olarakta bu big daddylerin yanında dolaşan kızlar varya, onları harvest yapınca ne oluyor, kurtarınca ne oluyor. harvest yapınca daha fazla adam kazanıyoruz, diğer şıkkın avantajı ney peki?
Mesaj tarihi:
Gatherer's Eden'dan slot upgrade alacaksın.

Big Daddy -> Proximity grenade, Steel bolt, armor piercing mermiler, shotgun'a elektrikli mermi

Yanlışlıkla hardda açmış olabilir misin? O kadar zor olmaması lazım.

Kurtarmazsan daha çabuk, kurtarırsan daha fazla Adam geliyor. Ayrıca oyunun sonunu etkiliyor.
  • 1 yıl sonra ...
  • 5 yıl sonra ...
Mesaj tarihi:
Hortlatacağım başlığı ama bütün franchise'ı aldım indirimde nereden başlasam diye bakıyorum şimdi listeye....
Bioshock Remastered kuruyorum ilk çıkandan başlayıp oynayayım diyorum bakalım. Bu seriye GOAT diyenler vardı. SKYRIm Witcher Fallout serisi ile v.b. kıyaslanıyor.

Bakalım bende de zamanında sizde yaptığı etkiyi yapabilecek mi?
  • Yeni Oluştur...