zydar Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2007 Neredeyse hiç ses çıkarmadan ateş ediyor ve çelik yeleği bile delebiliyor 3.8 kilo, susturuculu, çelik yeleği deliyor.. daha ne olsun? Ruslar bu işi biliyor be abi. link: http://www.ntvmsnbc.com/news/416877.asp [ Mesaj 10 Ağustos 2007, Cuma - 10:41 tarihinde, zydar tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2007 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2007 Pislikler - silah üreteceklerine ilaç üretsinler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2007 AK-47 efsanedir. bundan öncede bir sürü moden cıktı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2007 sondaki 9u anlamadım ben. avtomat kalashnikov-1947 den geliyodu ak-47nin adı. acaba 2009da mı çıkacak nedir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2007 güzel silah ama cok sekiyo. tek tek basıcaksın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aegean Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2007 oo tam metal gear solid lik bi silah olmuş mgs 4 te görmek ümidiyle ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2007 ps3 alacağıma bi keleş alayım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2007 bunun korsan mermileri ne zaman çıkar ona göre para biriktiricem orjinalleri çok pahalı be abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akuma_Blade Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2007 Vay be benden önce açmışlar konuyu... AK 47'nin orjinal Rus yapımının satış fiyatı 400 AMD doları fakat Çin'liler 80 dolara maledip satabiliyor. Haliyle 1 yıla kalmaz fiyatının düşeceğini ve dünyadaki tüm terör örgütlerinin bu silaha "upgrade" edeceğini tahmin edebiliriz. [ Mesaj 11 Ağustos 2007, Cumartesi - 15:35 tarihinde, Akuma_Blade tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2007 sadece bir susturucuyla neredeyse hiç ses çıkarmadan ateş eden bi 9mm silah olacağını sanmıyorum. normal mermi ile olmaz yani. normal mermi değilse de, onun marifeti değil. eğer acaip bi kalibre kullanıyorsa da onun için subsonic/supersonic mermiler nerden bulunacak? tam olarak avantajı nedir anlamadım ben. çok mu ucuz olcak yani? mükemmel anti-terörist silahı bana kalırsa tavor tar-21 dir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LasT_SuRviVoR Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2007 9mm mı? Nası zırhı delcek o zmn? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akuma_Blade Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2007 Düşündüm de FAMAS'ın işlevini görmez bu silah bence , bomba atar opsiyonu karizma ama çelik yelek delme olayı falan reklam kokuyor. Hem hafif hem bomba atar , hem susturucu takılabilir diyorsanız AK 74 zaten bunu yapıyordu. Edit : AK 47 7.62 , AK 74 ise 5.45 çapında mermi kullanıyor.Bence ya farklı bir standartta yiv sistemi var yada mermisi farklı.Yoksa hem hafif hem de sessiz olamazdı. FMJ mermiyi atmak için farklı klasikten farklı tipte yiv gerekecektir. [ Mesaj 11 Ağustos 2007, Cumartesi - 17:30 tarihinde, Akuma_Blade tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2007 yalnız mermi kalibresi ve silahın boyuna bakarak sanıyorum ki bu silah ak-xx modellerinin tersine assault rifle olarak değil, submachine gun olarak tasarlanmış. aynı işi görmüyor yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2007 said: Silah ürettiği için pişmanlık duyup duymadığı soruluncaysa Dragunov, gülümseyerek, “Şiddetin olmadığı bir dünya düşünebiliyor musunuz? Ateşli silahlar insan öldürmek için değildir, caydırıcı unsurdur” diyor... tabi canım diyesi geliyor insanın. biz de gerizekalıyız atıp tut oradan angut. ateşli silah üretmenin yasaklanması lazım bu dünyada adam akıllı barış sağlanması için. isteyen delikanlı gibi kılıç kalkanla girsin istediği ülkeye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2007 modelin asıl özelliği ses cıkarmadan ateş edebilmesi değil, zaten catışma silahı, cephede kullanılan bi silahın ses cıkarmaması cokda önemli bişi değil, ha şöle önemli, emirleri duymanı engellemez muhtemelen ama asker değilim tecrubem yok bunun dışıdna cok bişey düşünemiyorum, ama sonucta suikast yapılmıycak bu silahla. modelin asıl olayı "3.8 kilo" olması ve cok iyi bi şekilde dengelenmiş olması diye biliyorum ben, bunu yanında ak'nın asıl güzellikleri olan, namlunun zor ısınması, düşük maliyet, yüksek dayanıklılık, her yönüyle seri kullanım gibi özelliklerini devam ettiriyo. ama silahmı silah gereklimi kesinlikle hayır. said: edit:yalnız mermi kalibresi ve silahın boyuna bakarak sanıyorum ki bu silah ak-xx modellerinin tersine assault rifle olarak değil, submachine gun olarak tasarlanmış. aynı işi görmüyor yani. hmm bu kısmını bilmiyodum ben, benım okuduğum standar assault rifle'ımızın yerıneı alıcak bu model daha hafifi olucak dedikleriydi, belki daha düşük kalibreli mermi kullnıyodur, ama snamıyorum o kadar köklü bi değişikliğe gidiliceğini, sonucta dünyanın her yerinde stadart olmuş bi kalibre. [ Mesaj 25 Ağustos 2007, Cumartesi - 03:07 tarihinde, Cuce tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2007 http://en.wikipedia.org/wiki/List_of_weapons_influenced_by_the_Kalashnikov_design konuyla ilgililerin çok hoşuna gidecek bi sayfa gezerken buldum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AzureSlayer Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2007 said: Pislikler - silah üreteceklerine ilaç üretsinler. lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2007 said: isteyen delikanlı gibi kılıç kalkanla girsin istediği ülkeye +100000 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2007 çok bilimsel bir silah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2007 o deil de, terörist misiniz arkadaşım bu silah bilgisi nedir :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2007 herkez silah tüccarı çıktı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2007 B 4-1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2007 gerçekte kullanmasak da meraklısıyız, hem oyunlarda filan faydası oluyor. :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2007 Ahaha bizim ordu da silahlardan birini koymuş komutanın teki masaya. Bu silahı parçalayıp tekrar takabilecek olan varsa öne çıksın demiş. Herifin teki komutanın gözüne girmek için atlamış parçalamış sonra birleştirmiş. Sen sivil değiş misin bizim silahımız hakkında bilgiyi ancak teroristsen biliyorsundur deyip tutuklamışlar sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2007 ben geek im dememişmi adam dfsds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar