ovrld Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2007 Torrentini bulabilirsiniz cikmis su anda ama ben torrentleechde bulamadim free siteden indiriyorum cok yavas indiriyor herkes hucum etmis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2007 demodanmı fulldenmi bahsediyorsun ovrld? [ Mesaj 21 Ağustos 2007, Salı - 18:43 tarihinde, Daesu tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ovrld Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2007 Full un Clone-Dvd sinden bahsediyorum adresini vereyim hemen: http://www.torrentspy.com/torrent/1938405/BioShock_PROPER_SFCloneDVD_iTWINS_ATOMICO_bin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ovrld Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2007 Torrentleech e Ulasmasini bekliyorum ben su anda, vazgectim torrentspy dan cunku gercek inanilmaz bir hucum var 3500 Leecher - 720 Seed seklinde su an downloadlar heh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2007 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2007 blackcats'e düşmesini bekliyorum ben, çok iyi ratio kasılır bununla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2007 Torrent in boyutu kaç gb ? evde değilimde bakamıyorum [ Mesaj 21 Ağustos 2007, Salı - 19:15 tarihinde, Masticore tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2007 ovrld senin verdiğin xbox link i olmasın sakın :) 5.36 GB boyutundab bir sürü xbox link i buldum http://www.torrentpond.com/sites/torrentspy_click.asp?q=bioshock&url=/torrent/1938402/BioShock_USA_XBOX36_DNL_rar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2007 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2007 torrentspy'daki 5.36 GB Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2007 ama xbox link i ve xbox link lerine baktim 5.3 5.6 civarında hep [ Mesaj 21 Ağustos 2007, Salı - 19:23 tarihinde, Masticore tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ovrld Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2007 XBOX olanda var PC olan da var su an ben oyle biliyorum en azindan ama yanlis olmasin iyice bir arastirin gume gitmesin 5.36 gb :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sylian Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2007 pacsteam diye bir sey cikmis online oynamadiginiz surece steam'den butun oyunlari indirebiliyorsunuz buna bioshock da dahil yanliz henuz denemedim cok istiyorsaniz internetten programi arastirin pre-load'i steam'den yaparsiniz(En azindan popcap oyunlarini indirebiliyorsunuz sorun olmadan). Son yuzyilin en iyi icadi bu sanirim steam yakalamadan deneyin =P [ Mesaj 21 Ağustos 2007, Salı - 19:52 tarihinde, Sylian tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2007 10 tl verin bitsin nedir ya, 6 gb çekilir çile mi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2007 bulsam affetmiycem :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2007 ... [ Mesaj 21 Ağustos 2007, Salı - 23:21 tarihinde, Bone tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2007 said: 10 tl verin bitsin nedir ya, 6 gb çekilir çile mi.. 2048 mbit internet bağlantım var :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Enyalios Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2007 xbox var şu an halen düşmedi piyasaya pc versiyonu demosunu oynamıştım dx10 da 30 fps alıyodum hotfix çıktı ama denemedim bakalım tam sürümde ne olucak xbox da dehşetti öneririm kesinlikle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taz Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2007 torrente düştü de sorun var falan diyolar yeni release beklicem ben xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2007 Suan baktım düşmüş demonoid e 6 gb çekmeye başladım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WhiteDagger Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2007 Steamden preload yapıyorum halen bitmedi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2007 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2007 blackcats'den çekiyorum ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 up! ya bu skilleri koyduğumuz slotların sayısını nasıl arttırcaz? bide bu bigdaddy'ler ölmüyor ne iş :) ilk bölümdekini zar zor öldürdüm de diğer bölümdekini imkan yok öldüremiyorum, tek atışta indiriyor beni zaten bide bu oyun çok zor ya, normal açtım ama sanki hardcore oynuyorum, eve desen direk bitiyor, medkit su gibi gidiyor, ki bu tür oyunlarda hep bu tür şeyler full ilerleyen adamımdır ben, cephane desen hep 0. ya ben bişileri yanlış yapıyorum ya da oyun abartı zor. son olarakta bu big daddylerin yanında dolaşan kızlar varya, onları harvest yapınca ne oluyor, kurtarınca ne oluyor. harvest yapınca daha fazla adam kazanıyoruz, diğer şıkkın avantajı ney peki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 Gatherer's Eden'dan slot upgrade alacaksın. Big Daddy -> Proximity grenade, Steel bolt, armor piercing mermiler, shotgun'a elektrikli mermi Yanlışlıkla hardda açmış olabilir misin? O kadar zor olmaması lazım. Kurtarmazsan daha çabuk, kurtarırsan daha fazla Adam geliyor. Ayrıca oyunun sonunu etkiliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Mart 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2012 İndirimde diye atlayıp aldım oyunu da, Almanya'da olduğum için almanca inmiş oyun, yok mu bunun dilini değiştirebilmenin yolu? Olayın yarısını anlamıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2017 Hortlatacağım başlığı ama bütün franchise'ı aldım indirimde nereden başlasam diye bakıyorum şimdi listeye.... Bioshock Remastered kuruyorum ilk çıkandan başlayıp oynayayım diyorum bakalım. Bu seriye GOAT diyenler vardı. SKYRIm Witcher Fallout serisi ile v.b. kıyaslanıyor. Bakalım bende de zamanında sizde yaptığı etkiyi yapabilecek mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2017 Bioshock güzel ama saydığın bütün oyunların tamamı open world. Bu öyle değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar